Synttärilahjatoiveita + arvonta!

Minnean muruja

Tiedättekö mitä? Mulla on kohta synttärit! Tänä vuonna kalenteri näyttää, että 36 vuotta tulee täyteen. 36 on mukava ikä, aivan kuin oli kohta päättyvä 35:kin. Kuukauden vaihtuessa maaliskuuksi, lähipiiri on aloittanut kyselyn siitä, mitä haluaisin synttärilahjaksi.

Olen vastaillut puolihuolimattomasti, että "en tiedä" ja "en kai minä mitään oikein tarvi". Tiedän itsekin, että nuo on ne ärsyttävimmät vastaukset, kun toinen yrittää miettiä mieleistä lahjaa synttärisankarille. Totuushan on, etten todellakaan tarvitse mitään, mutta on toisaalta todella mukavaa, että läheiset haluavat muistaa merkkipäivänä. Haluavat osoittaa, että olen heille tärkeä. Ja parempi mielestäni on, että ostavat jotain mielekästä kuin että saisin paljon tavaraa, joille minulla ei ole käyttöä. Onneksi läheiset tuntevat mut sen verran hyvin, että todennäköisyys hutilahjalle on hyvin pieni.

Niimpä vaivuin vaaleanpunaisiin haaveisiin hetkeksi, ja mietin mitä sydämeni halajaisi. Kevät kutkuttelee mielessä, ja hempeät aurinkolasit mustien rinnalle olisivat kivat! Voin jo kuvitella itseni nuo kaunokaiset silmilläni, helmat hulmuten kävelemässä auringon lämmittämää asfalttia pitkin. Kollaasin aurinkolasit ovat Lindexiltä, ja ne saa alle kahdeksalla eurolla!

Toinen, mitä olen ajatuksissani jo pidempään pyöritellyt, on ihanan raikas Neulomon Marika-tunika mustavalkoisena. Vitsi, että on ihana tuo kuosi, eikö? Mustavalkoinen sopii niin kauniisti niin denimin kanssa kuin mustien leggingsienkin. Kesällä voisi laittaa vaikka jotkut värikkäät sukkahousut! Koko Neulomon kevään mallisto on niin onnistunnut!

Monessa paikassa on silmiini osunut myös Essien kevään uusi kynsilakkamallisto. Kaikki Essien lakat ja niiden sävyt ovat olleet itselleni mieleisiä, eikä tämä uusi mallistokaan tee poikkeusta. Eniten kutkuttaa minttuinen Bon-Boy-Age. Minttu näyttää todella kauniilta esimerkiksi juuri tuon Neulomon mustavalkoisen tunikan kanssa.

En tiedä, tarvitseeko tätä sanoa ääneen, mutta leffaliput on suklaan ohella aina varma valinta, jos minulle miettii lahjaa :D Varmasti tulevat käytettyä ja olen joka kerta ihan innoissani, jos niitä olen lahjaksi saanut.

Annetaanko teillä synttärilahjoja aikuisten kesken? Mitä sinä toivoisit, jos sulla olisi synttärit just nyt?

Mukavaa perjantaita! Tein blogille facebook-sivun, ja jotta saadaan se kunnolla käyntiin, niin siellä on melkoisen ihana ARVONTA alkanut tänään!  Kotimaista designia on palkintona, mutta muuten en kerro enempää! Käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivusta!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Ihania toiveita. Itse toivon samaa kuin aina, eli matkaa Krakovaan ja osallistuminen "Ride of the living" ajoihin siellä. Omat synttärit vaan on loppu syksystä ja nuo ajot on kesällä, joten sitä ei voisi oikein lahjaksi silloin sanoa :)

Minnea
Minnean muruja

Oi, tuo Krakovan matka olisi mahtava lahja! Ja kuka sen sanoo, etteikö synttärilahjaa voisi saada etukäteen ;)

Millie's
Randomilla

Krakova on kyllä ihana paikka. Kävin 16-kesäisenä siellä ja tottakai hevosvaunuajelulla, kun semmoisen sai 'tilattua' silloin tosta noin vaan. Kerrotko lisää tuosta Ride of the living-jutusta? 

 

Itse haaveilen jo teininä ratsastuslomasta Unkarin Pustavacsissa, vois olla aika hyvä kolmekymppislahja. Tuli tästä sun kommentista mieleen. :)

 

Ja Minnealle, sä ansaitset kultaa. Toivottavasti synttäreistäs tulee ihanimmat ja lahjat on mieluisia.

 

Milla/ https://www.randomilla.com/

Millie's
Randomilla

*haaveilin

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Ihanasti sanottu!

Yhtä sirkusta!

Mä olen niin kateellinen kaikille, jotka saa viettää noemaalit synttärit. kaikille, jotka saa toivoa lahjoja. kaikille, jotka pystyy juhlimaan oikeasti synttäreitään. Nyyh. Mä olen syntynyt jouluaattona. En koskaan, en edes lapsena ole saanut viettä synttäreitä. Jouluaattoaamuna sain yhden pienen lahjan. Se oli siinä. Ei koskaan sukulaisia kylässä. Ei koskaan kavereita kylässä. Ei koskaan lahjakasoja. Ei koskaan minua juhlien keskipisteenä. No, olen tottunut siihen. En osaisi vaatia, enkä pyytää.

Ihania toiveita. Jännityksellä odotan mitkä toteutuu :)

Minnea
Minnean muruja

Voi ei! Tunnen myös yhden, jolla on synttärit jouluaattona. Soisin kaikille oman synttäripäivän, jolloin saa olla juhlan keskipisteenä! Sun piäisi järjestää synttärit vaikka muutamaa viikkoa ennen joulua, päätät vaan, että nyt juhlitaan synttäreitä!

Hihii, muutaman noista jutuista saatan ostaa itse, jos kukaan läheinen ei tajua täältä vinkkejä hakea :D

Torey
Näissä neliöissä

Miehen kanssa hankimme aina jotakin toisillemme. Myös äitini ja siskoni, sekä appivanhempieni kanssa hankimme yleensä jotakin pientä synttäreiksi. Pieni muistaminen on kiva kaiken ikäisenä. :)

Minnea
Minnean muruja

Minusta on myös kiva muistaa synttäreillä sekä joulunakin :) Ei se katso ikää!

Jeannays (Ei varmistettu) http://jeannays.fi

Essien kynsilakat ovat niin parhaita!&lt;3

Minnea
Minnean muruja

Niin on! Sävyt ovat upeita ja lakka sekä levittyy helposti että pysyy hyvänä pitkään :)

Ida Kiviluoto (Ei varmistettu) http://mutsijamurupullat.blogspot.fi/

En toivonut mitään, mutta sain enemmän mitä olisin iknä uskaltanut edes toivoa. Sain lentoliput koko perheelle sisareltani hänen luokseen, sekä mieheltäni uuden tietokoneen blogikäyttöön. Täytän siis viikon kuluttua tasavuosia. Paljon onnea Meri &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Vau, aivan mahtavat synttärilahjat sinulla! Ihanaa kuulla, että pääsette sisaresi luo käymään! Ja paljon onnea synttäreiden johdosta jo näin etukäteen!

Sassa (Ei varmistettu)

Joo tykkään saada syntymäpäivä lahjoja ja myös on kiva antaa niitä myös aikuisena.

Minnea
Minnean muruja

Minä myös :)

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Sielläkin siis yksi maaliskuinen! Meillä on naapurissa KOLMET 2&amp;5v tuplakemut maaliskuussa, yhdet niistä meidän. Lisäksi yhdet 4&amp;2 juhlat. Täysin käsittämätön sattuma. Lisäksi on pikkuveljen, kälyn, miehen jajajaja synttärit, kyllä on helppoa kun on itse syntynyt loppuvuodesta (parhaana vuonna kuten sinäkin ;)). Me tästä kohta lähdetäänkin ekaan synttärihulinaan, tässä kuussa saa lahjoja kyllä miettiä! Meinaatko kemut pitää? Mekin saimme nyt muuten sen kahdenkeskisen reissun varattua ja lähtöön 4 viikkoa, oltiin vähän eri aikataululla liikenteessä kuin te. :D

Minnea
Minnean muruja

Oho, ompas teillä kova synttärihulina maaliskuussa! Joo, meillä on sekä minun että pojan synttärit maaliskuussa :) Kevään lapsia. Omia synttäreitä en meinannut juhlia, mutta pojalle järjestetään 3 vee synttärit, Salama McQueen-teemalla :D

Mahtavaa, että reissu on varattu! Paljastatko, minne menette?

tuulanneli (Ei varmistettu)

Emme paljon enää tänä päivänä anna lahjoja keskenään.
Jos nyt voisin toivoa jotain, niin tottakai olisi kiva lähteä juuri nyt lämpöiseen :)

Minnea
Minnean muruja

Oi, tuota lämpöiseen pääsyä ja matkustamista minäkin kyllä toivon! Toivotaan, että tulee ainakin aurinkoinen ja lämmin kesä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.