Kesälomalla

Toissapäivänä, synkän sateisena perjantaina, mulla alkoi loma. Loma, jota en pari viikkoa sitten kaipaillut ollenkaan, mutta joka ei sitten lopulta tullutkaan päivääkään liian aikaisin. Onhan lomalle lähdössä aina hiukan taikaa, siinä tunteessa kun kirmaa toimistolta vapauteen. Seisoin perjantai-iltapäivänä bussipysäkillä kesäavokkaissa, sateenvarjo kourassa, bussi saapui 20 minuuttia myöhässä ja mua vaan hymyilytti. Alkukesän säät on olleet niin ihanat ja kotona on niin paljon kaikkea puuhasteltavaa, että muutama ankea sääpäivä ei meikäläistä haittaa.

Tää loma pyhitetään rentoudelle ja fiilistelylle. Just tän kaltaisille aamuille, kun tuntuu tavalliselta sunnuntailta, muttei sitten kuitenkaan.

 

IMG_0531.JPG

 

Eilen etukäteisjuhlistettiin poikkiksen syntymäpäivää, meillä oli tupa täynnä ihania vieraita ja just sellainen välitön tunnelma, jota päivänsankari toivoi. Päiväbileissä on sekin hyvä puoli, että ehtii bailata pitkän kaavan mukaan, mutta on silti ajoissa nukkumassa. Me vedettiin eilen sitkeimpien bilettäjien kanssa niitä pakollisia yöllisiä jatkohodareita tuossa seitsemän aikaan illalla, oli pirun hauskaa ja tänään ei väsytä yhtään. Täydellinen aloitus lomalle – joka tuntuu jatkuneen jo päiväkausia.

Muita lomasuunnitelmia on muun muassa

ikkunanpesu,

muutaman kasvin istutus uusiin ruukkuihin,

repun ostaminen,

kokkailu,

lukeminen.

Ja ensi viikon puolivälissä suunnataan viikoksi Kroatiaan. Ehkä siitäkään syystä sääennusteita ei jaksa stressata, kun tietää että ainakin yhden viikon ajan pitäisi säänkin olla ihan pöörfekt.

 

IMG_0534.JPG

 

Useampikin postausidea odottaa kirjoittamistaan tähän tekstiruutuun, eli myös blogihommia on loman aikana luvassa. Ihanaa, että ehtii taas ottaa kirjoittelulle kunnolla aikaa. Sen tosin päätin, että läppäri ei lähde Kroatiaan mukaan ja että siellä en väsää yhtäkään postausta. Kyseinen reissu nimittäin pyhitetään kaikelle sellaiselle, mikä ei millään mittakaavalla tunnu velvollisuudelta. Palataan niihin juttuihin vähän myöhemmin.

Vaikka kohtuullisen lyhyenläntä ja tavanomainen, musta tuntuu, että tästä tulee yksi elämäni parhaista lomista. Ihan vaan sen olon takia, mikä vatsanpohjaani nykyään kutittelee. Toisin sanottuna huono viime viikko on selätetty ja oon taas sitä edeltävän tunnelmissa. Elämä tuntuu kertakaikkisen hyvältä ja leppoisalta just nyt, niitä melko harvinaisia aikoja kun ei tartte vasta sitten joskus katsoa taaksepäin tajutakseen miten onnellinen oli.

Näillä siis mennään. Ihanaa kesäsunnuntaita sinne, puss!

P.S. Huomaan, että Lily on tuonut takaisin jo aiemmin meidän bloggareiden totaalisesti dumaaman mainosformaatin, joka ainakin toisinaan mobiilissa nätisti sijoittaa itsensä postauksen otsikon ja tekstin väliin. Toivottavasti formaattiyritelmä katoaa yhtä nopeasti kuin edelliselläkin kerralla, eikä sillä välin haittaa teidän lukukokemusta ihan liikaa.

 

IMG_0536.JPG

 

2 weeks of summer holiday <3

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *