Ihanaa joulua

Just kun pääsin sanomasta, etten tänä vuonnakaan koristele kuusta ja joulu on muutenkin vähän outo nykyään, yllätti henkilökohtainen mysteeritonttuni Bernard oikein kunnolla.

Blogi laahaa tällä hetkellä sen verran jäljessä tosielämästä, että on jo vierähtänyt reilu viikko siitä, kun oveemme yhtäkkiä kolkutettiin. Tai siis mä en sattunut kuulemaan kyseistä kolkutusta, mutta F onneksi tarkkaavaisilla korvillaan sen huomasi ja kehotti kurkkaamaan, mitä rappukäytävässä tapahtuu.

 

IMG_7460.JPG

IMG_7466.JPG

IMG_7463.JPG

 

Ja mitä ihmettä! Pimeässä rappukäytävässä tönötti pieni, mutta sitäkin kauniimpi joulukuusi. Kaksi suklaista palloa koristeinaan. Voi sitä riemun määrää. Ihka oikea, ikioma joulukuusi!

Siinähän ei muu tietenkään auttanut, kun kavuta samantien vintille hakemaan säkillinen joulukamaa asuntoon ja laittaa jokainen niistä (ne hirveätkin) esille. Kuunneltiin joulumusaa ja koristeltiin pientä kuustamme. Mikä ihana jouluhetki.

 

IMG_7462.JPG

IMG_7459.JPG

IMG_7464.JPG

 

Huomenna on aika lähteä joulun viettoon Helsinkiin ja jättää F tänne kotiamme vahtimaan. Kuten jo aiemmissa postauksissa mainittu, tekee breikki arjesta tässä kohtaa tosi hyvää. Ihana päästä hiljentymään ja unohtaa velvoitteet puoleksitoista viikoksi.

 

IMG_7465.JPG

IMG_7468.JPG

IMG_7461.JPG

 

Toivottelenkin sinne ruudun toiselle puolelle oikein rauhallista ja lämpöistä joulua <3 Nauttikaa tunnelmallisista päivistä, jouluherkuista ja ihanista ylläreistä. Palataan asiaan ensi viikolla.

Pusss!

 

IMG_7469.JPG

 

Christmas has come to our home.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (4)
 1. Siiri / Pilkettä-blogi
  23.12.2016, 13:27

  Ihan mahtava tuo otus, kivaa joulua! 🙂

  1. Kivaa joulua sinnekin! <3

 2. Ei oo hirveitä joulukoristeita – on vaan kitschiä tai retroa (näin mä oikeutan aina omat rumistukset ja hyvin menee läpi) 😉 

  Hyvää joulua! <3 

  1. Hyvää joulua ihanalle puumikselle! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *