Boho päiväpeitto missä oot?

Mä haaveilen marokkolaishenkisestä, boheemista makkarin sisustuksesta. Sen keskiössä olisi näyttävä, muhkea päiväpeitto. Vuosi on 2016, joten kuvittelin sinisilmäisesti, että mä vaan menen internettiin, etsin sopivan ja tilaan sen. Mutta ei.

Niitä ei löydy.

Mun unelmien peite on bongattu Jenkkien Urban Outfitterseilta (josta kaikki tän postauksen kuvat on), se näkyy ylimmässä kuvassa. Laskeskelin sille tulevaa hintaa toimituskuluineen, veroineen ja tulleineen... ja sain lopputulokseksi noin 300 euroa. Se tuntuu "vähän kovalta hinnalta" UO:n päiväpeitolle. Mikä siis neuvoksi?

Jos jollakin on näköhavainto Euroopan sisällä toimivasta verkkokaupasta (tai fyysisestä kaupasta Suomessa tai Tanskassa), josta tän tyylisiä peitteitä voisi löytää, niin please let me know. Tällä hetkellä mun suurin toivo on laskettu UO:n brittiversioon, mutta niiden valikoimassa ei ainakaan juuri nyt ole mitään täydellistä.

Etsintä siis jatkukoon.

 

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kotikierros 2/3: Makuuhuone

Kirppislöytö: Superkiva seinävaate

Köpiksen kivoja vintageliikkeitä

---

I'm obsessed with Urban Outfitter comforters. But they have the best ones in the US web store. Where can I find something similar in Europe?

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

Jenny / Marusga (Ei varmistettu) http://anjiksella.blogspot.fi

Aivan sama ongelma! Etsin vaikka kuinka ja kauan värikästä, kuviollista päiväpeittoa, mutta ainoat mitä löysin olisi maksanut mansikoita. Päädyin tilaamaan Hobbyhallista Koodi Dreams päiväpeitteen. Löytynee sieltä haulla jos haluat kurkata. :)
Eihän se nyt ihan tuota tyyliä ole, mutta vaihtoehto ehkä kuitenkin.

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos vinkistä, täytyypä tsekata :) Ratkaisin asian toistaiseksi pussilakanoilla, mutta upea päivis ois kyllä kiva. 

Kommentoi