Viikon parhaat x3 (pikkujoulu edition)

Minnean muruja

Tänä tiistaiaamuna oli kirpakka keli, kun kävelimme taaperon kanssa kohti päiväkotia. Taaperoa ilahdutti tien yli juossut jänis. "Pupu, pupu, PUPU" -rallattelu jatkui koko loppumatkan päiväkodille :) Lapsen ilo on tarttuvaa! Koska tällä viikolla mieli on tulevissa pikkujouluissa ja niiden järjestelyissä, on tämä listaus pikkujoulupainotteinen, hih!

1. Taaperon päiväkodin tonttuilut + joulupaja! Innolla odotan, mitä tonttuiluja on luvassa tällä viikolla päiväkodissa järjestettävässä joulupajassa, jonne olemme menossa tekemään jouluaskarteluja, joululeipomisia ja syömään puuroa. Päiväkodista tulleessa kirjeessä pyydettiin tuomaan taaperolle tonttulakki päiväkotiin tonttuilua varten.

2. Omat pikkujoulut! Rrrrrakastan järjestellä illanistujaisia ja juhlia! Tänä lauantaina meille on tulossa pieni porukka juhlimaan pikkujouluja, ja siskon kanssa olemme miettineet jouluista menuuta. Esimerkiksi nämä poropiirakat voisivat olla aika herkulliset tarjottavat!

3. Joulukortit ja muu joulufiilistely! Teimme viime vuoden tapaan joulukortit ottamalla itse kuvan pienestä tontustamme, ja teettämällä niistä kortit Ifolorilla. Viime vuonna taapero oli vielä innokas poseeraaja kynttilälyhty kädessään. Tänä vuonna häntä ei tuntunut paikallaan istuminen kiinnostavan pätkääkään, eikä ihan samaa seesteistä fiilistä tämän vuoden kuviin saatu. Kotiin on jo laitettu hieman valoja ja kynttilöitä tunnelmaa luomaan :)

Viime vuonna vielä niin hyväntuulisena pallerona istui kuvauksissa <3

Onko sulla pikkujouluja tiedoissa? Miten muuten fiilistelet tulevaa joulua? Ja vinkkejä pikkujoulutarjoiluihin saa jättää kommenttiboxiin!

Kivaa tiistaita sulle!

 

Aikaisemmat "Viikon parhaat x 3"-postaukseni löydät täältätäältä ja täältä  :)

Kommentit

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Kävin kuvaamassa juuri muutama päivä sitten pienen taaperon joulukorttikuvat ja voi apua kuinka suloista materiaalia muistikortilta löytyikään! Pikkuisten kuvaaminen on kyllä ihanaa. :)

kan_iid (Ei varmistettu)

Parit pikkujoulut on meilläkin tiedossa ja joulumenuuhun kuuluu ainaki kinkku/purjo piirakka ja suklaa/pähkinä keksit. Toisille pikkujouluille en oo vielä keksiny mitä tekisin..ehkä piparijuustokakun. Kokeilin kaverin suosituksesta Arlan piparkakku rahkaa. Herkkua oli ja vois toimia myös juustokakkuun. On ihana fiilistellä joulua ja suunnitella pikkujoulumenuita! :) Näin joulu ihmisenä oonkin koristellu meille joulun kotiin jo hyvissä ajoin marraskuussa,heh.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.