Kaikista parasta lomailua

Reissuista ja eksoottisista matkakohteista viis – kun asuu ulkomailla on kaikista parasta lomailua se, kun vanhan kotimaan kaverit kyläilee. Ei pelkästään oo ihanaa päästä kerrankin ajan kanssa jubailemaan ja hengailemaan, vaan saa myös turreilla menemään omassa kaupungissaan ja ottaa ilon irti kaikista niistä ravintoloista ja baareista, joiden ohi yleensä vaan kiireessä viipottaa. Odotan tänään ystävää kylään pitkäksi viikonlopuksi ja oon niiiiiin innoissani.

Varasin kolmeksi illaksi ravintolat, oon tsekkaillut vaihtoehtoisia tapahtumia sadesään ja aurinkoisten päivien varalle, sovin yhteisdeitit mun parhaiden Köpis-kamujen kanssa lauantaille ja ylipäätään oon vaan fiilistellyt kaikkea. Tää neljän päivän breikki tulee niin tarpeeseen (tietty, milloinpa loma ei tulisi).

Ja hei, saatiin F:n kanssa kerrankin riivittyä kasaan siivousmotivaatio ja pestiin jopa lattiat eilen. Sekin on kyläilevissä tyypeissä ihan parasta, saa itseään niskasta kiinni.

Nyt pidän peukkuja, ettei sää tekisi milanoja ja päästäisiin nauttimaan muutamat drinkit auringossa ja ihailemaan Köpistä parhaassa kuosissaan. Toisaalta ei se oo niin justiinsa, viis siis säästäkin.

Toivottavasti moni teistä nauttii myös pitkästä viikonlopusta tai ainakin ihanasta torstaivapaasta <3

Kuvat Skagenista. Päällä mekko, jossa aion asua koko tän kesän.

Facebook | Bloglovin | Instagram

suhteet hopsoa paivan-tyyli ystavat-ja-perhe
Kommentit (4)
 1. Hyvää helatorstaita! Tässä olis itselläkin suunnitelmissa käväistä Köpiksessä. En ole aikaisemmin sinne ehtinyt, ehkä tänä kesänä vihdoin 🙂

  1. Kiitos! Köpis on ihana, varsinkin kesällä. Tänne siis 😊

 2. Palattiin juuri minilomalta Tampereelta, ja tapasin lapsuuden ajan parasta ystävääni <3 Vaikka kilometrejä on vain muutama sata, arjen kiireiden keskellä sitä ei kuitenkaan ikinä ole tarpeeksi aikaa tavata toista. Pystyin siis niin samaistumaan näihin fiiliksiisi!
  Kiitos postauksesta ja ihanaa viikonloppua sinullekin!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Kiitos 🙂 Minilomat ja ystävät on ihan parasta! Kivaa viikkoa sinne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *