Weecos - parhaat palat alesta!

Minnean muruja

Hei, riedättekö mitä? Tänään (sunnuntaina) on ollut lähes täydellinen kesälomapäivä! Päivään on mahtunut monta suosikkiaktiviteettia, kuten järvessä uimista, jäätelön syöntiä, varpaankynsien lakkausta aurinkoisella takaterassilla, intialaista take away-ruokaa sekä hetken kuluttua alkava Amazing Race (jonka saan katsoa omassa rauhassa jääteetä siemaillen). Ah, voisipa joka päivä olla tällainen!

Oletko muuten jo kuullut kotimaisesta eettisestä ja ekologisesta verkkokauppa Weecosista? Sieltä löytyy vaikka mitä kotimaisia herkkuja! Omia suosikkejani Weecosin valikoimasta ovat ainakin Papu, Neulomo, Alina Piu ja Riiminka. Valikoimissa on niin vaatteita kuin asusteitakin.

Usein kotimaisuus ja ekologisuus tarkoittaa laadun ja hienon designin lisäksi myös vaikeroivaa lompakkoa, usein tyydynkin siis vain ihastelemaan näitä merkkejä. Hetki sitten vinkkasinkin Neulomon pop up:ista, josta itsekin nappasin pari ihanuutta tosi edullisesti. Neulomon pop up on muuten taas auki, jos et viime kerralla ehtinyt apajille! Ja nyt Weecosilla on menossa myös kesäale, joten keräsin alle suosikkejani alennetuista tuotteista! Ah, tuo pitkään ihailemani liukuvärinen Marika-tunika olisi nyt puoleen hintaan!

Alina Piu // MOIMOI // NOUKI // Marita Huurinainen

Herné // Neulomo // TAUKO / Annie Eleanoora

Mikä on sun suosikki? Löytyykö tuttuja merkkejä? Oletko aleshoppaillut jo Weecosilla?

Muikeaa uutta viikkoa!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Oi, Neulomo on minullekin tuttu. Ostin Prismasta aikaisemmin kesällä pari tunikaa, mahtoiko olla juuri tuota Marika-mallia. Täytyykin tutkia taloustilannetta tilaamista silmällä pitäen. :)

Minnea
Minnean muruja

Prismassa olen minäkin Neulomoa ihastellut. Nyt sitten viimeisimmästä pop up:ista Weecos-kaupasta ostin tumman petroolin värisen Marika-tunikan melko hyvällä alella!

Yhtä sirkusta!

En ole koskaan kuullutkaan :), mutta nyt olen! Pitää joskus tutkia millainen kauppa on, kunhan kotiudun 

Minnea
Minnean muruja

Kannattaa kurkata! Paljon kivoja kotimaisia merkkejä!

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Päiväsi kuulosti oikein ihanalta! Juuri oikeanlainen lomapäivä - jädeä myöten! Nam, täytyykin hipsiä tästä pakastimelle ;)
http://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Tämä päivä onkin sitten ollut sadetta täynnä, joten vähän erilaisia juttuja tullut tehtyä. Toivottavasti uima- ja jäätelökelit palaavat pian!

Suttastiina

Tuo pitkä kirjava mekko olisi ihana pimeisiin syysiltoihin!

Minnea
Minnean muruja

Niin olisi, ja vaikka mihin rientoihin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.