Tämän hetken lempparituotteet, osa 2

Minnean muruja

Listasin eilen ensimmäisen osan tämän hetken lempituotteistani, ja tänään on luvassa loput tuotteet. Kuten ehkä tuotteistani huomaatte, en ole kosmetiikan trendikkäimmällä aallonharjalla ratsastaja, tai uutuuksien innoskas testaaja. Mutta nämä ovat tämän hetkiset suosikkini :)

Eilen aamulla oli niin kaunis vaaleanpunainen aamukajo, että nappasin nämä postauksen kuvat takapihalla. 

Tykkään kynsilakoissa murretuista ja kylmistäkin sävyistä. Tämän hetken kaksi ehdotonta suosikkisävyä on joululahjaksi saamani H&M:n haalean turkoosi Faded Myrtle-sävy sekä jo pidempään meikkilaukussa viihtynyt Lumenen Natural Coden mokkaisen violetti sävy Mocha Magic. Upeita sävyjä molemmat! Ja edullisia myös! Kuulostaa ehkä hassulta, mutta tunnen itseni coolimmaksi nämä sävyt kynsissäni :) Mulla on paljon samaan sävymaailmaan sopivia vaatteita, joten näitä tulee käytettyä paljon. Kynsilakan pysyvyttä edistämään levitän päälle Essien läpinäkyvää geelilakkaa.

Tämän NYXin huulipunan olen maininnut ennenkin, ja tylsä kun olen, tämä on edelleen suosikkini :) Kyseessä on siis nestemäinen Soft matte lip cream sävyssä 19 cannes, jonka mattainen pinta antaa huulille paljon pigmenttiä. Haluaisin kokeilla tätä myös muissa sävyissä, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi. Ainakin Nude-blogin Erikan hehkuttama huulikiilto sävyssä Angel food cake houkuttelisi :) Onko sulla joku huippuhyvä sävy, jota suositella?

Vaikka minulla on luonnostaan aika pitkät ja tummat ripset, tykkään, että ripsissä saa olla volyymiä ja kaarevuutta. Yksi niitä harvoja asioita, joihin meikeissä panostan, on ripsiväri. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta meikkilaukustani löytyy lähes aina Lancômen ripsari niiden tyyriistä hinnasta huolimatta. Pyrin ostamaan ripsarit aina, kun alennusmyynnit ovat käynnissä. Usein meikkilaukustani on löytynyt Lancômen Hypnose, mutta viimeisin testaukseni oli suuremmoinen Grandiôse.

Siinä on aluksi vähän hassunmalliselta tuntuva harja, mutta kun siihen tottuu, huomaa, miten hyvä sillä on levittää risiväriä myös silmän nurkkiin. Jos hinta ei hirvitä, niin tätä suosittelen testaamaan! Omani ostin Sokokselta alennusmyyntien aikaan. Nyt tämä ihanuus alkaa olla loppu, ja pitää miettiä, ostaisinko saman uudelleen, vai testaisinko jotain uutta (ja kenties edullisempaa).

Mitä sun meikkipussista löytyy? Löytyykö samoja suosikkeja kuin mulla?

Rentoa sunnuntaita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.