Ladataan...

 

Meillä on vihdoin ja viimein kirjahylly olohuoneessa! Kun kirjapinot hävisivät lattialta raikastui koko alakerran ilme. Ystäväni lahjoitti meille myös iiiiihanat sinisävyiset mummonsa kutomat räsymatot jotka sopivat tänne kuin olisivat mittojen mukaan tuohon tehty. Mietittiin pitkään millainen kirjahylly halutaan. String on aina ollut yhtenä vaihtoehtona, mutta kun niitä vilahtelee niin usein sisustuslehdissä, niin tuntui että pitäisi keksiä jotain muuta. Halusimme kuitenkin jotain ajanhenkeen sopivaa ja siroa, joten pähkäilyjen päätteeksi annoimme periksi ja Stringit muuttivat meille Pocket hyllyjen kavereiksi. Eikä enää mietitytä kyllä yhtään. Ne ovat ihanan keveät ja helposti muunneltavissa, tuskin menettävät arvoaan ja hyllyä voi aina jatkaa jos sen paikkaa muuttaa ja tarvitseekin lisää säilytystilaa. Vai mitä mieltä te olette?

 

Myöhemmin tullaan tekemään varmaan hieman kirjojen karsintaa ja harkinnassa on vielä yhden hyllylevyn ottaminen tuohon isompaan tilaan. Toisaalta siihen saa kivasti nyt tauluja tai muita tavaroita asetelmaksi.

 

 

Tykkään siitä, että tässä talossa on päätetty yhdistää olohuone ja ruokailutila samaksi isoksi tilaksi. Alakerrassa työn alla on vielä pyytää sähkömies kytkemään meidän toinen Secto ruokapöydän ylle sekä metsästää olohuoneen puolelle kattolamppu sekä lattiavalaisin. Haluaisin jo kovin päästä käsiksi yläkerran tapetointihommiin, mutta sitä ennen on meillä vielä edessä pihanraivaushommia. Toivottavasti säät osuisivat kohdilleen ensi viikon aikana, jonka olemme lomasta varanneet pihatöitä varten. Ihanaa kun on kesä ja kesäloma ja saa vihdoin ja viimein paljon aikaiseksi kotona!

Ladataan...

 

Meidän kotona asuu minun ja mieheni lisäksi kaksi koiraa, Malla ja Bea. Omia lapsia ei (ainakaan vielä) ole, mutta koiriamme kutsumme kyllä karvaisiksi lapsiksemme. Vaikka kohtelemmekin niin kuin koiria, eikä ihmillistetä liikaa, on toisinaan mukava erityispäivinä (kuten vaikka jouluaatto tai tänään oleva juhannusaatto) olla niille erityisen kivoja. Tänään vietiin tassukansa sitten uimaan. Lähinnä kylläkin nuorempi koiramme Bea briardi ui ja yllä olevassa kuvassakin tassujaan esittelevä Malla tyytyi kahlailemaan. Nyt on meidän ihmistenkin kiva keskittyä juhannuksen viettoon kun koirat köllöttelee räsymatoilla tyytyväisinä :)

 

 

 

 

Ladataan...

 

Tänään tuli iso liuta kavereita kylään ja halusin että koti on edustavana. Koska puhtaiden vaatteiden viikaaminen paikalleen on ehkä vastenmielisin kotityö ikinä (miten se voikin olla niin vaikea aloittaa?!) käytin siivousaikaa "hyödyllisemmin" värikoordinoimalla kivoja kirjoja puiselle pöytätasollemme. Ne vaatteet jäi sitten lopulta viikaamatta ja jouduin hätäsiivoamaan ne piiloon, kummittelevat siis edelleen mielessäni.

Kotia siivotessani aloitan muuten aina yleensä samasta asiasta. Keittiö pitää saada ensin kuntoon. Aina. Kännykällä ehdin näppäistä nämä kaksi kökkölaatuista kuvaa teille, muuten aika meni ensin siivotessa ja sitten ystävistä nauttiessa.

 

Pages