Yksi mekko, kaksi tyyliä!

Minnean muruja

Yksi mekko, tunika tai mikä tahansa vaatekappale voi näyttää niin eriltä, kun sen stailaa eri tavalla! Avain onnistumiseen on vaate, joka on sopivan yksinkertainen, jotta siihen on helppo yhdistää erilaisia asusteita.

Yksi tämän kevään kuumimmista jutuista on kaunis kukkakuosi. Stailasin JUNAROSEn kukkamekkoni kahdella tavalla, HiusSalonki Ykkösten Maija loihti tyyleihin sopivat meikit ja hiukset, ja blogikollegani Hanna nappasi tyyleistä ihanat kuvat. Vitsi, miten hauska päivä meillä olikaan! Tunsin itseni todellakin oman elämäni supermalliksi :D Joten tässä yksi mekko stailattuna kahdella eri tyylillä, olkaa hyvä!

Mekosta saa hempeään päivälookin sopivan, kun siitä tekee vyön avustuksella tunikan, vetää jalkaan farkut ja maiharit sekä villatakin vielä lämmittämään. Tässä tyylissä voisin viihtyä töissä tai vaikka pyörähtää ystävän kanssa kahvilla.

Maija taiteili tyyliin sopivan, helpon ja nopean kieputuskampauksen, jonka osaisin ehkä itsekin tehdä. Päivämeikki oli luonnollinen ja maanläheinen. Olisipa joka päivä oma meikkaaja ja kampaaja käytössä!

 

Iltalook oli näyttävämpi. Mekko on kaunis sellaisenaan, joten yhdistin siihen vain NUNUn korvikset sekä mustat avokkaat. Mekkoon olisi sopinut kivasti myös joku pitkä riipus, mutta se jääköön seuraavaan kertaan. Tyylissä pääsivät loistamaan Maijan näyttävä kampaus helmikoristeilla ja tumma silmämeikki. Valitettavasti olen melko haastava malli! En siksi, että diivailisin ja äksyilisin, vaan siksi, että silmäni vuotavat helposti, ja ahkera meikkisudin tupsuttelu sai silmäni vuotamaan kuin vuotava hana!

Helmiä hiuksissa! Mitä tykkäät trendistä, jossa kampausta koristellaan helmillä tai muilla koristeilla?

Vaikka en kukkamekoista niin suuresti pidä, oli tämä tummansinisellä pohjalla ja kauniilla magnolian(?) kukilla varustettu kuosi kovasti mieleeni.

Iltalook oli mielestäni oikein onnistunut, ja tässä tyylissä lähtisin mielelläni viettämään tyttöjen iltaa tai treffeille miehen kanssa. Cheers!

Mitä tykkäät asukokonaisuuksista? Haluaisiko nähdä lisää "yksi vaate, kaksi tyyliä"-postauksia?

Iloa uuteen viikkoon!

 

*Mekko saatu Bestseller Finlandilta

* Korvikset saatu NUNUlta

 

Kommentit

Teresa staili (Ei varmistettu) https://stailiby.com

Wau toi iltalook! Upea! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi kiva postaus, tykkäsin! Itsekin yritän ostaa vaatteita sillä silmällä, että niitä voi käyttää arjessa ja juhlassa, koska on tuhlausta ostaa mekko, jota käyttää tyyliin kerran ja arjessa kivat vaatteet taas piristää.
Helmet (ja samoin glitter) hiuksissa on kauniita, miten hyvin nuo pysyy paikallaan? Luulen, että mun päässä pinnit, soljet tms on paras vaihtoehto. :D

Kirsikka W.

Ihana mekko ja upea sinä! Korviksetkin on ihan sävysävyyn :)

Tykkään pienistä ja mielenkiintoisista yksityiskohdista, joten tuo helmijakaus toimii kyllä ihan superhyvin! Jokunen aika sitten glitterjakaus oli myös trendi, ja pidin siitäkin, vaikka kumpaakaan noista en ole itse koskaan testaillut. Hiuksia kun tulee laitettua niin harvoin :)

kan_iid (Ei varmistettu)

Todella hyvät lookit ja kuvat! Jotenki tykkäsin hulluna nuista ulkona otetuista arkisen lookin kuvista!

Kommentoi