Testissä: Garnier Green tea purifying cleansing jelly

Unohdin kasvojenpesuaineeni kotiin kesälomareissulla. Päätin sitten napata matkalla kaupasta jokun edullisen puhdistustuotteen reissua varten. Hassua kyllä, monet nopeasti marketista napatut tuotteet ovat osoittautuneet käytössä varsin toimiviksi. Niin kävi tälläkin kerralla, kun ostin testiin Garnierin Skin Active sarjan Green tea purifying cleansing jelly -puhdistusgeelin. Hintaa tällä tuotteella oli alle viisi euroa.Puhdistugeeli on hyvin miedon tuoksuinen. Vihreästä teestä tulee mieleen aina vahva lääkemäinen tuoksu, mutta onnekseni tämä geeli ei tuoksu juuri miltään. Puhdistusgeeli on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Geeli lupaa puhdistaa tehokkaasti lian ja ylimääräisen talin tehden ihosta kirkkaan, tasapainoisen tuntuisen ja puhtaan. Iho todella tuntuu miellyttävältä pesun jälkeen. Ylimääräinen rasva, jota ainakin omalle iholleni kertyy, puhdistui hyvin. Iho tuntui mattaiselta, mutta raikkaalta.

Kotona minulla on käytössä yleensä Madaran puhdistusvaahto tai Lumenen Harmonia -sarjan puhdistusaine. Ne ovat molemmat loistavia tuotteita, mutta superedullinen Garnierin puhdistusgeeli toimii hyvin vaihtelun haluiselle. Garnierin tuote ei ehkä ole yhtä laadukas, tai tehokas, mutta kevyempi ja siksi hyvää vaihtelua.En tiedä onko oma puhdistusgeelini vanhaa vai uutta mallistoa, mutta en onnistunut googlettamalla löytämään tätä tuotetta. Vastaan tuli vain hyvin samanlainen Garnierin Botanical Balancing Green Tea -puhdistusgeeli, jossa on pieniä eroja niin nimessä kuin ainesoisissa. Oman geelini kerrotaan olevan 99% luonnonmukaisia ainesosia, kun taas geeli, jonka nimessä on sana botanical, on vain 96% luonnollisia ainesosia. Luulisin, että kyseessä on kuitenkin sama tuote.Garnier kuuluu niihin merkkeihin, joiden tuotteita pidän yleensä edullisina, mutta hieman epäilyttävinä tai toimimattomina. Green tea -puhdistusgeelissä ilahduttaa kuitenkin 99% luonnoliset ainesosat, sekä se raikas fiilis, jonka tuote jättää iholle. Tuotteessa ei ole silikonia tai keinotekoisia väriaineita.

Suosittelisinko tuotetta? Kyllä, se ei ehkä ole paras käyttämäni puhdistustuote omalle iholleni, mutta käytän sen varmasti loppuun, ja voisin hyvin ostaa uudelleenkin.

Onko Garnierin vihreää teetä sisältävä puhdistusgeeli sulle tuttu? Mitä sinä olet tykännyt?

Suloista sunnuntaita! Instagramin puolella on käynnissä kiva arvonta, jossa itselleen saa valita kauniit Joskus designin korvikset Iloisen designkaupan valikoimista! Käy osalistumassa 😉

kauneus ostokset iho suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *