Täydellinen harmaa neule, 3 eri tyyliä

Minnean muruja

Tänä aamuna töihin pyöräillessä ilmassa oli jo syksyn tuoksu. Sellainen hieman kylmä ja kostea. Ja vaikka lehdet puissa ovat vielä pääsääntöisesti vihreitä, lojuu kadulla jo pudonneita lehtiä keltaisen ja oranssin sävyissä. Vedän huiviani hieman tiukemmalle, ja alan haaveilla täydellisistä nilkkureista ja pörröisistä neuleista.
 
Syksyn mukavin vaatekappale on täydellinen harmaa neule, joka pitää lämpimänä ja käy kaiken kanssa. Lindexille on tullut kaunis kašmirneule, joka saattaa hyvinkin olla se oikea. Kokosin omaksi ja teidän iloksi kolme eri tyyliä stailata tämä ihana ja lämpöinen kaveri. Aloitetaanko siis maanantai pehmeästi haaveilemalla kaikesta kivasta, mitä syksy tuo pukeutumiseen?Farkut TOVA Slim Regular | Kašmirneule, jossa v-pääntie | Kuviollinen pusero | Shopper-laukku kohokuvioitua tekonahkaa | Pyöreät lukulasit |
 
Polvipituinen hame | Kašmirneule, jossa v-pääntie | Pyöreä kimallelaukku | Huivi |
 
Kašmirneule, jossa v-pääntie | MAIA Tapered Regular Shiny Farkut | Mustat lukulasit | Beigen ja mustan värinen olkalaukku |
 
Mikä näistä on sun suosikki? Itse inspiroiduin eniten tuosta ensimmäisestä. Tuo kuviollinen paita vaan on niin kaunis! Harmaa neule taipuu moneen menoon, ja on aina trendikäs. Joko sulta löytyy täydellinen harmaa neule? 
 
Ja hei, jos vaatekaappi kaipaa syystäydennystä, niin Lindexiltä saa tämän viikon (10. - 16.9.) mukavan 15% alen kaikesta koodilla: superweek18!
 
Pehmoista maanataita ja uutta viikkoa! Pysykää lämpimänä <3
 
 
*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Katja_optimism (Ei varmistettu)

En oikeastaan ikinä tilaa blogien kautta, mutta nyt tuo hame inspiroi! Kiitos siitä! Ehkä johtuu myös siitä, että Budapestin ennustus näytti +26 ja tuli kesäinen olo. :) Tuo kukallinen paita on myös kaunis, mutta Holly&amp;Whytesta puuttuu se XS-koko ja monesti paidat jäävät suuriksi, se on harmi.

Iloista uutta viikkoa, muista ottaa välillä rennosti! &lt;3

Katja
http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Minnea
Minnean muruja

Kiva kuulla, että onnistuin inspiroimaan! Ja voi, teillä on Budapestin matka tulossa! Miten ihanaa! Olen kerran käynyt, 18-vuoitaana, Budapestissa, ja se oli mahtava matka. Tykkään kaupungista kovasti. Ihanaa matkaa!

Ompa kurja, ettei Holly&Whyten mallistossa ole xs-kokoa! Olen ihan yllättänyt tästä tiedosta.

Mitä iloisinta viikoa myös sinulle, Katja! Eilen olin jo puoli päivää melkein zen-tilassa :D 

Torey
Näissä neliöissä

Ihania yhdistelmiä!

 

Tässä muuten mun arkimeikkipostaus:

https://naissanelioissa.wordpress.com/2018/09/10/meikkirutiinini/

Sun versiota odotellessa. ;)

Minnea
Minnean muruja

Kiva kuulla, että tykkäsit!

Olipa kiva tuo sun postaus! Ihanan luonnollinen look :)

Yritän saada kuvat omasta meikistä, ett saisin postauksen pihalle :D

MINI-blogi/Elina (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.com

Ihana tuo neule ja noi farkutkin aikas kivan väriset, kiitti vinkistä!!!

Minnea
Minnean muruja

Kiva kuulla, että onnistuin inspiroimaan :)

Kan_iid (Ei varmistettu)

Tuo keep it simple ois eniten omaa tyyliä, mutta tuo keskimmäinen oli jotenki tosi herkullinen että tekisi mieli kokeilla miltä näyttäisi itsellä päällä! Ihana tuo punainen hame!!

Minnea
Minnean muruja

Tuo keskimmäinen on kyllä aika houkutteleva! Kiva kuulla, että tykkäsit :)

Kommentoi