Julisteseinä pienenä

Meille on syntynyt julisteseinä. Pienenä, heiveröisenä, kahden posterin mittaisena, mutta kyllä se siitä kasvaa ja vahvistuu.

Julisteseinä on sellainen juttu, joka on ollut kaiken humpuukin ja hölynpölyn seassa uuden kämpän hankintalistalla aivan satavarmana tulokkaana alusta saakka. Olisin halunnut sen jo edelliseen kotiin, mutta bunkkeri jonka seiniä ei saanut naulata. Oon siis pihissyt ja hautonut skandityylistä taidepläjäystä olkkariin jo vuoden päivät.

Pöhkö mikä pöhkö, en oo tän vuoden aikana kuitenkaan kerännyt kivoja julisteita yksi kerrallaan sitä mukaa kun niitä tulee vastaan, joten rupeama alkaa nyt.

 

IMG_3917.JPG

IMG_3916.JPG

 

Julisteseinän sommittelusta tulee nopeasti hankalaa, jos sen ottaa liian vakavasti. Mun mielestä paras ja toki myös persoonallisin lopputulos syntyy vähän sekavalla tyylillä; erilaisia kuvia, kehyksiä ja sijoitteluita yhdistämällä.

Meidän olkkarissa on jo paljon erilaisia pintoja, muuotoja, kuoseja ja materiaaleja, joten yritetään pitää kuvien sävyt suhteellisen hillittyinä. Tykkään yleisesti ottaen aika minimalistisesta tyylistä – ripauksella väriä ja bohoa. Mulla on kuitenkin ollut usein tapana pikkuhiljaa riehaantua värien kanssa; taipumus, jota nyt yritän kovasti hillitä.

 

IMG_3921.JPG

IMG_3918.JPG

Iiik. Tuo sinivihertävä tyyny saattaa olla ensimerkki värieskalaation puhkeamisesta.

IMG_3919.JPG

 

Nyt pitää siis silmäillä julisteita tositarkoituksella ja (Tanskaan toimittavista) kivoista posterikaupoista saa vinkkailla.

It’s going to be a poster wall.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (2)
  1. Hyvältä julisteseinän alulta näyttää 🙂 Voisin ottaa tuon Kööpenhamina-julisteen kotiin heti!

    1. Kiitos! Köpis-juliste on munkin suosikki, ei mikään ihme että se on yksi parista joka tullut ostettua jo etukäteen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *