Uusi lempparimascara - alle 15 euroa!

Minnean muruja

Kesälomalla ei juuri muuta meikkiä kaipaa kuin ripsiväriä ja huulikiiltoa.

Ostin joulun aikaan paljon hehkutetun ripsarin, L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascaran. Instan puolella  kyselin ostopäätöstä tehdessäni teidän seuraajien kokemuksia, ja moni tuntui peukuttavan tämän kauniin metallinhohtoisen putkilon puolesta. Vanha ripsari oli kuitenkin käytettävä ensin alta pois, joten vasta noin kuukausi sitten pääsin ottamaan Paradisen testiin.Moni teistä halusi kuulla kokemuksiani ripsiväristä, kun olen ehtinyt sitä kunnolla testata. Nyt kuukauden käyttökokemuksella voin kyllä sanoa, että olen tykännyt todella paljon. Kaikki hehkutus ei siis ole tuulesta temmattu. Ripsiväri levittyy hyvin, ja antaa juuri oikeanlaista näyttävyyttä ilman paakkuja. Omat ripseni ovat todella jäykät, ja taivutusta on monilla ripsareilla hankala saada pysymään. Paradise täyttää kuitenkin odotukset taivutuksen pysyvyydenkin suhteen. 

Paradise erottelee kauniisti ripset, ja antaa luonnollisen huolitellun lookin. Iso plussa pehmeästä harjasta ja notkeasta paksusta koostumuksesta. Ripsiväri tuntuu kalliimman luokan ripsarilta, vaikka maksaa alle 15 euroa. En oikeastaan keksi mitään negatiivista sanottavaa, sillä Paradise on kaikien puolin mainio; se erottelee, pidentää ja pysyy varisematta. Jos siis kaipaat uutta loistavaa mascaraa, mutta et pysty panostamaan suuria summia, niin kokeile tätä!

Suunnittelen keskikesän ja loman huumassa pientä arvontaa blogiin ja instaan. Tykkäisitkö, jos arvontapalkintona olisi tämä lemppariripsari, ja ehkä joku muu lempituotteeni?

Oletko kokeillut Paradisea? Mikä on sun lempiripsari?

Suloista sunnuntaita! Täällä jatketaan vielä muutama päivä mökkeilyä, tosin kokoonpano pienenee muutaman hengen verran. Aurinko paistaa viimein sadepäivien jälkeen, joten it`s all good!

Kommentit

Kirsikka W.

Tota kyseistä ripsaria ei ole tullut testattua, vaikka paljon hyvää olenkin siitä kuullut. Muistaakseni harjaspää ei tainnut olla ihan mun mieleen, joten en raaskinut ostaa :) Tällä hetkellä mennään Essencen superhyväksi todetulla parin euron ripsarilla, joka on vielä vedenkestäväkin.

Noora80 (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/almost-twins

Tää ripsari on täydellinen. Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien sillä saa täydelliset ripset.
MUTTA tässä on ongelmana se, että kuivuu liian nopeasti hylsyynsä. Sanoisin, että max pari viikkoa pysyy hyvänä ja sitten selvästi alkaa kuivumaan. Moni ystävistänikin joille olen tätä suositellut ovat sanoneet ihan samaa. Ja tosiaan olen tätä ripsaria käyttänyt aika monta putkiloa yhteen menoon. Sitten jossakin vaiheessa kyllästyin siihen, että piti jatkuvasti olla ostamassa uusi. Harmi! Too Faced:in Better than sex on huippu hyvä ripsari. Vastaava harja ja tämä ripsari kestää käytössä ainakin sen 2-3kk :)

Torey
Näissä neliöissä

Mä olen käyttänyt jo vuosia Maybellinen The Colossal Volum Express mascaraa. Keltainen putelo. On ollut siitä paria versiotakin, mutta se perus nyt käytössä. Tykkään. Myös Lumenen blueberry oli joskus käytössä. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.