Kevät saapuu kaupunkiin

Silmät tuntuu muurautuvan umpeen, tekee mieli mennä nukkumaan iltakahdeksalta (niin tai no, iltaseitsemältä jos talviajassa laskettaisiin… mutta onneksi ei lasketa). On samaan aikaan pirteä ja uupunut olo, se mikä tulee kun on ollut koko viikonlopun pihalla. Painanut menemään kirpeässä tuulessa, katupölyn pyörteessä, auringon sokaisemana, viluissaan ja sitten taas kuumissaan. Kevät on saapunut kaupunkiin.

Kööpenhamina on viime päivien aikana herännyt talvikohmeestaan ja ihmiset vyöryneet tosissaan kaduille, pihoille ja terasseille. Talvitakit on vaihtuneet keveämpiin ja sulkeutuneet katseet avoimimpiin. Eräs pensas, jonka ohi poljen päivittäin pyörälläni, on puhjennut tuoksuviin valkoisiin kukkiin. Valon ja ilon mukanaan tuova vuodenaika on täällä. Pimeys on ohi, voin taas alkaa elää elää.

En oo ikinä ollut talvi-ihmisiä, enkä varmaan koskaan tuu olemaan. Haihdun taka-alalle kuukausiksi, vain palatakseni kuvioihin maaliskuun tienoilla. Kun päivät pidentyvät siedettävälle tasolle ja ulkona pärjää ilman kaulahuivia, mä pulpahdan pintaan.

Ahh, mikä täydellinen vuodenaika. Ja kaikki keväinen ja kesäinen ihanuus vasta alusssa <3

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

koti ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (2)
  1. Voi miten ihanan pitkällä kevät näyttää jo siellä olevan! Niin jo odotan noita hetkiä, että hento vihreys valtaa puut ja pensaat kevään ensimmäisten kukkien puskiessa esiin. <3

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Kyllä se vielä sieltä ❤️✨ Kevät on niin ihanaa aikaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *