Jättilintu eli mun vuosipäiväylläri

Kuten tiedättekin, vietettiin tuossa hetki sitten F:n kanssa meidän 5-vuotispäivää. Ei olla aiemmin annettu toisillemme vuosipäivälahjoja – koska mitä ihmeen järkeä siinä on kun ne tavallaan kumoaa toinen toisensa, tai jotain (hmmmm, kuulostaapa fiksulta selitettynä). Ei vaan oo tuntunut siltä että tuo olisi meille mikään lahjanantojuhla. Nyt kuitenkin tahoillamme meidän molempien mieliin oli hiipinyt, että jotain olisi kiva toiselle keksiä kun kerta näin juhlavasta, ekasta pyöreästä luvusta on kyse.

Minä vanhana taiteilijasieluna kokosin F:lle kirjasen meidän yhteiseltä taipaleelta, sisältäen kaikkea mahdollista hassuista kuvista tarinoihin sekä sekalaisiin viesteihin vuosien varrelta. Myhäilin mielessäni partaani, jos se mulle jotain menee hankkimaan niin ei kyllä ainakaan tätä yllättävämpää. Pointsit kotiin! 

Mutta kun tultiin meidän vuosipäivätreffeiltä himaan kyseisen keskiviikkoillan pimeinä tunteina, odotti ruokailuhuoneessa jotakin suurin piirtein yhtä odottamatonta. Nimittäin tää kaveri:

 

9867E199-368F-4201-872D-418D5694607B.JPG

C9A107E1-B96B-4C1F-A7C9-520433473C5F.JPG

 

Pointsit!!! 

Kuvissa patsastelee Birds Of America -sarjan juliste The Dybdahl Co:lta. Dybdahl on mun megalempparein printtifirma, ja ollaan F:n kanssa molemmat näitä kyseisiä lintuja – etenkin koossa jättiläinen – ihailtu kuukausikaupalla. En siis oisi voinut parempaa ylläriä toivoa. F oli kertomansa mukaan käynyt julisteita myyvässä liikkeessä viattomana aikomuksenaan ostaa sellainen normikokoinen lintujuliste. Se oli kehyksineen jo pakattu kauniiseen paperiin ja valmiina maksettavaksi, kun F oli muuttanut mielensä ja pyytänyt henkilökuntaa sittenkin kuskaamaan tämän hieman suuremman version meille. Ja tuossa se nyt sitten on. Kaunis lintuni tulee syrjäyttämään ruokailuhuoneen seinällä poikittain roikkuvan peilin ja pääsee ansaitulle kunniapaikalle tässä kodissa, ja varmasti myös tulevissa. Love it, love it, love it.

Mitäs tykkäätte mun lahjasta? 😀

 

Dybdahlin printeissä on yleisesti ottaen jotain sellaista mun sielua rauhoittavaa, silmiä hivelevää, kauas kuljettavaa taikaa, jota en vaan voi vastustaa. Saman talon ihana viidakkojuliste löytyy meidän makkarista ja sitä voi käydä kurkkaamassa vaikka täällä.

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *