Talven kuivattaman hiuspohjan pelastus!

Minnean muruja

Kuivuuko ja kutiseeko sun päänahka talvella?

Talvella kasvojen ja muun vartalon ihon lisäksi kuivumaan pääsee myös hiuspohja, tai ainakin omani suuttuu kuivasta talvi-ilmasta oireilemalla. Toki hiuspohjani on muutenkin helposti ärtyvää sorttia, mutta talvipakkasten aiheuttama kuiva ilma ei ainakaan asiaa paranna. Siinä, missä kasvojen kiristävän ihon huomaa heti, ja lätkii naamaan tuhdimpaa rasvaa, meinaa hiuspohjan hoito unohtua helposti.

Törmäsin tähän Dermosilin Scalp Caring Seerumiin vähän vahongossa, kun hullaannuin Dermosilin aleista. Kotimainen Dermosil oli aikaisemmin nimenä tuttu, mutta ennen Bette Boxista löytynyttä Faces-kasvovoidetta, en ollut Dermosilin tuotteita testannut. Kun ihastuttavan kevyt Faces-voiteeni oli loppunut, ja samaan aikaan bongasin Dermosilin alen, päätin vähän tutkiskella muutakin tarjontaa. Pieneen pakettiini sujahti mukaan myös tämä huispohjaa kosteuttava ja rauhoittava tuote, sillä sekin oli silloin tarjouksessa. Ja tämä hiuspohjaa tasapainottava seerumi toimii kuin unelma!

Aikaisemmin olen käyttänyt satunnaisesti apteekista löytämääni System 4 scalp tonic-nimistä tuotetta, joka on varsin pätevä tuote ärtyvään hiuspohjaan. Huomasin, että tämä Dermosilin seerumi toimii ehkä jopa paremmin, sillä se parantaa hiuspohjan kosteustasapainoa. Kiritys ja kutina katoaa! Raikas mentholin ja rosmariinin tuoksu on mielestäni ihana, mutta niille, jotka eivät ehkä kyseisestä tuoksusta pidä, sanottakoon, että tuoksu häviää hyvin nopeasti. No worries!

Seerumi on hinta-laatusuhteeltaan loistava! Suosittelenkin testaamaan tätä, mikäli huomaat huispohjasi kiukuttelevan talven pakkasten keskellä. Seerumia suositellaan laitettavaksi suihkun jälkeen, eikä sitä tarvitse pestä pois. Itse kuitenkin laitan seerumia noin kerran viikossa hetken ennen suihkua, ja annan sen vaikuttaa 20-30 minuttia. 

Onko tuote sulle tuttu? Miten sinä kosteutat hiuspohjaa talvella? Vai kosteutatko mitenkään?

Mukavaa viikonloppua ja alkavaa talvilomaa, jos sellaista vietät! Meillä flunssa on siirtynyt pojasta minuun ja mieheen. Luulin pääseväni tänään jo töihin, mutta kuumemittari ja pää olivat toista mieltä, joten parantelu jatkukoot kotona. Poskionteloissakin tuntuu hieman ikävältä, joten sormet ristiin, että se menisi itsestään ohi, eikä antibiootteja tarvittaisi. Rento, mutta flunssainenviikonloppu siis tulossa!

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Meillä mies käyttää tuota apteekin tuotetta. Eipä muuta enää käytä, se on sen verran hyvä. Töissä aikaanaan asiakas käytti Dermosilin tuotteita ja huomasin niiden olevan hyviä ja toimivia tuotteita.

Yhtä sirkusta!

Mulla ei hiuspohja ole kuivunut, joten en käytä mitään. Sen sijaan jalat, kasvot ja kädet, jestas, mitä korppuja!

Written by Neea (Ei varmistettu) http://writtenbyneea.blogspot.fi

Mulla kans hiuspohja kuivaa jonkin verran - ei onneksi niin pahasti mitä kädet! Pitääkin testata tuota Dermosiliä, jos se auttaisi tähän ongelmaan!

Hiuspohjan kuivuminen ja kosteutus, enpä ole tullutkaan ajatelleeksi tätä asiaa aikaisemmin! Tuollainen tuote ei olisi kyllä pahitteeksi :) Ainakin kädet ja iho ovat nyt niin korppuja, että mikään määrä rasvaa ei tunnu auttavan.

Karoliina Kazi (Ei varmistettu) http://karoliinakazi.com

Minä käytän kookosöljyä hiusmaskina satunnaisesti ja se on toiminut hyvin - hiukset saa myös kivasti kiiltoa ja hoivaa siitä. Pari kertaa pitää vaan pestä että saa kaiken öljyn pois.

Isivuosi (Ei varmistettu) http://isivuosi.blogspot.com/

Pitääpä kokeilla noita tuotteita. Näin atoopikkona kun talvella ihan kaikki kuivuu. Merinovillaiset alusvaatteet on mulle muuhun kroppaan tuoneet helpotusta.

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Dermosil on merkkinä tuttu, koska meillä töissä on rinki jonka kautta saa tilattua tuotteita. Tämä nimenomainen tuote ei kuitenkaan ole tuttu. Minulla on päänahan hoitoon omat aineet, siellä kun on psoriasis.
Dermosilin Shea jalkavoide on aivan ihana, käytän sitä joka päivä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.