Julisteiden suuri vaikutus kodin viihtyvyyteen + alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Kuva: Poster Store

Kotini on saanut pitkään kaivattua uutta ilmettä ja olen sanalla sanoen aivan innoissani! Sain ilon tehdä yhteistyötä Poster Storen kanssa ja seiniäni koristaa nyt kauniit ja näköiseni julisteet. Ja mikä parasta, mikäli sinunkin kotisi kaipaa uutta ilmettä, on postauksen lopussa sinulle -30 % alennuskoodi!

Muutin opiskelemaan Vaasaan vuonna 2016. Muuttaessani ajattelin, että en panosta tähän asuntoon kovin paljon, koska on todennäköistä, että valmistuttuani en jää ainakaan tähän asuntoon, vaikka tämä minulle sopiva onkin ja hyvällä sijainnilla.

Tässä opintojen aikana olen kuitenkin tajunnut, kuinka paljon kodin viihtyvyys synkronoi suoraan muuhunkin fiilikseen. Jo pienillä yksityiskohdilla ja viimeistelyllä saa tuotua kotiin ihan uutta ilmettä. Olen pikkuhiljaa näinä opiskeluvuosina ostanut kotiin mm. sisustustyynyjä, uusia huonekaluja, pöytälamppuja… Ja kukathan ovat yleensä aivan loistava piristäjä, kuten kuvistakin näkyy ja miten ne tukevat muuta sisustusta (ihanaa muuten, että pian saa luonnonkukkiakin!).

Kuitenkin jotain on kotonani jäänyt selkeästi ”uupumaan” ja silmäni osuivat pitkälti tyhjyyttä ammottaville seinilleni, joita halusin täydentää kivoilla julisteilla ja sitä kautta kruunaamaan viihtyvyyttä kotona.

Poster Storen verkkokaupassa on runsas valikoima edulliseen hintaan julisteita, sekä tietenkin myös kehyksiä. Asunnossani oli muutamakin kohta, jonne halusin laadukkailla ja näköisilläni julisteilla piristystä. Myös sellaisia mielellään, jossa olisi joitain lauseita muistuttamassa minua erilaisista asioista ja tsemppaamassa päiviäni eteenpäin.

Eteiseen valitsin rauhoittavalla ja tsemppaavalla teemalla olevia julisteita, samoin kuin olohuoneeseen halusin jotain yksinkertaista. Meikkipöydän äärelle sopivat mielestäni parhaiten muotijulisteet. Niinpä suuntasin Poster Store –verkkokauppaan valikoimaan julisteita ja ihastuin heti heidän runsaaseen valikoimaan ja innostuin toden teolla! Alla kuvia julisteilla päivitetystä kodistani.

Aivan ensimmäisenä halusin eteiseeni uutta ilmettä. Mietin, että eteisestä poistun kotoani aina uuteen päivään ja halusin tähän jonkin viestin itselleni, jonka lukiessani tunnen itseni rohkeaksi ja otan päivät vastaan sellaisena kuin ne ovat: oli edessä mitä oli.

Roald Dahl oli lapsuuteni eräitä lempikirjailijoitani ja esimerkiksi Kuka pelkää noitia ja Iso kiltti jätti olivat kirjoja, jonka luin useamman kerran. Siksi oli selkeää, että tuon mietelauseen haluan koristamaan seinääni, kun sen verkkokaupasta bongasin. Eteisessä siis julisteet: Roald Dahl Magic Juliste ja Passion Juliste. Minusta eteisestä tuli tosi kiva julisteiden avulla, vai mitä mieltä olette?  🙂

Halusin myös olohuoneeseeni uutta ilmettä. Olohuoneeseen seinällä olevien julisteiden nimet: Vee Speers Botanica Craspedia Juliste sekä Oscar Wilde Happy Juliste.

Tuo Vee Botania Craspedian (oik) juliste oli mielestäni todella yksinkertaisen nätti ja verkkokaupan kuvauksen mukaan se kuvaakin hetken hiljaista yksinäisyyttä yhä monimutkaisemmassa maailmassa. Juliste on painettu MultiArt-paperille, joten laadukkaasta julisteesta on kyse. Oscar Wilden Happy tekstissä lukee: ”With freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy?” Mielestäni nappivalinta omaan olkkariini, jossa tykkään lukea ja jossa on usein kukkia pöydällä.

Makuuhuoneessani minulla on meikkipöytä, joten halusin siihen jotain kyseisen pöydän äärelle sopivaa. Päädyin rakentamaan ”kollaasimaisen” taulujen yhdistelmän ja suurin osa näistä julisteista on muotijuliste –kategoriasta. Kuvassa julisteet ovat nimiltään: Peytil Pink Bouquet Juliste, Make Magic Juliste, Lady Juliste, Kate Moss Juliste ja Dreamer Juliste.

Poster Storen verkkokaupassa on muuten tosi kivoja julisteita myös mm. keittiöön ja kylpyhuoneeseen; kannattaa katsoa! Mikäli kiinnostuit ja innostuit, suosittelen silloin, että käyt katsomassa tuota verkkokauppaa. Sain itsekin inspiraatiopuuskan siellä surffaillessani ja kuvissa näkyy lopputulos (heh).

Kehykset ovat varustettu pleksilasilla, joka tarkoittaa, että sillä on samat heijastusominaisuudet kuin lasilla, mutta pleksilasi on kestävämpää ja kauniimpaa. Julisteiden laatuun vielä palatakseni, materiaali julisteissa on sellaista, jonka ei pitäisi alkaa kellertämään ajan saatossa. Isot plussat siis näistä ominaisuuksista!

Itselleni tärkeää oli myös se, että laatu sekä vastuullisuus kohtaavat. Minulle selvisi, että Poster Storen julisteet painetaan Tuhkolmassa ja ne ovat painettu taidegalleria laatuiselle paperille. Julistepaperin ollessa sormissa tuntuenkin laadukasta paperia, sillä on myös vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki. Painotehtaalla sekä julisteiden valmistuksella on Pohjoismainen Joutsenmerkki. Tästä myös toinen iso plussa.

Koodilla MUAH30 saat nyt -30 % alennusta Poster Storen -verkkokaupasta (alennus ei koske Selection-julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa). Alennuskoodi on voimassa 17.5.2019 saakka.

Mitäs mieltä olette julisteista ja löytyikö joko tämän postauksen julisteista jokin suosikki tai verkkokaupan puolella?

hyvinvointi sisustus suosittelen oma-elama
Kommentit (1)
  1. Uusi koti on aina myös uuden alku – Muah | Lily
    8.7.2020, 19:30

    […] Sohvani on aika pieni, koska se tuli suoraan vanhasta kodistani, joka oli pienempi ja myös pohjaratkaisultaan vähän typerämpi. Sinne ei isompaa sohvaa olisi mennyt. En nyt ainakaan heti ole sohvaostoksille rynnännyt, mutta asia on harkinnassa. Siihen saakka tämä vanha pikkusohvani palvelee enemmän kuin hyvin 🙂 Kaikki muuten kodissani olevat julisteet on saatu aikoinaan tehdyn yhteistyön kautta (PosterStoren kanssa). Linkki kyseiseen julkaisuun: Julisteiden suuri vaikutus kodin viihtyvyyteen + alennuskoodi. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *