Vauhdikkaat Salama McQueen -synttärit!

Minnean muruja

Pääsiäinen vetelee viimeisiään, ja huomenna on palattava arkeen. Meidän pääsiäinen on mennyt juhliessa 3-vuotiasta. Hurjat bileet alkoivat jo perjantaina, ja jatkuivat villinä vielä lauantaillekin. On ollut (äidin hermoja koettelevaa) vauhtia, kuhmuja ja Salama McQueen-kakkua. On ollut riemua, ilmapalloja ja paljon paljon punaisia autoja. On ollut kikatusta, sokeriövereitä ja serkun yökyläilyjä. On ollut sellaista kuin 3-vuotiaan synttäreillä kuuluu ollakin.

Joko arvaat, minkä teeman poika synttäreille halusi?

Disneyn Autot, ja autot ylipäänsä,  on kova juttu pojan mielestä. Meidän kodissa vilahtelee punaisia autoja monessa muodossa. Koska omat leipurin taitoni ovat hyvin vajavaiset, päätimme tilata kakun. Bongasin, että jyväskyläläinen Hannan Kakut on toteuttanut upeaita teemakakkuja aikaisemminkin, joten valitsimme Hannan tekemään kakkumme punaisella autolla.

Kakun mukaan Hanna sujautti hauskoja autokeksejä, joissa komeili numero kolme. Voitte kuvitella, että synttärisankari oli lievästi sanottuna innoissaan juhlien teemasta ja mahtavasta kakusta. Valitsimme yhteistuumin kakun pohjaksi suklaan ja täytteeksi pojat valitsivat yksimielisesti Hannan suositteleman vanilija-vadelman. Kakku oli hienompi kuin uskalsimme unelmoida, ja maisui taivaalliselle. Nam!

Meillä on ollut jokaisena synttärinä numeroilmapallo. Sen kanssa saa kivoja kuvia muistoksi.

Oli helpottavaa, kun ei tarvinnut stressata itse kakusta, vaan sai keskittyä olennaiseen, eli siivoamiseen :D Meillä oli sellainen monen päivän supersiivous, että pestyä tuli kaikki ikkunoista lähtien. Ei ole hetkeen ollut niin puhdasta! Juhlaväki, varsinkin se alle metrinmittainen, jätti kyllä jälkeensä sellaisen pyörremyrskyn, että siivous tuntuu tällä hetkellä kaukaiselta muistolta.

Tein synttäreille itse kinkkuvoileipäkakun. Se oli ensimmäinen voileipäkakkuni ikinä! Rakastan voileipäkakkuja, mutta olen aina ajatellut niiden olevan todella vaikeita tehdä. Löysin kuitekin reseptin, jolla aloittelijakin onnistuu. Laitan sen blogiin myöhemmin. Tuli nimittäin todella hyvää!

Vieraat noudattivat juhlan teemaa liiankin hyvin, ja paketeista paljastui Autot teemaisia leluja, legoja, tarrakirjoja ja Autot 3-dvd. Nyt meillä okin paljon uutta tekemistä pitkäksi aikaa. Olohuoneessa on pärissyt Autot-autorata jo kolme päivää eikä loppua näy. Saa nähdä, onko 4-vuotissynttärit sitten kaverisynttärit :)

Pääsiäinen on ollut ihana, ja täynnä ihmisiä ja toimintaa. Mutta kyllä nyt väsyttääkin. Tämän maanantain otamme hieman rennommin. Suunnitelmissa on aamu-uinti ja ehkä intoudun iltapäivästä rentoutumaan itsekseni leffassa.

Miten sun pääsiäinen on mennyt? Juhlitaanko teillä lasten synttäreitä teemajuhlilla?

Mukavaa maanantaita!

 

*Salama McQueen-kakusta saatu alennus bloginäkyvyyttä vastaan

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mulla tulossa myös postausta illemmalla meidän lauantaisista juhlista. :)
Mä kanssa just sanoin, että ens vuonna varmaan saa jo järkätä kaverisynttäritkin. :D
Tollanen numeropallo on ihana. Tarttiskohan esikoiselle hankkia kesällä, kun täyttää 7 vuotta! Se on iso juttu, kun sitten mennään kouluun. Jäisi kiva muisto pallostakin. :)

https://naissanelioissa.wordpress.com

MINI-blogi/Elina (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Ihanat juhlat teillä ollut ja upea kakku! Meillä juhlitaan parin viikon päästä 6v ja 4v juhlia (kaverisynttärit), saa nähdä miten käy :D

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Onpa teillä ollut hieno kakku ja kivat synttärit. Minäkin luulin että voileipäkakun tekeminen olisi vaikeaa. Tein itse tyttären rippijuhliin voileipäkakut ja harjoittelin hieman etukäteen. Onnistuivat oikein hyvin. :)

Kirsikka W.

Ihanat kekkerit! Mä olen aina rakastanut teemajuhlia, oli ne sitten lasten tai aikuisten :)

Isivuosi (Ei varmistettu) http://isivuosi.blogspot.fi

Mulla on suunnitelmana pitää tytön 2v synttärit kesällä joko metsäretkenä tai sitten tuolla salilla.

Metsäretkeen tuli idea, kun naapurit on kovasti kyselleet vinkkejä ja paikkoja retkeilyyn tässä lähellä. Saisi lapsille vähän erilaiset juhlat ja samalla aikuisille näytettyä paikkoja ja ideoita.

Toisaalta 700m2 tatamia ja parvi lapsia ei voi olla huono idea. No, onneksi näitä synttäreitä vielä tulee.

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Kivan oloiset synttärit! On vietetty aina teemabileet, nyt koossa Nalle Puh, Muumi, Ariel, Frozen ja Tähkäpää-juhlat. Huomiselle teinkin postausta viimeisistä, joista 50 vieraasta nyt ainakin 10 sairastunut... Huoh. Mutta juhlat oli kivat!
Katja
http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.