Tunnustuksia viikonlopulta!

Minnean muruja

Huomenta! Usein puhutaan, kuinka siloteltua ja pintaliitoa bloggaajan elämä näyttää blogin ja instan perusteella olevan. Ja vaikka me kaikki varmasti tiedämme, ettei kenenkään elämä ole pelkkää hyggeä, täydellisesti aseteltuja smoothiebowleja ja kauniita vaatteita, on välillä varmasti ihan hyvä muistuttaa, että ainakaan oma elämäni ei ole millään tasolla glamoröösiä :D Ei sillä, en usko, että blogini sellaista kuvaa antaakaan, haha!

Kulunut viikonloppu oli sen verran ratkiriemukas, että päätin kirjoittaa ylös muutaman tunnustuksen siitä, miten viikonloppu oikeasti meni. Kuvatkin ovat meikittömät ja melko brutaalin rehelliset, hah!

- Ajoimme tyytyväisinä lauantaina kello 9 Citymarketin pihaan vain huomataksemme, että on Pyhäinpäivä, ja kaupat aukeavat vasta myöhemmin. Hups! Menimme siis ABC:lle pullakahveille kuluttamaan aikaa. 

- Kun sinne kauppaan sitten viimein päästiin, niin jouduimme lähtemään kesken shoppailun pihalle jäähylle, sillä sellainen huuto raikasi kaupan käytävillä pienen uhmiksen suunnalta, että katsoimme parhaaksi poistua takavasemmalle pienelle rauhoittumistauolle.

Päivä menikin suurimmalta osalta siivotessa, sillä kotona oli melkoinen kaaos. Minä järjestelin tavaroita toisesta päästä, ja poika purki niitä toisesta päästä. Näinhän se menee.

- Annoin pojan olla nukkumatta päikkäreitä molempina päivinä. Kiukkuisuuden taso tuntui olvan sama ilman päikkäreitä kuin päikkäreiden kanssa.

- Paljon hehkuttamani treffit romanttisen illallisen merkeissä menivät niin, että ruokailu kesti 45 minuuttia, ja loppu ajan haahuilimme uudessa kauppakeskus Sepässä. Todella romanttista siis :D

- Osasyy siihen, miksi illallinen oli niin nopeasti houdettu, oli se, että olivat menneet vaihtamaan ravintolan täysin buenon menuun, ja sieltä ei löytynyt mieluista jälkiruokaa. Niimpä kävimme kaupan kautta, ja nappasimme mukaan Ben&Jerrys-jäätelöpurkit jälkkäriksi.

- Kun sain pojan nukumaan, söin koko purnukkani yhdeltä istumalta sellaisella intohimolla, että jäätelöä löytyi paidastakin.

Että sellaista tällä kertaa. Miten sun viikonloppu meni?

Hauskaa uutta viikkoa!

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

On selvää, ettei blogissa kaikkea elämästä kerrota. Eikä mielestäni kuulukkaan. Itselläni on kierrätysaiheinen blogi, joten hyvin vähän on mitään henkilökohtaista koko blogissa. Siitä huolimatta on tatuointini esimerkiksi aiheuttaneet niin ison hälyn, että niistä keskusteltiin Vauva.fi keskustelupalstalla. En ole missään vaiheessa tuntenut tarvetta selitellä tatuointejani kenellekkään, enkä selittänyt nytkään. Ymmärrän toki, että monet asiat aiheuttaa kysymyksiä ja usein niihin vastaankin mutta en henkilökohtaisiin asioihin ota mitään kantaa. Kerron vain sen minkä haluan. Itse en jaksa lukea kenenkään kovin henkilökohtaisia asioita, kun ei ole läheinen ihminen. Itse etsin juuri sellaista mikä on rehellinen mutta kevyt, maailma on niin julma, että me tarvitsemme myös "sirkushuveja".

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, tarvitsemme sirkushuveja!

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Kuulostaa niin tutulle! Se hävityksen kauhistus on koti sen jälkeen jos itse ompelen tai teen muuta kuin siivoan.

Ihana että saitte kuitenkin vapaata aikaa kaksin! Se on niin iso juttu!

Me käytiin koko perhe Sepässä eilen! Lapset olivat niin innoissaan ja tosiaan jouduin jo ennen kassaa avaamaan riisikakkupaketin. Sellaista se vaan on, paitsi Vilijonkalla.

http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

Pieni vapaa oli ihana! Hihii, meillä poika on aina niiden leipäpalojen perään, joita saa maistella kaupassa :D

Såfin (Ei varmistettu) https://lapsiparkki.blogspot.fi

Hauska postaus! :D Kyllä jokaisen elämään kuuluu tällaisia hetkiä. Näiden lisäksi on myös niitä keskiverto- ja joskus täydellisiäkin hetkiä. Combo näistä kaikista muodostaa juuri sen täydellisen elämän! <3

Minnea
Minnean muruja

Ihan totta! Nauratti vain lauantaina, kun mietin sitä ristiriitaa, mitä mun elämä oikeasti on ja millaisen kuvan siitä somen perusteella saattaa saada :D

Yhtä sirkusta!

Varmasti kaikki tietää, että jokaisen elämä on ihan tavallista murheineen, iloineen ja suruineen, vaikka niistä ei niin kirjoitetakaan (kuten minäkään en kirjoita). Mieluimmin kirjoittelen kepeää, kuin pohdin mitään vakavasti. Maailma on jo täynnä pahaa, joita saa lukea lehdistä joka päivä ja niiden jälkeen usein joutuu ajattelemaan, pohtimaan ja tulemaan surulliseksi...

Ihana päivä sinulla, niin normaalia elämää :)

Minnea
Minnean muruja

Sitäpä juuri, normaalia elämää iloineen ja suruineen :)

Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Kuulostaa aika tutulta hommalta, ei mee lapsen kanssa aina ihan putkeen suunnitelmat. :D

Minnea
Minnean muruja

Hihii, monesti tuntuu, että mikään ei mene niin kuin suunnitteli :D 

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Tiedätkö, mä vaan mietin että onpa kivat kuvat, itselläni ei olisi yhtään noin nättiä yöpaitaa! Blogiin kirjoitinkin onnistuneista (not) viikonlopun Halloween-juhlista, loput meni kyläillessä, urheillessa, tehdessä viikkosiivous jne.

Tuli tosta smoothiebowlista mieleen, että marmorialustat ja bowlit ovat mun ykkös"inhokit" Instassa, olen lakannut seuraamasta joitain tilejä marmorialustojen takia. Pahintahan on nämä yhdessä. Sorrunkoham vielä joku päivä itse, hmm. :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitti! Se ei itseasiassa ole yöpaita vaan mekko.

Hahaa, mä taas katson joka kerta, miten kivalta marmorialusta näyttää, ja haavelein sellaisen ostamisesta :D Bowleista en niin välitä!

Suvi Saranki (Ei varmistettu) http://dailychic.fi

Mun mielestä on käsittämätöntä, että joku kuvittelee, että bloggaajan elämä on jotain shamppiksen litkimistä tms. Mulla ainakin enemmän pieruverkkareissa kotona koneen äärellä istumista, ideointia, kuvaamista ja kirjoittamista. Kuvien haluan olevan kauniita, koska siitä mulle maksetaan.

www.dailychic.fi

Minnea
Minnean muruja

Kyllä siitä helposti saa vääristyneen kuvan, kun kaikki kuvat on viimeisen päälle kauniita ja harkittuja. Toki pitäisi tietää, ettei kenenkään elämä ole sellaista kuin kuvissa. Välillä on hyvä näyttää se kolikon toinenkin puoli :)

instavilmu
Be you

Aina täytyy yrittää :) upeat, ihanat KAUNIIT!

Minnea
Minnean muruja

:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.