3 x dramaattinen parisuhdekärhämä

Täällä somessa mun ja F:n suhde saattaa vaikuttaa vaalenpunaiselta hattaralta, mutta joskus kulisseissa kuohuu. Tän kesän aikana meillä on ollut useampikin dramaattinen kärhämä - joissa tietysti minä olen aina ollut se raasu/uhri/syytön. Muun muassa näistä ollaan väännetty:

Kun F:n supersankarimuki ilmestyi keittiööni...krhm, keittiöömme

Eikö se ollenkaan tajua, kuinka paljon mä näen vaivaa meidän mukikokoelman koordinoinnin parissa ja jätän muun muassa tosi söpöjä kuppeja ostamatta, koska ne on väärän kokoisia tai muotoisia? Meidän mukihylly saattaa näyttää erilaisten tyylien hallitsemattomalta sekamelskalta, muttei sitä tietenkään ole. Se on random värikäs mukikokoelma -chic.

Ja sinne se oli eräänä kauniina päivänä ilmestynyt, Captain America -muki. Vieläpä sellaisessa muodottomassa faijamallissa.

 

 

Kun F pesi reissussa ollessani ikkunat ja laittoi saippuavettä mun sumutepulloon

Samaiseen sumutepulloon, lisättäköön, joka on seissyt ruokailuhuoneen nurkassa kastelukannun vieressä viimeiset puolitoista vuotta vedellä täytettynä ja joka kädessäni (F:n silmien edessä) suihkutan kerran viikossa asuntomme kymmenet kasvit läpi. Olin erään suihkutuskierroksen lopussa, vihoviimeisen kasvin kohdalla keittiössä, kun aloin ihmetellä voimakasta pesuaineen hajua. "KULTA, EIHÄN TÄÄLLÄ SUMUTEPULLOSSA MITENKÄÄN VOI OLLA MITÄÄN SAIPPUAA?" "Siis on siellä kun pesin viikonloppuna ikkunat, kui?"

Kului tunteja, ennen kuin suostuin puhumaan rakkaalle poikaystävälleni (plus joskus on oikeesti parempi olla vaan hiljaa) ja viikkoja, ennen kuin olin valmis nauramaan kyseiselle episodille (se taisi olla niillä main, kun alkoi vaikuttaa siltä että kasviparat selvisivät hengissä eräästäkin pesuainekylvystä).

Kun F päätti vaihtaa imurin pölypussin, muttei löytänytkään niitä

Ja jätti imurin nurkkaan rauhassa odottelemaan tilanteen ratkeamista, ilman pussia. Noin viikkoa myöhemmin olin ehtinyt imuroida mm. järkyttävät villakoirat vessanpöntön takaa ja puolet olkkarista, kun F kasuaalisti tiedusteli, että oho mistä sä löysit pölypussin.

Niin. Seurasi kiihkeä keskustelu siitä, miten mahdoton meidän kämpästä on löytää mun järjestelypuuskien jäljiltä yhtään mitään ja miten imureita ei pitäisi jättää lojumaan ilman pölypussia päiväkausiksi. Ja tietenkin - konsultoidessani vierestä, pölypussit löytyivät ensiyrittämällä komeromme taloustavaraa sisältävästä laatikosta.

 

 

Ei miehiä ilman voi elää, mutta ei kyllä oikein niiden kanssakaan. Parempi kuitenkin niiden kanssa, koska ne on söpöjä ja tuoksuu hyvältä. Miten teidän poikaystävät on mokailleet tai olleet ärsyttäviä viime aikoina?

P.S. Haluan painottaa, että itsehän en koskaan tee mitään ärsyttävää tai muutenkaan mokaile. Siksi on ihan ookoo tuoda näitä esiin.

P.P.S. Tästä järkyttävästä draamasta huolimatta F kuitenkin ON maailman paras poikaystävä <3 Kuten aina jos haluan naureskella sen tempauksille blogissa, luin tän postauksen sille ja sain siunauksen julkaisuun. Eipä tuota vaikuta hirveesti hetkauttavan, mitä sen hullu muikkeli suomalaisessa blogissaan kirjoittelee.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

5 poikaystäväni tapaa, joita en vaan tajua

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

---

My boyfriend simply does not understand the importance of having a beautiful set of mugs. Still love him though.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

celine
journey

Hahaha, kiitos nauruista! Ihana postaus! :))

marjapilami

:D Jee, kiitos!

