3 x dramaattinen parisuhdekärhämä

Täällä somessa mun ja F:n suhde saattaa vaikuttaa vaalenpunaiselta hattaralta, mutta joskus kulisseissa kuohuu. Tän kesän aikana meillä on ollut useampikin dramaattinen kärhämä – joissa tietysti minä olen aina ollut se raasu/uhri/syytön. Muun muassa näistä ollaan väännetty:

Kun F:n supersankarimuki ilmestyi keittiööni…krhm, keittiöömme

Eikö se ollenkaan tajua, kuinka paljon mä näen vaivaa meidän mukikokoelman koordinoinnin parissa ja jätän muun muassa tosi söpöjä kuppeja ostamatta, koska ne on väärän kokoisia tai muotoisia? Meidän mukihylly saattaa näyttää erilaisten tyylien hallitsemattomalta sekamelskalta, muttei sitä tietenkään ole. Se on random värikäs mukikokoelma -chic.

Ja sinne se oli eräänä kauniina päivänä ilmestynyt, Captain America -muki. Vieläpä sellaisessa muodottomassa faijamallissa.

 

IMG_2240.JPG

 

Kun F pesi reissussa ollessani ikkunat ja laittoi saippuavettä mun sumutepulloon

Samaiseen sumutepulloon, lisättäköön, joka on seissyt ruokailuhuoneen nurkassa kastelukannun vieressä viimeiset puolitoista vuotta vedellä täytettynä ja joka kädessäni (F:n silmien edessä) suihkutan kerran viikossa asuntomme kymmenet kasvit läpi. Olin erään suihkutuskierroksen lopussa, vihoviimeisen kasvin kohdalla keittiössä, kun aloin ihmetellä voimakasta pesuaineen hajua. ”KULTA, EIHÄN TÄÄLLÄ SUMUTEPULLOSSA MITENKÄÄN VOI OLLA MITÄÄN SAIPPUAA?” ”Siis on siellä kun pesin viikonloppuna ikkunat, kui?”

Kului tunteja, ennen kuin suostuin puhumaan rakkaalle poikaystävälleni (plus joskus on oikeesti parempi olla vaan hiljaa) ja viikkoja, ennen kuin olin valmis nauramaan kyseiselle episodille (se taisi olla niillä main, kun alkoi vaikuttaa siltä että kasviparat selvisivät hengissä eräästäkin pesuainekylvystä).

Kun F päätti vaihtaa imurin pölypussin, muttei löytänytkään niitä

Ja jätti imurin nurkkaan rauhassa odottelemaan tilanteen ratkeamista, ilman pussia. Noin viikkoa myöhemmin olin ehtinyt imuroida mm. järkyttävät villakoirat vessanpöntön takaa ja puolet olkkarista, kun F kasuaalisti tiedusteli, että oho mistä sä löysit pölypussin.

Niin. Seurasi kiihkeä keskustelu siitä, miten mahdoton meidän kämpästä on löytää mun järjestelypuuskien jäljiltä yhtään mitään ja miten imureita ei pitäisi jättää lojumaan ilman pölypussia päiväkausiksi. Ja tietenkin – konsultoidessani vierestä, pölypussit löytyivät ensiyrittämällä komeromme taloustavaraa sisältävästä laatikosta.

 

IMG_2237.JPG

 

Ei miehiä ilman voi elää, mutta ei kyllä oikein niiden kanssakaan. Parempi kuitenkin niiden kanssa, koska ne on söpöjä ja tuoksuu hyvältä. Miten teidän poikaystävät on mokailleet tai olleet ärsyttäviä viime aikoina?

P.S. Haluan painottaa, että itsehän en koskaan tee mitään ärsyttävää tai muutenkaan mokaile. Siksi on ihan ookoo tuoda näitä esiin.

P.P.S. Tästä järkyttävästä draamasta huolimatta F kuitenkin ON maailman paras poikaystävä <3 Kuten aina jos haluan naureskella sen tempauksille blogissa, luin tän postauksen sille ja sain siunauksen julkaisuun. Eipä tuota vaikuta hirveesti hetkauttavan, mitä sen hullu muikkeli suomalaisessa blogissaan kirjoittelee.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

5 poikaystäväni tapaa, joita en vaan tajua

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

My boyfriend simply does not understand the importance of having a beautiful set of mugs. Still love him though.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (18)
 1. Liisa / Hollanninhippiäinen
  16.9.2017, 20:56

  Mukikokoelma, universaali ilmiö. Juuri olin työpaikkaruokalan pöydässä 3 saksalaisen miehen kanssa, jotka huokailivat, että kun muuttaa yhteen, mukeista kyllä näkee, mitkä ovat naisten ja mitkä miesten. ”Naisilla on tietysti jotain vaaleanpunasta nättiä ja yhteensopivia värisävyjä…” ja ehdotin ihan hihasta: ”Ja sulla oli Superman!” -”Kyllä, mistä tiesit??” Miehet myös ilmoittivat kärsivänsä kovasti, jos nainen on ostanut lupaa kysymättä keittiövälineen, jossa on vaaleanpunainen kahva. 😀 😀

  1. Heh, miehet ja mukit! Miksei ne vaan tajuu luovuttaa? 😀

   Ja luulen F:n yhtyvän tuohon vaaleanpunaiseen keittiövälinevastahankaan, en uskaltaisi edes yrittää ;o)

 2. Pystyn NIIN samaistumaan näihin. Erityisesti tuo muki episodi nauratti 😀

  Meidän muuten niin kivasta mukikokoelmasta erottuu kaksi Viivi & Wagner mukia, miekkosen lempparit. Ihmeellisintä, että ne tuntuvat olevan forever kestäviä toisin, kun mun lempparit. Toinen puolisko pudotti aikoinaan mintunvihreän Koko mukin (lempparimukejani joita ei enää valmisteta, harmi) ja siitä särkyi kahva. Raukka ei raaskinut kertoa tapahtuneesta vaan meni varmaan viikko, kun huomasin asian ottaessani kyseisen mukin kaapista. Viinilasejakin särkyy mutta Wagner sen kun kestää… don’t get it. 🙂

  Ihanaa Toscanaa. Italia onkin ollut tuttavapiirissä suosittu nyt syyskuussa, pitäisi itsekin joskus suunnata sinne.

   

   

  1. Hahahah, jos ne on tuollaisia samanlaisia pappamallisia vanhan kunnon ajan mukeja, niin ei varmasti hajoakaan IKINÄ 😀 Niin epistä.

   Ja kiitos! Suosittelen Toscanaa superlämpimästi <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *