Yhdet housut - kaksi tyyliä

Minnean muruja

En voi uskoa, miten kesäiseltä näissä kuvissa näyttää! Eihän siitä ole kuin muutama viikko, ja maassa oli vielä lunta. Kesä tuli hujauksessa, ja vaatekaapista on kaivettu kesävaatteita. Tein viikonloppuna havainnon, että koko perheen kesävarustus kaipaa kipeästi täydennystä. 

Ilokseni saan tehdä yhteistyötä ihanan ja sydämellisen jyväskyläläisen liikkeen O.O.T.D.:n kanssa, ja pääsinkin valitsemaan muutaman kesäisen jutun itselleni. On aina niin mukavaa asioida heidän kanssaan, sillä harvassa paikassa saa niin hyvää asiakaspalvelua ja innostavia tyylivinkkejä.

Kokonaisuus, jossa on samaa kuosia sekä alaosa että yläosa on nyt kesän kuumin juttu.  Mun täytyy myöntää, että usein samaa paria olevat ylä- ja alaosa saavat aikaan mielleyhtymän pyjamasta. Mutta oikein yhdistettynä efekti on aika hauska. Vai mitä olette mieltä esimerkiksi Iinan kukkakuosisesta housupuvusta? I love it!

Kun O.O.T.D.:n Anne ehdotti kokeilemaan Cellbesin uutuuksista kukkakuosista tunikaa ja saman sarjan housuja, päätin heittäytyä testaamaan tätä huomiota herättävää trendiä. Ja onneksi sovitin, sillä ihastuin idean näyttävyyteen. Tunikan malli on mukavan A-linjainen, ja housut hauskan hulmuavat, eikä look näyttänyt ollenkaan pyjamalta. Kokonaisuus on vaikuttava ja erinlainen!

Mitä tykkäät?

Samat housut saivat erilaisen lookin, kun yläosaksi valittiin musta pusero, jossa on joustava kaula-aukko.  Musta yhdistettynä värikkääseen kuosiin on aina varma ja tyylikäs yhdistelmä. 

Näen itseni tässä asussa viilettämässä tukka hulmuten kesäiltana kaupungin yössä tai vaikka festareilla. Näille rennoille kukkahousuille tulee varmasti paljon käyttöä tänä kesänä, kunhan saan vain lahkeet lyhenhettyä :) Materiaali on kevyen vilpoisaa ja miellyttävää päällä, jopa helteessä, kuten kuvausiltana oli!

Kumpi tyyli vetoaa sinuun enemmän?

Joko olet kaivanut kesäkamppeet kaapista? Mikä kesän trendi sua kiinnostaa eniten?

Keljon O.O.T.D.-liikkeessä on nyt näistä Cellbesin uutuustuotteista mix&match tarjous, jossa voi valita kaksi mieleistään ala- tai yläosaa tarjoushinnalla :) Jyväskyläläiset käykäähän nappamassa ennen kuin loppuvat ;)

Mukavaa tiistaita!

 

*vaatteet saatu yhteistyössä O.O.T.D. Jyväskylän kanssa

Kommentit

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Molemmat tyylit näyttävät kivoilta :)
Tuo kesä tuli kyllä tosiaan ihan hurahtamalla ja ihan uskomatonta, että ihan kunnon hellesäät jo toukokuussa! <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, itsekin tykkään molemmista! Voi, kun saataisiin nauttia kesäisistä keleistä mahdollisimman pitkään!

Koivulan emäntä (Ei varmistettu) https://www.vauva.fi/blogit/koivulan-emanta

Itse tykkään enemmän tuosta yksivärisestä yläosasta noiden kukkahousujen kanssa. Rauhoittaa mukavasti housuja ja housut nousee enemmän edukseen. Tykkään kokonaisuudesta ja voisin kuvitella sen itsenikin päällä.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Nämä ovat kyllä mukavia ja kesäisiä päällä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Molemmat aivan ihania! Oon kaksiosaisten asujen fani mutta samalla yksivärinen paita tuo paremmin esiin hyvin laskeutuvat ja kauniit housut. Ääh paha valinta! Mutta aivan 6/6 molemmat. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, ihana <3 Molempi parempi :)

Torey
Näissä neliöissä

Mä en mahda sille mitään, etten lämpene tolle yhtä kuosia päästä varpaisiin, ellei oikeasti ole kyse haalarista. :D Mutta alemmassa kuvassa tosi hyvännäköinen asu!

 

https://naissanelioissa.wordpress.com/2018/05/14/tassa-on-onni/

Minnea
Minnean muruja

Hihii, ymmärrän sun pointin. Minäkin lämpenin tälle trendille hitaasti :)

Ja kiitos :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Sun päällä molemmat näyttää todella kivalta! Itselleni en osaisi ottaa näistä kuin kukkahousut tai -paidan erikseen ja yhdistää housut juurikin noin mustaan yläosaan :D

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Musta yläosa on turvallinen ja toimiva vaihtoehto räväkämmille housuille. 

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Mä tykkään enemmän tuosta, missä on kokomusta paita! :) Tosi ihana asu!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Nettanen

Näyttää ihan super hyvältä tuo, kun ylä- ja alaosa ovat samaa kuosia! Sun päällä siis, itse en nimittäin ole kuitenkaan vielä koskaan rohkaistunut kokeilemaan. Mutta ehkäpä pitää uskaltautua testaamaan, tää asu ainakin on niin kiva <3

Minnea
Minnean muruja

Hei, kannattaa ehdottomasti testata! Saattaa yllättyä, kuinka kivalta se näyttääkään!

Ja kiitos :)

Isivuosi (Ei varmistettu) http://isivuosi.blogspot.fi

Kesä tuli hurjalla ryminällä. Hiemu kiireellä kaivettiin kesävaattet esiin, vain huomataksemme niiden jääneen tytölle pieneksi.

Kivan näköiset housut :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos!

Kiva yllätys tämä aikaisin tullut kesä :)

Salla / Sallan kengissä (Ei varmistettu) http://www.sallankengissa.com/

Täälläkin on ihastellen ihmetelty ryminällä tullutta kesää. Missä välissä koivuihinkin kasvoi noin isot lehdet! Kuopiossa oli niin älytön määrä lunta että olisi voinut luulla hiihtokelien jatkuvan juhannukseen asti, mutta kyllä tää on parempi näin! :D

Onpa tosi kivan näköinen ylläsi tuo tuplakuosi, tykkään! Housut näyttää niin mukavilta että tekisi mieli itsekin kokeilla tuollaisia liehulahkeita :)

Minnea
Minnean muruja

Ihanaa, kun kesä tuli! Liehulahkeita voin kyllä suositella, ihanan ilmavat ja rennot!

Kommentoi