Testissä 4 euron pohjustusvoide Essence Prime+ Studio Mattifying primer

Törmäsin kauppareissulla mielenkiintoiseen tuttavuuteen Essencen meikkiosastolla. Tai itse asiassa kahteen, mutta kerron siitä toisesta myöhemmin enemmän. Meikinpohjustusvoiteissa olen luottanut jo pitkään Smashboxin Photo Finish primeriin, ja myös Paesen mattifying make-up base on toiminut moitteetta. Molemmat suosikkini (varsinkin Smashbox) ovat kuitenkin aika hinnakkaita, joten päätin ennakkoluulottomasti testata 4 euron Essencen Prime+ Studio Mattifying+pore minimizing primeria (mikä nimihirviö).Prime+ Studio Mattifying primer lupaa iholle mattaisen pinnan, ja sitä lähden primerissa ensisijaisesti hakemaan. Tuote lupaa myös pienentää ihohuokosia, mikä sekin tulee itselleni todella tarpeeseen. Kevyt ja ilmava koostumus lupaa jättää ihon mattaiseksi ja raikkaaksi. Pakkauksen lupaukset kuulostavat hyvältä. Miten tuote sitten toimi omalle iholle?

Essencen hiiltä sisältävä harmaansävyinen pohjustusvoide näyttää varsin jännittävältä. Hiili meikinpohjustusvoiteessa on itselleni ihan uusi ominaisuus. Kuorintavoiteessa olen sen todennut toimivaksi, joten miksei sitten myös pohjustusvoiteessa. Essencen tuote näyttää ihan erilaiselta kuin aikaisemmat läpinäkyvät geelimäiset pohjustustuotteet, joita olen käyttänyt. Tuote tuoksuu raikkaalta, hieman aurinkovoidemaiselta. Tuoksu on itselleni positiivinen yllätys, vaikka uskon, etteivät kaikki siitä pidä.

Myös tuotteen tuntuma on erilainen aikaisempiin primereihin verrattuna. Essencen Prime+ Studio Mattifying primer on kasvovoidemaisempaa ja juoksevampaa kuin Smashboxin tai Paesen vastaavat tuotteet. Epäilin aluksi, että voiko se todella jättää mattaisen pinnan, kun koostumus tuntui niin kosteuttavalta. Yllätyksekseni se kuitenkin toimi, ja iho oli pohjustusvoidekerroksen jälkeen sekä mattaisen että raikkaan tuntuinen.  Ihan täysin ongelmaton tuote ei kuitenkaan ollut. Minulla on tällä hetkellä käytössä timanttinen Estèe Lauder Double Wear -meikkivoide*, joka toimii mainiosti Smashboxin pohjustusvoiteen kanssa. Essencen pohjustusvoiteen päälle Double Wear ei kuitenkaan istu nätisti. Ehkä Essencen tuote jättää ihon liian mattaiseksi, sillä meikkivoide ei levity sen päälle sulavasti. Lopputulos ei ole huono, mutta siinä on toivomisen varaa. Voi olla, että joku toinen ”rasvaisempi” meikkivoide rullaisi tämän Essencen tuotteen päälle paremmin. Minulla vain ei ole tällä hetkellä käytössä muita meikkivoiteita, niin en pääse asiaa testaamaan.

Jos pohjustusvoiteen päälle ei laita meikkivoidetta, niin se toimii kivasti jättäen ihon kauniiksi ja mattaiseksi. Harvemmin kuitenkaan käytän pelkkää pohjustusvoidetta, sillä jos en laita meikkivoidetta, en yleenä laita mitään meikkiä. Double Wear -meikkivoiteen kanssa Essencen tuotetta ei siis voi kuitenkaan käyttää. En siis valitettavasti voi suositella :/

Kuulisin mielelläni teidän lukijoiden kokemuksia tästä tuotteesta? Toimiiko sulla, ja jos toimii, niin minkä meikkivoiteen kanssa?

Ehdottomasti testaan tätä jonkun toisen meikkivoiteen kanssa, sitten kun sellaisen hankin. Nyt on kuitenkin käännyttävä takaisin Smashboxin photo finish primerin* puoleen, vaikka se lompakkoa hieman kirpaiseekin.

Kaunista syksyistä perjantaita!

*mainoslinkki KICKSin verkkokauppaan

kauneus ostokset meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *