Bongaa meidät toukokuun Dekosta!

Hupsista heijaa, kaikkeen sitä ihminen päätyykin! Minä, rakas tanskikseni ja meidän koti keikutaan toukokuun Deko-lehdessä. Täähän on vähän kuin sellainen ylimääräinen 5-vuotisjuhlistus, joskin ajankohdaltaan puhdasta sattumaa.

Oli hassua selailla Dekon kuvia, koska niiden räpsimisestä on sen verran aikaa että meillä on sittemmin huonekalu poikineen vaihtunut toiseen tai vaihtanut paikkaa. Ja olihan se hassua muutenkin, enpä olisi ikimaailmassa vielä muutama vuosi sitten osannut kuvitella että mun (siis kröhöm, meidän) sisustama koti voisi jonakin päivänä löytyä sisustuslehden sivuilta. Mutta niin ne vaan ajat vaivihkaa muuttuu, elämä etenee ja kaikkia kummallisia juttuja tapahtuu.

Te tiedätte meistä ja meidän kodista varmaan jo valmiiksi kaiken mahdollisen, mutta eiköhän artikkelista jotain uuttakin paljastu. Kuten vaikkapa se, että mä oon hieman harmissani etten tavannut ruotsalaista miestä! Sen kerran kun pääsen lehteen, niin tietty pitää alkaa veistelemään kaikkea ihmeellistä… Omassa elementissäni, kuinkas muutenkaan. Sen olisin kyllä muutama vuosikin sitten osannut kuvitella, että jos mun (siis kröhöm, meidänsisustama koti kuuna päivänä lehdestä löytyy, niin sanon artikkelissa jotain vähän outoa.

Juttu meidän kodista siis Dekon numerossa 5/18 .

 

Hienot kuvat otti Ville Lehvonen – joka pääsi mun ikuiseen kiitollisuuskansioon sanoessaan jotain sen tyyppistä, että olin osannut asetella viltin sängylle niin hienosti ettei sitä tarvinnut erikseen stailata haha! #lifegoals

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

 

C580530A-7437-474D-B613-22F4CBD447A4.JPG

F5577698-E160-4B9A-BBB5-52D8A5CE2934.JPG

Mitäköhän mahtaisi Ville tykätä kaktuksen stailaamisesta sohvalle lehden viereen?

Kommentit (2)
  1. Ville Lehvonen
    14.5.2018, 14:20

    Hyvin toimii ja mikä ruukku! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *