Toukokuun parhaat x 6

Minnean muruja

Hello June!

Ihanan Sarandan blogissa oli kuvattu niin kauniisti onnen hetkiä toukokuulta, että inspiroiduin tekstistä, kuvista ja siitä käsin kosketeltavasta onnen tunteesta. Sarandan kirjoituksesta tuli niin hyvä mieli! Aloin miettimään omaa toukokuutani. Ensin ajattelin, ettei minulle tapahtunut mitään merkittävää toukokuussa, mutta kun aloin asiaa oikein pohtimaan, ja selaamaan kalenteria, niin minullahan oli mitä mainioin toukokuu! Tässä parhaimmat hetkeni toukokuulta.

1. Kaksi inspiroivaa yhteistyötä! Sovittiin superihana yhteistyö kotimaisen ja paikallisen Riimingan kanssa. Aloin heti suunnittelemaan ja ideoimaan yhteistyöpostauksia. Sain muutaman kauniin, monikäyttöisen ja laadukkaan vaatteen yhteistyön tiimoilta. Vieläkin hymyilyttää :) Toinen mahtava yhteistyö oli luottokampaajani Maijan ja HiusSalonki Ykköset- kampaamon kanssa. Sain hiuksiini ihan uutta säväkkyyttä pinkin värin muodossa. 

2. Olen niin onnellinen, kun yhteistyöpostausten kuvista tuli niin hienoja, ja sain niistä niin hyvää palautetta!

3. Päiväkodissa juhlittiin niin äitienpäivää kuin kevätjuhliakin. Molemmissa tapahtumissa oli niin liikuttava tunnelma! Oma pieni kaksivuotias oli niin suloinen ja innoissaan molemmista juhlista. Ja sain herttaisen itsetehdyn äitienpäiväkortin, jonka arkistoin huolella <3

4. Pojan sanavarasto ja kommunikointi lisäätyy koko ajan hurjaa vauhtia! Toukokuussa ollaan naurettu monille hassuille lausahduksille :) Päiväkodista oppii kaikenlaisia sanoja(kuten sanan apua), ja eilen poika kysyikin, että "missä on minun(oma nimensä) apua?" Poika nauroi myös ensimmäistä kertaa ääneen tv:n lastenohjelmalle. Se oli ihana ja hersyvä nauru, joka tuli oikein sydämen pohjasta saakka.

5. Löysin minttuisen Oreo-pirtelön. Parasta herkkua pitkään aikaan! Tiedän, mitä juon kukkamekossa kesäisinä hellepäivinä takapihan terassilla :P

6. Pääsimme istuttamaan takapihan kukkapenkkiin kaikkia värikkäitä kukkia, kun ilmat viimein lämpenivät! Poika valitsi kaupasta myös oman siemenpussukan, jonka ylpeänä istutti isän avustuksella. Saa nähdä, alkaako pojan istuttama herne versomaan :) Tuottaa niin paljon iloa, kun voi omalta pihalta poimia kukkia maljakkoon pitkin kesää!

 

Nyt, kun kesäkuu jo kutittelee varpaita, niin on hyvä aika kysyä, että mikä oli parasta sun toukokuussa? Tai mitä jäi toukokuusta päällimmäisenä mieleen?

Hymyä päivääsi!

Kommentit

KaHeVi
Life Time Story

Ihana toukokuu :)

Minnea
Minnean muruja

Niimpä <3

smagardi
astu harhaan

Oi, miten ihana toukokuu sinullakin on ollut!
Toivotan aivan yhtä ihanaa ja miksei vieläkin ihanampaa kesäkuuta! ❤ :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tehdään kesäkuusta vielä parempi kuin toukokuu!

Millie's
Randomilla

Mun toukokuussa ehdottomasti parasta oli se, kun eräs ystävä synttäreillä sanoi, että "Milla on niin hyvä ja ihana ihminen, että yhteiskunta nettoaa sen läsnäolosta". Piti kertoa jotain hyvää toisesta. Omat synttärit oli myös kiva juttu, kuten myösYläkaupungin yössä esiintyminen (vaikka saatoin unohtaa sanat yhdessä vaiheessa ja laulaa laa-di-daa) :) 

Minnea
Minnean muruja

Niin ihana toukokuu on ollut sullakin! Ja voi että, miten kaunis kohteliaisuus! Pitäisi ottaa aina tavaksi kertoa hyviä asioita toisista! Siitä tulee hyvä mieli molemmille!

Harmittaa, kun en päässyt yläkaupungin yöhön! Olisi ollut kiva nähdä teidän esiintyminen!

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Itelläni Toukokuussa parasta oli koulun loppuminen tältä keväältä! :D Tuo yhteistyö Riimingan kanssa oli ihan mahtava juttu, tosi upeaa että he lähtivät mukaan yhteistyöhön ja sait upeat kuvat kyllä aikaiseksi!

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Uskon, että helpotti vähän kiirettä ja stressiä! Joo, tuo Riiminka yhteistyö on ollut tosi mielyinen ja inspiroiva :)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Ihania pieniä ilon aiheita, tää postaus sai hyvälle mielelle :) Tuo oreo pirtelö näyttää muuten ihan hurjan herkulliselta, pakko saada ohje! :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kiva kuulla :) Pirtelön ohje löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/kesan-viilein-herkku-mint-oreo-milkshake

anniinanir (Ei varmistettu) http://www.getthetoolboxblog.com

Siis mikä tää oreopirtelö on!? Haluan maistaa :D Mun toukokuussa oli parasta ehkä se, että en tehnyt töitä ollenkaan, sain gradua eteenpäin ja ehdin rentoilla aika paljon :)

Minnea
Minnean muruja

No tää on ihan parasta herkkua pitkään aikaan! Ohje löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/kesan-viilein-herkku-mint-oreo-milkshake

Oi, sun toukokuu kuulostaa kivan rennolta!

Torey
Näissä neliöissä

Ihana tuo väri hiuksissa! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Se pinkki oli kyllä pirteä! Ja haalistuikin kauniisti. Nyt se on enää muisto vain :D

Torey
Näissä neliöissä

Mulla laitettiin just kanssa sinistä, pinkkiä ja oranssia. Ihanat, mutta haalenee tosi nopeasti!

unepetitelife

Ihana postaus :) heräsin juuri ja kirjoituksesi myötä alkoi miettiä, mitä kaikkea kivaa omaan toukokuuhun kuuluikaan. Eli aika kiva herätys, kiitos siitä!! Ekaksi tuli mieleen, että paljon hyviä keskusteluja, oivalluksia ja lähentymistä läheisten kanssa/ansiosta tapahtui toukokuussa :) hyvää viikonloppua!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta kommentista! Hyvää viikonloppua myös sulle  :)

Idsu / Huulipunamania-blogi (Ei varmistettu) http://huulipunamania.blogspot.fi

Näytät superhyvältä! Ja ihana positiivinen postaus.
Mukavaa viikonloppua sulle ja perheellesi &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kauniisti sanottu! Toivon, että positiivisuus lisää positiivisuutta :)

Kommentoi