Amppelia kehiin

Ai mikäkö kiinnostaa tällä hetkellä ehkä eniten? No amppelit. Ja ne viherkasvit.

Kasvitrendi on tän hetken kuumimpia juttuja ja jokaisessa itseään kunnioittavassa skandiasunnossa tulee näyttää viidakolta. Tai jotain sinne päin. Haluan joka tapauksessa vuorata kotini kauniilla kasveilla, ruukuilla ja kaiken kirjavilla amppeleilla.

 

ellos.jpg

Pic: Ellos

UO1.jpg

Pic: Urban Outfitters

28400048-502.jpg

Pic: Ilva

 

Amppelin ja ruukun valinnassa tärkein sääntö on se, että sääntöjä ei ole. Homma saa näyttää vähän sekavalta ja kaiken ei tarvitse sointua yhteen. Useampi on parempi kuin yksi. Kokoja ja materiaaleja voi sekottaa.

Ja mikä parasta – korkealla roikkuvaan majapaikkaan voi vaivihkaa sujauttaa jopa kasvin, joka ei ole aivan täysin aito. Laiskan citysisustajan elämää helpottaa kummasti se, että hankalimmissa paikoissa sijaitsevat kasvikaverit eivät tarvitse vettä kovin usein (lue: nevah). Nykyään kaupoista löytää jo hurjan eläväisen näköisiä feikkiversioita, joita me saatetaan ainakin kesäaikaan enemmän reissatessa hyödyntää. Helpottanee myös mun tuttua pulmaa, miten se nyt näin nopeesti taas kuoli.

Joko teillä muilla on amppelit ostoslistalla?

Botanical trend got me like oooh.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (2)
  1. Täällä on ostoslistalla ainakin amppelimansikka! Ihanat nuo kaksi alinta kuvaa, en ollut ajatellutkaan, että laventelinkin voisi laittaa amppeliin, kiva idea. 🙂

    1. Siis mikä ihana idea tuokin, nyt munkin on pakko saada amppelimansikka! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *