Juliste, joka rauhoitti

Joskus joku visuaalinen juttu vaan kolahtaa ja oon kuin hypnotisoitu.

Niin kävi viimeksi, kun silmäni osuivat The Dybdahl Co:n Astrocaryum Vulgare Cocos -posteriin. Julisteen kuva on peräisin 1800-luvun alkupuolelta – joka selittää sen, että mun sielunmaisemat vaihtuivat heti maagiseen, mystiseen tropiikkiin, aikaan ennen kännyköitä ja somea, kuuntelemaan äänekästä hiljaisuutta. Rauhotuin. Tunsin hyviä juttuja rinta-alassa.

Hupsista keikkaa, ei mennyt kovin montaa tuntia, kun juliste jo keikkui makkarin seinällä. Koska oon maailman kärsimättömin ja rakastan vasaroida (se siitä rauhasta), sai posteri heti seurakseen peräti kaksi eläinaiheista kuvaa, jotka meillä pyöri jaloissa entuudestaan. Lopputuloksesta en ole kovin ylpeä, paitsi Vulgare Cocosin osalta, mutta saatiinpa seinälle jotain.

 

3502_i_ramme_1024x1024.jpg

Yllä kuva julisteesta Dybdahlin sivuilta, live-versio makkarista tulee myöhemmin. Jännä muuten miten haksahdinkin kermanvaaleaan, yleensä kartan kaikkia muita valkoisen variaatioita paitsi… no, valkoista.

Näen kuvassa jotakin todella lumoavaa. En osaa sen tarkemmin tunnetta selittää. Ah.

Fell madly in love with this poster from The Dybdahl Co – and bought it.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (2)
  1. Mulla on joku viidakkointoilu meneillään ja tää ihastutti siis tosi paljon!

    1. Viidakkointoilu täälläkin menossa! Dybdahlin valikoimassa on useita ihania viidakkopostereita ja toimittaa varmasti myös Suomeen ;o)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *