Löysin Laveraa edullisesti

Laveran meikkivoiteet ja concealer alle neljällä eurolla? Jos olet Lavera -meikkipohjatuotteiden käyttäjä, tai jos olet kuten minä ja haluat testata, löysin ihan mahtavan nettisivun ja alen. Laveran mekkivoiteita alle neljällä eurolla! Tässä ei ole minkäänlaista yhteistyötä sovittuna, satuin vain löytämään googlettelemalla niin hyvät hinnat Lavera tuotteille, että ajattelin sinuakin voivan kiinnostaa, koska hinnat näissä jakautuivat seuraavasti: Lavera Natural Liquid Foundation: 3,72 euroa/kpl (eli tilaamani 2 kpl 7,44 e), Lavera Nude Effect Make Up Fluid: 3,72 euroa ja Lavera Natural Concealer 3,72 euroa!

Olen jo pidempään ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja pohtinut eri vaihtoehtoja, Benecosia, Laveraa, Alvaa, Avrilia, Santea.. Vähän kaikkia. Nyt tutkimusmatkani lähtee Laveran meikkipohja -tuotteista, jotka ovat täysin vegaaninen vaihtoehto. Tiedostan, että edulliset hinnat saattoi johtua siitä, että Lavera on uudistanut juuri purkkiensa ulkonäköä. Mutta eipä tuo minua haittaa; kokeilen näitä ja jos tykästyn, seuraavaksi tilaan sitten niitä uusissa purkeissa olevia.

Olen hyvin vaalea ihoinen, joten kaikki tilaamani tuotteet ovat sävyä 01 Ivory Light, tämä on ollut aiemmassa Lumenen meikkivoiteessa myös sävyni. Tilasin 2 x Natural Liquid Foundation , 1 x Nude Effect Make-up Fluid sekä 1 x Natural Concealer.

Nude Effect Make-up Fluidia on saatavilla neljässä eri sävyssä ja se on huomattavasti kevyempää, kuin Natural Liquid Foundation, jota on saatavilla jopa kuudessa eri sävyssä. Jälkikäteen olisi pitänyt ehkäpä ostaa Make-up Fluidia se kaksi kappaletta, eikä Foundationia, joka vaikuttaa kovin raskaalta ja peittävältä. Oma ihoni ei kuitenkaan tarvitse välttämättä niin paksua peittävyyttä, mitä Foundation tarjoaa.

  • Nude Effect Make-up Fluid sisältää luonnon mineraaleja sekä manteliöljyä. On myös kevyt iholla, neste levittyy helposti ja jättää luonnollisen lopputuleman.
  • Natural Liquid Foundation on paksumpaa kamaa, jolloin sillä on tietenkin parempi peittävyys. Suosittelen tätä, jos ihossa on peitettävää enemmän. Tämä tuote on enemmän voidemaista, ei niin nestemäistä kuin Fluid ja se sisältää luomuarganöljyä ja luomukukkaliposomeja. Purkin mukaan se kestää iholla 10 tuntia.
  • Natural Concealer on minulla tarkoitettu pikkuvirheiden peiton lisäksi  tummille silmänalusilleni (ovat luonnostaan tummat). Esite lupaa tuotteen viilentävän ja hoitavan ihoa.

Ylläolevasta kuvasta näet mielestäni hyvin eron, kun oikeanpuoleinen Natural Liquid Foundation on enemmän voidemaista, kun vasemmalla puolella oleva Nude Effect Make-up Fluid on enemmän nestemäinen, ehkä omaan makuuni myös paremmin levittyvä tästä syystä ja siksi oma suosikkini näistä kahdesta. Seuraavassa vielä levityskuva näistä kahdesta.

Olen ehkä hieman pettynyt sävyihin, koska ne ovat minulle hieman liian tummat. Olen todella vaaleaihoinen, joten saatan joutua sekoittelemaan noita sävyjä vielä johonkin vaaleampaan meikkivoiteeseen, jottei kasvoille laitettavasta meikistä tule kauheaa kontrastia muuhun kehooni. Mutta uskon, että opin käyttämään meikkivoidetta oikean määrän ja miksaamaan johonkin vaaleampaan tuotteeseen, jolloin saan vaaleamman sävyn. Ikävä kyllä Laveralla ei tätä vaaleampaa sävyä meikkivoiteissa ole, kuin 01 (Ivory Light).

Concealer antaa tällaisen tuloksen; vaikuttaa peittävyyden osalta ihan hyvältä, mutta oikeastaan sama juttu mikä meikkivoiteissa: pelkään olevan itselleni ja etenkin vielä silmien alle ainakin liian tumma sävy.

Kaiken kaikkiaan olen näihin ostoksiin tyytyväinen, koska kaikki nämä neljä tuotetta maksoivat minulle postikuluineen (joka oli 6,00 euroa) yhteensä 20,88 euroa. Kävin huvikseni Citymarketissa katsomassa siellä olevien, täysin samojen Lavera meikkivoiden hintaa ja ainakin Natura Liquid Foundationin hinta siellä oli 19,90 euroa, eli joka tapauksessa hinnassa ja tässä tarjouksessa voitin ja saan testata tuotteita edullisesti.

Mistä sitten tilasin tuotteet? Verkkokauppa oli sellainen kuin NHS Nordic Health Systems. Toimitus oli tosi nopea, tilasin tuotteet tiistaina ja ne olivat postissa noudettavissa torstaina.

Onko sinulla kokemuksia Laveran tuotteista tai mitä luonnonkosmetiikan meikkivoidetta tai pohjustustuotetta suosittelisit? Mieluusti ottaisin kokemuksia ja suosituksia kommenttikenttään, jos jatkan tätä luonnonkosmetiikan tutkimusmatkaani (jota toivon, haluaisin siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan) ja päädyn kokeilemaan Laveran sijasta jotain muuta!

Kommentit (1)
  1. Ihana vinkki, kiitos! Saan tilattua itselleni varastoon muutamat Laverat; olen käyttänyt jo pidempään Laveran meikkivoidetta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *