Kaappiostoksilla Ikeassa – kuinkas sitten kävikään?

Blogia seurailevat tämän jo varsin hyvin tietävät: kotimme entisen asukkaan taakseen jättämä ja sittemmin meidän käytössä ollut vaatekaappi on

A) ruma

B) romahtamispisteessä – tällä hetkellä jopa vaarallinen.

Jotenkin uuden kaapin hankinta on vaan jäänyt, vaikka oon asiasta mankunut blogissakin jo varmaan kuukausia. Tällä viikolla mä julistin ihmeen koittaneen. Aioimme suunnata Ikeaan ja ostaa uuden vaatekaapin. Viimeinkin. Huraa.

 

IMG_7100.JPG

IMG_7103.JPG

 

Kuinkas sitten kävikään? Arvaatte varmaan jo kuvista, ettei kovin hyvin. Saavuttiin Ikeaan eilen viiden aikaan illalla ja määrätietoisin askelin suunnattiin kaapinsuunnittelupisteelle. Asiantuntevan myyjän avulla koottiin itsellemme hieno virtuaalikaappi. Mä en niin ovista perusta, valitse sä vaan, sanoin poikkikselle ja jotenkin päädyttiin F:n suosikeista just niihin liukuoviin, joista mä eniten tykkäsin. Kappas.

Saatiin suunnitteluprintti käteemme ja tulevaisuus näytti valoisalta. Niin lähellä, niin lähellä oli uusi vaatekaappimme. Mutta sitten se alamäki taas alkoi. Meille kerrottiin, että talo tarjoaa tänään yli 800 kruunun edestä shoppaileville ilmaiset ruoat Ikean ravintolassa. No. Ja. Niin. Meillä oli ihan hirveä nälkä.

 

IMG_7102.JPG

 

Neljääkymmentä lihapullaa ja kahta omenakakkua myöhemmin. Mahat oli painavat ja liikkeet hidastuneet, motivaatio murusina siinä muovisella tarjottimella. Kyllähän sitä vielä hetken vanhalla kaapilla pärjää.

Koska dinneri oli pakko saada ilmaseks, vaikkei jaksettukaan kaapin kanssa enää säätää, päätettiin lennosta tuhlata 800 kruunua johonkin helpompaan. Kierreltiin ympäri tavarataloa noin puolentoista tunnin ajan, keräten kärryymme kaikkea mitä ei tultu hakemaan. En oo varma, mitä siellä Ikean käytävillä kahdelle fiksulle aikuiselle oikein tapahtui. Mutta ymmärrän Ilmainen Ämpäri -porukkaa nyt paljon paremmin.

Lopputulos?

Massiivinen kentiapalmu, teemuki, lampunvarjostin ja joulukippo. Muutama muu härpäke. Uberilla kantamusten kanssa himaan.

Ei vaatekaappia. Vieläkään. On meillä sentään se suunnitelmaprintti. Eli käytännössä homma on paketissa.

 

IMG_7104.JPG

IMG_7105.JPG

 

Ja siis kentiapalmu <3 Yksi pitkäaikainen kasviunelma kävi niin näppärästi toteen, että voisi luulla mun juonineen koko jutun. Kun olisi kantanut kotiin palan kesää, eksoottisen cocktailin rannalla ja trooppisen illan.

Onhan tuo palmu VALTAVA. Jopa meidän suuriin huoneisiin. Ollaan pulassa, jos se päättää tuosta kasvaa ennen kuin meillä on omakotitalo. Poikkis sanoo, että kotonamme on nyt tarpeeksi kasveja (ja hetkellisesti taidan olla samaa mieltä).

Rentoa sunnuntaita, söpöliinit <3

We went to Ikea to buy a closet but came home with a huge plant instead.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

suhteet oma-elama hopsoa sisustus
Kommentit (2)
  1. Toi palmu ♥ 

    Sitä paitsi jos se vähän siitä kasvaa niin sen oksille voitte sitten ripustella villapaitoja 😀 

    1. Ooh totta! Toinen mokoma niin on eteisen naulakkoprojektikin kerralla alta pois 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *