Ihanaa joulua

Nørrebro Summers

Just kun pääsin sanomasta, etten tänä vuonnakaan koristele kuusta ja joulu on muutenkin vähän outo nykyään, yllätti henkilökohtainen mysteeritonttuni Bernard oikein kunnolla.

Blogi laahaa tällä hetkellä sen verran jäljessä tosielämästä, että on jo vierähtänyt reilu viikko siitä, kun oveemme yhtäkkiä kolkutettiin. Tai siis mä en sattunut kuulemaan kyseistä kolkutusta, mutta F onneksi tarkkaavaisilla korvillaan sen huomasi ja kehotti kurkkaamaan, mitä rappukäytävässä tapahtuu.

 

 

Ja mitä ihmettä! Pimeässä rappukäytävässä tönötti pieni, mutta sitäkin kauniimpi joulukuusi. Kaksi suklaista palloa koristeinaan. Voi sitä riemun määrää. Ihka oikea, ikioma joulukuusi!

Siinähän ei muu tietenkään auttanut, kun kavuta samantien vintille hakemaan säkillinen joulukamaa asuntoon ja laittaa jokainen niistä (ne hirveätkin) esille. Kuunneltiin joulumusaa ja koristeltiin pientä kuustamme. Mikä ihana jouluhetki.

 

 

Huomenna on aika lähteä joulun viettoon Helsinkiin ja jättää F tänne kotiamme vahtimaan. Kuten jo aiemmissa postauksissa mainittu, tekee breikki arjesta tässä kohtaa tosi hyvää. Ihana päästä hiljentymään ja unohtaa velvoitteet puoleksitoista viikoksi.

 

 

Toivottelenkin sinne ruudun toiselle puolelle oikein rauhallista ja lämpöistä joulua <3 Nauttikaa tunnelmallisista päivistä, jouluherkuista ja ihanista ylläreistä. Palataan asiaan ensi viikolla.

Pusss!

 

 

---

Christmas has come to our home.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Ei oo hirveitä joulukoristeita - on vaan kitschiä tai retroa (näin mä oikeutan aina omat rumistukset ja hyvin menee läpi) ;) 

Hyvää joulua! <3 

marjapilami
Nørrebro Summers

Hyvää joulua ihanalle puumikselle! <3

Siiri / Pilkettä-blogi (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/

Ihan mahtava tuo otus, kivaa joulua! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Kivaa joulua sinnekin! <3

Kommentoi