Kaktuksia ja tulevaisuuden uhkakuvia

Just eilen puhuin täällä siitä, miten kaikki on nyt hyvin ja elämän palikat kasassa. Silti jossain kohtaa iltaa mut valtasi ahdistus: enää reilut neljä kuukautta työsopparia jäljellä. Luoja tietää, milloin saan tietää jatkosta. Ja jos ei jatkoa seuraa, missä vaiheessa pitää alottaa uuden duunin etsintä? Suomessa ei huolettais ollenkaan, mutta Tanskassa 99% kiinnostavista töistä on mun ulottumattomissa kielivaatimusten vuoksi. Nykyisen duunin löysin puolen vuoden intensiivisen haun jälkeen, joten samalla matikalla mun täytyisi ryhtyä hommaan pari kuukautta sitten, eli viimeistään heti nyt.

Apua.

Koska epävarmat tulevaisuudenkuviot varjostaa mieltäni tällä hetkellä, ajattelin puhua blogissa lempiaiheestani. Tai siis toiseksi lempiaiheestani, erkkeri taitaa olla ykkönen. Nimittäin kasveista, koska niihin voi aina luottaa.

Jossain alitajuntani sopukoissa tiedostan, että meidän kodissa saattaa olla jo tarpeeksi kasveja. Kyllä mulle useakin henkilö on aiheesta kuittaillut ja oon nauranut mukana. Jep, heh heh, kyllä ne nyt taitaa riittää.

 

IMG_6427.JPG

IMG_6428.JPG

IMG_6429.JPG

 

No ei riitä.

Juuri tuossa jokunen päivä sitten tajusin, että kaktuksia ainakaan ei oo läheskään tarpeeksi. Meiltä sitä paitsi puuttui kaktuksista trendikkäin, eli ”Mikki Hiiri”. Samalla kun ostin pallokorvaisen kaverin, ajauduin jotenkin kahmimaan sille myös kolme pikkuista seuralaista. Jos totta puhutaan, olin jos maksanut Mikki Hiiren, kun bongasin muut kimppatarjouksessa ja palasin niiden kanssa kassalle.

Ruokailuhuoneen ikkunalauta on ollut viime viikkoina asusteiltaan minimalistinen, mutta riistäytyi taas käsistä kun kaktusseurue saapui kotiin. Jotenkin silmääni miellyttää rönsyilevä look ja rakastan kasvien tuomaa vehreyttä. Varsinkin syksyä kohden tällaista ylimääräistä kodikkuutta kaipailee.

Pikkukaktukset tarvitsevat vielä aluslautasen, joko yhteisen tai jokaiselle oman. Toistaiseksi ne pääsivät Mikin kanssa valkoiselle marmorilevylle hengailemaan.

Siinä ne nyt on kaikki tyytyväisenä rivissä:

peikonlehti, kaktukset ja amppelin feikkikasvi. Ja mun kultainen aarrepurnukka.

Jos jään työttömäksi, onpahan lisää kauniita juttuja, mitä himassa katsella. Ja kastella.

 

IMG_6430.JPG

IMG_6431.JPG

 

One day I realized we don’t have enough cacti. And that I don’t necessarily have a job in four months.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (6)
 1. Ei kasveja ole koskaan tarpeeksi tai varsinkaan liikaa! 😀

  1. Oon ihan samaa mieltä 😀 (Seuraavaks haluun sellaisen jättikasvin, minkä näin muistaakseni yhdessä sun kuvassa.)

 2. Onko suurempaa syytä miksi sopparia EI jatkettaisi? 🙂 Jos jostain syystä duunit loppuu, niin löytyy kyllä takuulla uusi työpaikka! Nyttenhän sulla on jo katsos kokemusta Tanskasta duunipuolella, niin se on aina kotiinpäin (T: ärsy besserwisser).

  Epätoivon ja ahdistuksen hetkiä tulee ja tulisi varmana vaikka tulevaisuus olisi tähtiin kirjoitettu 🙂 Ne kuuluu prosessiin. Eli elämään. Mutta luovuttaa ei saa! Never!

  1. ”Ärsyt besserwisserit” voi olla just niitä fiksuja realisteja, jotka osaa tarkastella tilannetta ulkopuolelta – eli anna tulla vaan 😀 Nykyinen duuni on mammaloman sijaisuus, eli ellei mulle pystytä luomaan ihan uutta roolia niin se on adios tammikuun jälkeen! Jännityksellä siis odotamma… En mä vielä paniikissa oo, mutta yritän olla etukäteen varautunut eri vaihtiksiin.

   Kiitti tsempeistä, oot <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *