Kirjahylly! Olohuone! Ruokailutila! Jee!

p7160223.jpg

 

Meillä on vihdoin ja viimein kirjahylly olohuoneessa! Kun kirjapinot hävisivät lattialta raikastui koko alakerran ilme. Ystäväni lahjoitti meille myös iiiiihanat sinisävyiset mummonsa kutomat räsymatot jotka sopivat tänne kuin olisivat mittojen mukaan tuohon tehty. Mietittiin pitkään millainen kirjahylly halutaan. String on aina ollut yhtenä vaihtoehtona, mutta kun niitä vilahtelee niin usein sisustuslehdissä, niin tuntui että pitäisi keksiä jotain muuta. Halusimme kuitenkin jotain ajanhenkeen sopivaa ja siroa, joten pähkäilyjen päätteeksi annoimme periksi ja Stringit muuttivat meille Pocket hyllyjen kavereiksi. Eikä enää mietitytä kyllä yhtään. Ne ovat ihanan keveät ja helposti muunneltavissa, tuskin menettävät arvoaan ja hyllyä voi aina jatkaa jos sen paikkaa muuttaa ja tarvitseekin lisää säilytystilaa. Vai mitä mieltä te olette?

 

p7160232_0.jpg

p7160229_0.jpg

Myöhemmin tullaan tekemään varmaan hieman kirjojen karsintaa ja harkinnassa on vielä yhden hyllylevyn ottaminen tuohon isompaan tilaan. Toisaalta siihen saa kivasti nyt tauluja tai muita tavaroita asetelmaksi.

 

p7160228_0.jpg

 

Tykkään siitä, että tässä talossa on päätetty yhdistää olohuone ja ruokailutila samaksi isoksi tilaksi. Alakerrassa työn alla on vielä pyytää sähkömies kytkemään meidän toinen Secto ruokapöydän ylle sekä metsästää olohuoneen puolelle kattolamppu sekä lattiavalaisin. Haluaisin jo kovin päästä käsiksi yläkerran tapetointihommiin, mutta sitä ennen on meillä vielä edessä pihanraivaushommia. Toivottavasti säät osuisivat kohdilleen ensi viikon aikana, jonka olemme lomasta varanneet pihatöitä varten. Ihanaa kun on kesä ja kesäloma ja saa vihdoin ja viimein paljon aikaiseksi kotona!

hyvinvointi mieli sisustus sisustus
Kommentit (2)
  1. Hei!
    Onpa kivan näköistä! Olisin laittanut sinulle viestiä yksityisesti koskien kotianne, mutta en löytänyt yhteystietojasi.

  2. Näyttää tosi hyvältä!! Määki oon jotenki vierastanu Stringejä ku niiton ny kaikilla mut kyllä ne vaan kivalle näyttää.. Tosi kiva toi lehtihyllyhomma, jotenkin kodikas 🙂
    Meillä on kanssa pirtti ja ruokatila sekä myös eteinen/aula samaa tilaa ilman väliseiniä, toisaalta tuo avaruutta mutta toisaalta saa kyllä pähkäillä huonekalujen paikkoja kun ei ole niitä perus seinänvierustoja minne asetella 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *