Testissä: silmänympärysvoide alle 3 eurolla!

Minnean muruja

Voiko alle kolmen euron silmänympärysvoide olla hyvä? Voiko alle kolmella eurolla saada samaa tehoa kuin mihin parhaimmillaan käytetään useita kymppejä tai jopa satasia?

Lidlin Cien Q10-silmänympärysvoiteesta on kohistu somessa, ja kun bongasin sen kosmetiikkablogi Karkkipäivän Sannin Vuoden 2017 parhaat tuotteet -postauksesta, päätin kokeilla! Sanni on niin asiantunteva, että pakkohan tässä hehkutuksessa on olla jotain perää! Ja eihän siinä montaa pennosta edes hukkaan mene, jos tuote osoittautuukin ihan huonoksi!

Niimpä marssin Lidlin kosmetiikkaosastolle tämä yksi täsmäostos mielessäni. En muuten voi sanoa koskaan aikaisemmin edes vilkaisseeni Lidlin kosmetiikkapuolta! Ja siellä se pieni tuubi minua odotteli ilahduttavaan huokeaan hintaan! Oletko sinä osatanut Lidlin kosmetiikkaa?

Sanni kirjoitti blogissaan tuotteesta näin:

"Alle kolmen euron voide hoitaa ihoa erittäin pätevällä cocktaililla avokadoöljyä, risiiniöljyä, kaakaovoita, hamamelis-uutetta, fermentoitua (!!)  klorella-levän proteiinia (juurihan meillä oli puhetta fermentoinnin eduista… ;)), kofeiinia, hyaluronihappoa, ubikinonia ja pantenolia. Ja tuntuu iholla tosi hyvältä!

En todellakaan tunne toista yhtä fantastisen hinta-laatusuhteen ihonhoitotuotetta. Jos tätä käyttää ranskalainen, selektiivistä ihonhoitoa käyttävä mieskin, niin se kertoo jo tarpeeksi. <3"

Sannin sanat mielessäni lähdin tuotetta toiveikkaana testaamaan. Ensiksi täytyy tehdä tunnustus! En nimittäin ole käyttänyt silmänympärysvoidetta muutamaa satunnaista poikkeuksta lukuun ottamatta, joten vertailukohtaa minulla ei oikein ole :D Olen siis vain läiskinyt samaa kasvorasvaa silmänympärysiholle kuin muuallekin kasvoille. Joskus laitan Lumenen silmänympärysseerumia. Tämä toki on saattanut kostautua pieninä juonteina silmänympärysiholla. En ole ollut niin huolissani rypyistä, että olisin tähän asiaan perehtynyt ja panostanut.

Olen nyt käyttänyt Cienin silmänympärysvoidetta noin kaksi viikkoa, ja voin sanoa tykänneeni tuotteesta. Voidetta on helppo levittää pienen nokan ansiosta, ja tuote tuntuu miellyttävältä iholla. Silmänympärysiho näyttää hoidetulta ja kimmoisalta. Ehkä jopa siloisammalta! Eli tuote ajaa siinä mielessä asiansa. Se, pitääkö se rypyt poissa pidemmässä juoksussa jää nähtäväksi. Toisaalta, pitääkö mikään voide ryppyjä poissa ikuisesti?

Yksi miinus tuotteessa saattaa olla, nimittäin muutamana päivänä silmäni ovat aamuisin olleet hieman rähmäiset. En tiedä, johtuuko se voiteesta vai puskevasta flunssasta, tai mahdollisesta tuloillaan olevasta silmätulehduksesta. Jos rähmintä jatkuu, jätän tuotteen pois ja katson, miten silmät reagoivat. Voiko silmänympärysvoide aiheuttaa silmien rähmintää? Onko se jokin allerginen oire?

Oletko testannut tätä hehkutettua voidetta? Entä käytätkö jotain toista merkkiä? Suosituksia otetaan vastaan :)

Toiveikasta torstaita! 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Olen joitakin Lidlin tuotteita koittanut. Juuri tuota en kyllä ole. Rasvat ovat olleet hyviä, samoin huulikiillot ja -punat sekä luomivärit. geelikynsilakat myös hyviä. Ripsiväri ihan huonoa.

Minnea
Minnean muruja

Okei, sulla onkin sitten enemmän tietoa näistä! Hyvä tietää, ettei ainakaan ripsareita osta testiin :) Joktain huulikiiltoa voisi testata!

Anna | Tämä matka -blogi (Ei varmistettu) http://tamamatka.fi

Kysyt: Voiko silmänympärysvoide aiheuttaa silmien rähmintää? Onko se jokin allerginen oire?

Kyllä näin valitettavasti voi olla. Itse olen erittäin allerginen ja ensimmäinen oire, jonka yleensä ihan väärästä kosteusvoiteesta/ripsiväristä saan, on juurikin silmien rähmiminen. Toinen vaihtoehto on, että tuotetta on yksinkertaisesti joutunut silmiisi ja se aiheuttaa rähmimistä.

Toivottavasti syy selviä.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos vastauksesta! Tätä minäkin hieman epäilin! Taidanpa testata nyt useamman päivän ilman tuota tuotetta, ja katsoa, jatkuuko silmien rähmintä. Minulla on nimittäin ollut kurkku myös kipeä ja nenä tukossa aamuisin, joten flunssastakin voi olla kyse...

Noora / KIDULT (Ei varmistettu) https://tthekidult.blogspot.fi/

Mä testasin tätä myös jokusen aikaa sitten ja sanoisin sen olevan ihan ok. Totesin kuitenkin tarvitsevani vielä paksumpaa ja hoitavampaa silmienympärysvoidetta, kuin mitä tämä on. Hinta on kyllä aivan loistava!

Minnea
Minnean muruja

Mustakin tuntuu, että mun naama tarvitsee järeämpiä aseita :D

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

No enpä ole tätä testannut, ja oli mennyt tuo Sanninkin postaus ihan ohi! Nyt tämä lähti kyllä ostoslistan kärkeen, ihan pakko kokeilla :D

Minnea
Minnean muruja

Joo, tätä on kyllä hehkutettu monelta suunnalta! Ja ei tosiaan ole kallis kokeilu!

Anniinanir (Ei varmistettu) http://getthetoolboxblog.com

Enpäs oo testannut Lidlin kosmetiikkaa kun ei muutenkaan tule oikein käytyä Lidlissä. Mutta oon kyllä kuullut, että sieltä voi tehdä löytöjä, täytyypä pitää tää silmänympärysvoide mielessä :)

Minnea
Minnean muruja

Minäkään en ennen Sannin postausta ollut perehtynyt Lidlin kosmetiikkaan. Kiva löytää edullisia ja toimivia tuotteita!

Kirsikka W.

Mä olen tosi laiska käyttämään silmänympäryvoiteita, -geelejä, ja -rasvoja. Jotenkin tuntuu, ettei eroa huomaa, ainakaan samalla tavalla kuin esim. kasvovoiteiden ja seerumien kanssa. Se voi tietenkin johtua siitä, että näin parikymppisellä ei esimerkiksi silmäkulmissa ole ryppyjä, ja silmänalusihokin on vielä paksua ja pulleaa (hahah, ihan niin kuin minä muutenkin :D). Toisaalta, silmänaluset ovat kyllä ihan supertummat, ja sille ongelmalle haluaisin kyllä löytää jonkun ratkaisun.

Minnea
Minnean muruja

Ihan sama juttu mullakin, vaikka iän puolesta varmasti pitäis käyttää!

Oon muutenkin vähän laiska boheemi kosmetiikan käyttäjä :D

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Pitääpä ottaa tämä testiin - ostin tämän jo jokin aika sitten, mutta en ole vaan saanut otettua käyttöön... :D

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Minnea
Minnean muruja

Joo, kannattaa testata, et tykkääkö :)

Nettanen

Mä olen käyttänyt Lidlin Joutsenmerkillä sekä Allergia- ja Astmaliiton merkillä varustettua kasvojenpuhdistusvaahtoa :) Tämä vois kyllä mennä testiin, hinta ei ainakaan kirpaise :D Tosin olen pyrkinyt siirtymään nyt joko luonnonkosmetiikkaan tai Joutsenmerkkituotteisiin, ja sitä tuo ei valitettavasti ole, mut en tiedä saako tehokkaita silmänympärysvoiteta edes luonnonkosmetiikan puolelta muutenkaan,

josha

Mäkään en ole pahemmin tutustunut Lidlin kosmetiikkapuoleen, mutta tätä voidetta voisin kyllä testata. Eipä siinä tosiaan ainakaan taloudellisesti häviä juurikaan :)

Kommentoi