Suttastiina

Tuo imurin pussi!!

Jokainenhan on joskus kokenut kuinka paljon neulasia irtoaa joulukuusesta kun se riisutaan koristeista ja kannetaan ulos? Meillä, kiitos ilmavuutta antavan huonekorkeuden, se kuusi on neljä metriä korkea, joten siitähän on helppo miettiä kuinka paljon niitä neulasia sitten on, kun alle parimetrisessäkin niitä riittää seuraavaan juhannukseen.

Muutama vuosi takaperin oltiin kuusenriisumisoperaatiossa ja minä kaivoin imurin esiin.
Imuroin, Imuroin, Imuroin ja imuroin, neulasia oli ihan helveltin paljon, kunnes aloin ihmetellä imurin ääntä ja hajua.

Näky jonka silmäni kohtasivat avattuani imurin oli jotain uskomatonta.

Ai hitsi, miun piti kyllä se pussi vaihtaa!
Ihan noin vaan viattomasti siitä toiselta puolen käryävää kodinkonetta.

Kai sen voi putsata?

No ei voinut.

marjapilami

Hahah, en kestä! (Meidän) miehet! <3

CougarWoman
CougarWoman

Vakioärsytyksiä meillä: mies ei osaa ripustaa pyykkejä kuivumaan "rypyttömästi", heivailee kurttuiset ruttanat kuivaustelineeseen ja minä sitten käyn puhisten oikomassa ne kuntoon, jossa niitä ei tarvitse silittää (sillä minä.en.silitä.). Mutta joo, pesee kuitenkin pyykkiä ja ripustaa ne kuivumaan, eli en viitsi asiasta naputtaa. 

Mies ei ole koskaan ajoissa. Jos meidän pitää olla vaikka naapurin bileissä klo 17, mies saattaa viittä vaille vielä istua sohvalla aamutakissa muniaan rapsutellen. Toisaalta taas mun on aina ja ihan pakko olla joka paikassa minuutilleen ajoissa, eihän sillä oikeasti olisi mitään väliä jos tavan bileisiin menisi vartin tai enemmänkin myöhässä.

Ja sitten vielä toisin päin: jos ollaan kauppaan lähdossä, niin mies nappaa autonavaimet ja jää ovelle seisomaan jalkaa naputellen; minä haalin tyhjät pullot ja kauppakassit mukaan, suljen ovet ettei koira raidaa meidän kuiva-ainekaappia ym. kun ollaan poissa  ja etsin kauppalapun mukaan. Ja mies on että "mikä sulla kestää". No joo, olisit voinut auttaa lähtövalmisteluissa. :D

Tuossapa ne kai oli, en vaihtaisi pois. <3 

sallamanteri

Meillä on ihan sama noiden pyykkien ripustamisen kanssa, mut meidän taloudessa yleensä minä pesen pyykit juurikin tuon vuoksi :D Ja sama tuon kauppaan lähtemisen tms. kanssa, ärsyttää kun roskien vieminenkin pitää erikseen pyytää "Otakko ne roskat siitä ulko-oven vierestä mukaan nyt samalla ku oot menossa ulos". Jos sitä ei erikseen pyydä, niin ne ei ihan varmasti siitä itsestään lähde.

Mutta pahin riita meillä tapahtui seurustelun alkuaikoina siitä, kun poikaystävä oli syönyt mun suklaalevyn sillä aikaa ku olin töissä. En oo varmaan ikinä ollut niin vihanen. En voinut muuta kuin todeta tyrmistyneellä äänellä "Ootko syöny mun suklaan?!" ja kun myöntävä vastaus tuli, en voinu ees sanoa mitään, vaan lähin suorilta koiran kanssa superpitkälle lenkille. Lenkillä harkitsin mm. vakavasti eroa, mutta sitte onneksi rauhotuin ja kävin samalla reissulla kaupasta ostamassa meille molemmille omat suklaalevyt. Kun tulin kotiin, oli poikaystävä myös käynyt kaupassa ja ostanut suklaata anteeksipyynnöksi <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös 12 vuoden aikana pahin riita on tullut siitä, kun mies kerran söi mun varta vasten keittiön laatikkoon jemmaaman suklaapatukan. Olin nimenomaan säästellyt sitä pahan päivän varalle, ja olin sinnitellyt 2/3 maailman pahimmasta työpäivästä suklaan voimalla jonka toinen oli syönyt. Siinä oli oikeasti ero lähellä :D

marjapilami

Haha, omg! Aikamoista survivalia välillä, mutta ei niitä pois vaihtaisi :D <3

sharks
by a mile

Jotenkin niin samaistun näihin :D!

Muutettiin vasta miehen kanssa yhteen, ja tuo mukikokoelma tuli meilläkin puheeksi. Sen kaapin nyt vaan pitää olla just eikä melkein :D Lisäksi väännettiin vessan käsisaippuasta, kun mulle oli yhtäkkiä elämää suurempi asia se, mitä saippuaa siihen ostetaan ja minkälaiseen purkkiin. Onneksi näille voi nauraa myöhemmin :)

marjapilami

Siis mukit ja käsisaippuat on NIIN tärkeitä, ihan samaa mieltä :D Onnea uuteen avoliittoon, pus!

Minnea
Minnean muruja

Tuo mukihan istuu just hyvin tuonne kaappiin :D Nauratti tuo pölyimurin pussi :D

marjapilami

No hyvin ja hyvin... :'D <3

Viherjuuria (Ei varmistettu) http://www.viherjuuria.com

Hahaa :D Ihan mahtavia keissejä! Miehet &lt;3
Meillä on muuten ihan sama juttu, että kaiken, minkä kirjoitan omaan blogiini rakkaasta aviomiehestä, olen hyväksyttänyt ensin miehellä. Tuntuis jotenkin epäreilulta kirjoittaa sen selän takana ja vielä kielellä, jota hän ei ymmärrä..

marjapilami

Haha! <3 Ja munkin mielestä kohteliasta hyväksyttää tekstit, vaikkakin kieli poskessa näitä kirjoittelee. Eipähän tuu jälkeenpäin sitten sanomista :D 

Pystyn NIIN samaistumaan näihin. Erityisesti tuo muki episodi nauratti :D

Meidän muuten niin kivasta mukikokoelmasta erottuu kaksi Viivi & Wagner mukia, miekkosen lempparit. Ihmeellisintä, että ne tuntuvat olevan forever kestäviä toisin, kun mun lempparit. Toinen puolisko pudotti aikoinaan mintunvihreän Koko mukin (lempparimukejani joita ei enää valmisteta, harmi) ja siitä särkyi kahva. Raukka ei raaskinut kertoa tapahtuneesta vaan meni varmaan viikko, kun huomasin asian ottaessani kyseisen mukin kaapista. Viinilasejakin särkyy mutta Wagner sen kun kestää... don't get it. :)

Ihanaa Toscanaa. Italia onkin ollut tuttavapiirissä suosittu nyt syyskuussa, pitäisi itsekin joskus suunnata sinne.

 

 

marjapilami
Nørrebro Summers

Hahahah, jos ne on tuollaisia samanlaisia pappamallisia vanhan kunnon ajan mukeja, niin ei varmasti hajoakaan IKINÄ :D Niin epistä.

Ja kiitos! Suosittelen Toscanaa superlämpimästi <3

Liisa / Hollanninhippiäinen (Ei varmistettu) http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/hollanninhippiainen

Mukikokoelma, universaali ilmiö. Juuri olin työpaikkaruokalan pöydässä 3 saksalaisen miehen kanssa, jotka huokailivat, että kun muuttaa yhteen, mukeista kyllä näkee, mitkä ovat naisten ja mitkä miesten. "Naisilla on tietysti jotain vaaleanpunasta nättiä ja yhteensopivia värisävyjä..." ja ehdotin ihan hihasta: "Ja sulla oli Superman!" -"Kyllä, mistä tiesit??" Miehet myös ilmoittivat kärsivänsä kovasti, jos nainen on ostanut lupaa kysymättä keittiövälineen, jossa on vaaleanpunainen kahva. :D :D

marjapilami
Nørrebro Summers

Heh, miehet ja mukit! Miksei ne vaan tajuu luovuttaa? :D

Ja luulen F:n yhtyvän tuohon vaaleanpunaiseen keittiövälinevastahankaan, en uskaltaisi edes yrittää ;o)

Kommentoi