Viime aikoina katsottua - kiehtova Netflix vinkki!

Minnean muruja

Onko norjalainen jännäri Frikjent eli Mustamaalattu tuttu? Sarjahan ei ole uusi, mutta on jäänyt minulta huomaamatta, vaikka Maikkarikin on sen esittänyt. Viime viikolla, kun etsin Netflixistä uutta sarjaa viikonlopun junamatkoja varten päätin tutustua Vapaa syytteistä -nimiseen lupaavalta kuulostavaan sarjaan. Osoittautui, että Vapaa syyteistä on Mustamaalattu, Netflix vain oli antanut sille uuden nimen.

Ja osoittautui, että sarja on äärimmäisen houkuttava ja koukuttava!

kuvat:Mtv3

Kauniissa vuoristomaisemissa, pienessä Lifjordin kylässä on tapahtunut traaginen murha, ja nuoren naisen murhasta syytettiin tytön poikaystävää. Syytteistä kuitenkin lopulta luovuttiin myöhään esiin tulleen seikan vuoksi, ja poikaystävä muutti tapahtuman jälkeen pois paikkakunnalta jättäen ahdistavan ja syyttävän ilmapiirin taakseen.

Parikymmentä vuotta myöhemmin menestynyt bisnessmies palaa kotikaupunkiinsa työasioissa, ja saa huomata, etteivät menneet ole unohtuneet, ja että salaisuuksilla on tapana paljastui ennemmin tai myöhemmin. Näistä lähtökohdista alkaa jännittävä ja mukaansatempaava tarina, jossa etsitään epätoivoisesti vastausta siihen, kuka tappoi nuoren naisen, ja mitä oikeasti tapahtui. Vanhojen haavojen aukaiseminen saa koko kylän sekaisin.

Pääosaa esittävä Nikolai Cleve Broch on paitsi ilo silmälle, niin myös loistava roolissaan. Sarja on upea sekoitus mitä kauneimpia maisemia ja tiivistunnelmaista ihmissuhdedraamaa. Jos sulla on sunnuntai, jonka vietät sängyssä flunssan tai muiden olojen vuoksi, niin tässä on mainio sarja seurattavaksi! Jos tykkäsit Sillasta, saatat ihastua myös tähän! Kyllä Norjassakin osataan tehdä laatusarjoja!

Mitä sinä tykkäsit tästä sarjasta? Muita sarjaideoita sunnuntaihin?

Leppoisaa sunnuntaita! Meillä on suursiivous menossa! Tämä kaaos on saatava selvitettyä, vaikka olo on flunssainen!

Kommentit

crazycatmom

Kiitos vinkistä! Multa jäi sarja silloin katsomatta, kun sitä telkkarissa esitettiin. Täytyy tutustua!

Minnea
Minnean muruja

Minäkin muistan nähneeni silloin mainoksen, mutten ehtinyt katsomaan! Suosittelen!

Kommentoi