Viikonlopun leffavinkki suuria tunteita janoaville!

Minnean muruja

Olisiko tämä viikonloppu sellainen, että tekisi mieli katsoa jotain kauniisti kuvattua suurten tunteiden draamaa? Sellaista, jossa kaksi rakastunutta ihmistä ovat kuin ainoat maailmassa omalla pienellä saarellaan majakanvartioina, suuren meren syleilyssä? Sellaista, jossa musiikki on yhtä mahtipontista kuin päähenkilöiden tunteet?

Ehkä sitten kannattaa katsoa australialaisen M.L. Stedmanin menestysromaaniin pohjautuva lyyrisen kaihoisa Valo valtameren yllä! Se on nähtävissä ainakin Viaplayssä ja Elisa Viihteessä.

Valo valtameren yllä kertoo tarinan kahdesta yksinäisestä, jotka löytävät toisensa ja rakastuvat. Rakkauden huuma on käsinkosketeltavaa. Maailmassa on vain he kaksi, ja majakka. Ihan pelkkää pumpulia tämä elokuva ei tietenkään ole, vaan niin kuin draamaan kaareen kuuluu, alkaa paratiisisaaren onni kuitenkin rakoilla, kun toivottua perheenlisäystä ei kuulu. En halua spoilata elokuvan juonta enempää, vaan kehotankin katsomaan sen itse! Ja varaamaan nenäliinoja!

Mitä sinä olisit valmis tekemään rakkauden vuoksi?

Itse valitisin leffan katsottavaksi sekä näiden kauniiden kuvien tuoman kaihoisan tunnelman vuoksi, mutta myös pääosan esittäjistä hurmaantuneena. Michael Fassbender on kuulunut suosikkeihini aina Prometheus-leffasta lähtien, ja tyypissä on vahvaa kiehtovaa karsimaa. Suloinen ruotsalainen Alicia Vikander on tuttu ainakin leffoista Tanskalainen tyttö ja Ex Machina. Leffan pariskunnalla on taianomainen kemia, eikä ihmekään, sillä he ovat pariskunta oikeassakin elämässä!
Kuvat: Viaplay

Jos siis kaipaat kauaksi ihmisten hälinästä vuosiasadan alkupuolelle, pallon toiselle puolelle Austalian rannikon pienelle saarelle, jossa ainoa ääni on meren kohina. Jossa tuoksuu merisuola, ja jossa hiukset hulmuavat ainaisessa tullessa, suosittelen katsomaan tämän elokuvan! Se tekee lähtemättömän vaikutuksen!

Mitä leffoja sinä olet viime aikoina katsonut? Löytyykö jotain, mitä voisit suositella?

Viihtyisää viikonloppua! Kivoja juttuja tulossa blogiin viikonloppuna, joten stay tuned!

Kommentit

Ihanan kuuloinen elokuva, tämä pitää ehdottomasti laittaa katselulistalle :)

Minnea
Minnean muruja

Suosittelen!

Krisse82 (Ei varmistettu) http://pussillinenunelmia.blogspot.fi/

Jee, uusi leffavinkki! Meillä alkaakin loppua jo leffat Netflixistä, niin tämä kuulostaa just hyvältä vaihtoehdolta :)

Minnea
Minnean muruja

Tämä on kyllä koskettava!

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Kuulostaa ihanalta vinkiltä. En ole katsonut leffaa niin pitkiin aikoihin, etten edes muista. Piti mennä kesällä katsomaan Tom Hanksin uusin, mutta. Ei ehtinyt. Sitäkään. Nyt kun iltoja ei kiinnosta käyttää someen/blogiin, voisin irrottautua kirjojen ja leffojen maailmaan! Kiitos vinkistä ja leppoisaa viikonloppua!

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, tämä kannattaa katsoa, vaikka ei mikään hyvänmielen elokuva olekaan :) En minäkään ole nähnyt Tom Hanksin uusinta, vaikka paljon kyllä katson! Ja äänikirjat! Niitä suosittelen myös!

Maritt (Ei varmistettu)

Tämä menee ehdottomasti katseluun tämän suosituksen perusteella! Itse ihastuin täysin Manchester by the sea- elokuvaan, siinä myös elokuva suuria tunteita kaipaaville!

Minnea
Minnean muruja

Manchester by the sea oli todella vaikuttava kaikessa eleettömyydessään ja raskaudessaan!

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Kauniita kuvia. Mutta itse en ole tippaakaan romantikko. Joten elokuva ei oikein kolahtaisi minulle. Kiva kun jaksat suositella.

Niina Maria V.

Kiitos leffavinkistä :) ! Kuulostaa ihanalta elokuvalta, pitää laittaa katselulustalle :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Tämä voisi olla kiva!

Viime aikoina olen katsonut mm. Kuninkaan puheen (tosi vaikuttava!!) sekä Pirates 5 tuli käytyä katsomassa elokuvissa tällä viikolla. Molemmat tosi suositeltavia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.