Ihanat kesäpäivät ja ärsyttävä kesäflunssa

Nørrebro Summers

 

Viikonloppu oli aivan täydellinen. Aurinkoa, F:n kanssa hengailua, ystäviä, hyvää ruokaa, viiniä, pyöräilyhommia. Itse asiassa ihanat päivät on jatkuneet jo pidemmän aikaa. Kesä on viimein täällä. Mulla oli maanantaina synttärit (lempipäiväni vuodesta!), joka kruunasi tän upean ajanjakson. Blogistakin on varmasti huomannut, että fiilis on hyvä ja kivasti pyyhkii.

Eli arvatkaa vaan, kuinka paljon ärsyttää maanantai-iltana päälle täräyttänyt alkukesän flunssa. Saattaa olla, etten osannut viikonlopputäpinöissäni pukeutua asianmukaisesti ja nyt makselen viuluja. Olo on tällä hetkellä sellainen, että hyvä kun pysyvät silmät auki, eli en oo saanut riivittyä kasaan yhtäkään blogipostausta sitten viikonlopun. Saatika, että olisin jaksanut valmistautua kolmen Helsingin ystäväni huomenna alkavaan vierailuun. Nelipäiväiseen viikonloppuun, jonka sääennuste näyttää pelkältä auringolta, ja jota ollaan odotettu joulun välipäivistä saakka.

Huokaus.

Yritän lääkitä itseni terveiden kirjoihin huomiseen aamuun mennessä ja ajastaa edes postauksen tai pari loppuviikolle. Saattaapi kuitenkin olla, että jää moiset ylimääräiset puuhastelut suunnitelman asteelle. Eli älkää ihmetelkö mahdollista blogihiljaisuutta tällä viikolla. Täällä kuitenkin ollaan ja I'll be back. <3

Ihanaa loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! Toivottavasti teistäkin moni saa lomailla neljäpäiväisen viikonlopun verran.

 

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Aknen (ja kilot) karistanut ruokavalio

Kesä + CPH = <3

Täydellisen kesän resepti

---

I've been having so much summer fun. And now I'm down with a cold.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sä olet hirmu kaunis. Ja vieläpä lumoavan luonnollisella tavalla!

(Rakastan myös kirjoituksiasi, mutta teki nyt mieli sanoa tämä.)

marjapilami
Nørrebro Summers

Oi ihana kommentti, kiitos paljon! Lämmittää kovasti tän lievässä itsesäälissä vellovan potilaan mieltä <3

M.
Avec Mari

Lämpimät onnittelut ja tsemppiä flunssan taltuttamiseen! <3

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa myöhäistä syntymäpäivää ja todellakin pikaisia paranemisia. <3 Älä ota ressiä blogista tai mistään muustakaan, nauti vain kavereiden seurasta sen verran kun olo sallii. :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Ihana oot, kiitos! <3

YES
Rohkaisua sinulle

Niin hyvä fiilis tässä! (sydämet silmillä)

Kommentoi