Julisteseinä pienenä

Nørrebro Summers

Meille on syntynyt julisteseinä. Pienenä, heiveröisenä, kahden posterin mittaisena, mutta kyllä se siitä kasvaa ja vahvistuu.

Julisteseinä on sellainen juttu, joka on ollut kaiken humpuukin ja hölynpölyn seassa uuden kämpän hankintalistalla aivan satavarmana tulokkaana alusta saakka. Olisin halunnut sen jo edelliseen kotiin, mutta bunkkeri jonka seiniä ei saanut naulata. Oon siis pihissyt ja hautonut skandityylistä taidepläjäystä olkkariin jo vuoden päivät.

Pöhkö mikä pöhkö, en oo tän vuoden aikana kuitenkaan kerännyt kivoja julisteita yksi kerrallaan sitä mukaa kun niitä tulee vastaan, joten rupeama alkaa nyt.

 

 

Julisteseinän sommittelusta tulee nopeasti hankalaa, jos sen ottaa liian vakavasti. Mun mielestä paras ja toki myös persoonallisin lopputulos syntyy vähän sekavalla tyylillä; erilaisia kuvia, kehyksiä ja sijoitteluita yhdistämällä.

Meidän olkkarissa on jo paljon erilaisia pintoja, muuotoja, kuoseja ja materiaaleja, joten yritetään pitää kuvien sävyt suhteellisen hillittyinä. Tykkään yleisesti ottaen aika minimalistisesta tyylistä - ripauksella väriä ja bohoa. Mulla on kuitenkin ollut usein tapana pikkuhiljaa riehaantua värien kanssa; taipumus, jota nyt yritän kovasti hillitä.

 

Iiik. Tuo sinivihertävä tyyny saattaa olla ensimerkki värieskalaation puhkeamisesta.

 

Nyt pitää siis silmäillä julisteita tositarkoituksella ja (Tanskaan toimittavista) kivoista posterikaupoista saa vinkkailla.

---

It's going to be a poster wall.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Tiiaanna
cake & copper

Hyvältä julisteseinän alulta näyttää :) Voisin ottaa tuon Kööpenhamina-julisteen kotiin heti!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos! Köpis-juliste on munkin suosikki, ei mikään ihme että se on yksi parista joka tullut ostettua jo etukäteen :)

Kommentoi