Välikausivaatetta pojalle

Minnean muruja

Jatketaan eilisen postauksen linjalla eli lasten jutuilla mennään. Sujahdetaan dinojen jännittävästä maailmasta sujuvasti välikausivaatteisiin. Äh, välikausivaatteet! Kevät ja kurakelit ovat toden totta täällä, tuumailin eilen, kun poikaa päiväkodista hakiessa törmäsin isoon jengiin alle metrin mittaisia tyyppejä kauhomassa kilpaa vettä ja mutaa ämpäreihin. Oma taaperonikin halusi antaa minulle ison märän ja mutaisen halin :) 

Meillä on luotettu talvivaatteissa suomalaiseen Reimaan, kuten talvihaalari-postauksessa kerroinkin. Tai siis voiko nyt luottamisesta puhua kovin vakuuttavasti, jos on vasta yksi talvi takana :D Eka talvihan meni äitiyspakkauksen toppahaalarissa. No, joka tapauksessa, olemme olleet tosi tyytyväisiä tuohon ihastuttavaan karhuhaalariin. Niimpä nyt välikausivaatteita miettiessä, taidamme kääntyä taas Reiman puoleen.

Sadetakki ja sadehousut meiltä onneksi jo löytyy, kun otin syksyllä niin reippaan koon, että menevät vielä nyt keväälläkin. Tarvetta olisi kuitenkin välikausihaalarille, takille ja housuille sekä välikausikengille. Ostatteko te välikausivaatteiksi vain jomman kumman, haalarin tai takki-housu-setin, vai molemmat?

 

Reimatec -välikausitakki Taag / Lasten pipo Orava / Reimatec -välikausirukkanen Askare / Reimatec-kengät Patter Wash

 

Reimatec -välikausihaalari Fangan / Lasten pipo Trappa / Lasten kurahanskat Kura / Lasten kumisaappaat Frillo

Olen kuullut paljon hyvää tuosta kauniista Taag-välikausitakista, ja se onkin ykkösvaihtoehto välikausitakiksi. Tykkään keltaisesta ja vihreästä, joten niitä varmaankin tullaan tänä keväänä näkemään taaperon yllä. Kurahanskat meillä jo valmiina, ne on nuo osuvasti nimetyt Kurat

Välikausitennarit olivat viime syksynä Vikingin, mutta tänä vuonna en vielä ole tehnyt päätöstä kenkien suhteen. Nyt ollaan menty vielä talvikengillä sekä kumppareilla. Reiman Patter Wash -kengät näyttävät kyllä oikein mainioilta. Minkä merkin välikausikenkiä teillä on?

Useampikin kiva pipo on nyt alennuksessa Reiman sivuilla, joten Trappa ja Orava saattavat hyvinkin kilahtaa ostoskoriini :)

 

Aurinkoista päivää, ystäväiset! Seuraavaksi palataan taas vähän aikuisempiin aiheisiin :)

 

* sisältää mainoslinkkejä Reima.com nettikauppaan

Kommentit

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Tuo keltainen on niiiiin ihanan iloinen väri! Täytyykin kaivaa kevätvaatteet esille ja katsoa mitä pitäisi hankkia..!
http://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Niin on :) Meillä löytyy keltaista jo aika monesta pojan vaatteesta, ja jotenkin se sopii hänelle tosi hyvin. 

Teresa S (Ei varmistettu) https://belleepoquewedding.blogspot.fi

Reimatec-puvut ovat ihan parhaita! Just nauroin kun Pieni laski liukumäestä suoraan jätti vesilätäkköön jossa hillui jäälauttoja. No miten kävi? Ei mitenkään. Tyttö oli kuiva! Puku piti vettä ja samoin kengät. Meillä ei ole kurahousuja pidetty koskaan. Kenkänä on Vikingit ja Reiman Patterit odottamassa. Keljon Primassa oli 70% alennuksella viikinkejä. :)

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiitti vinkistä! Pitääkin suunnistaa Keljoon. Meidän talvikengät on muistaakseni juuri Keljon Prisman -70% alesta ostettu :) 

Nuo välikausihaalarit tuntuu kyllä pitävän tosi hyvin vettä. Meillä oli viime syksynä Name It:n playtechin haalari, eikä kertaakaan tullut vesi läpi ahkerasta vedessä läträämisestä huolimatta. 

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Mä ihastuin kans juuri noihin Reiman Taag-takkeihin ja meillä on nyt tytöllä tuo keltainen ja pojalla vihreä Taag-takki (blogiini on tulossa sovituskuvia, kun ehdin vaan kuvata takit aurinkoisena päivänä).

Minnea
Minnean muruja

Ne on kyllä ihania! Täytyypä käydä kurkkaamassa, kun saat kuvattua :)

Idsu / Huulipunamania-blogi (Ei varmistettu) http://huulipunamania.blogspot.fi

Keltainen on ainakin tosi pirteä väri! Mitä harvemmin enää aikuisena osaa sillätavalla käyttää pukeutumisessa :/

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Lasten vaatteet on kyllä niin ihanan värisiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.