Kylässä: Susan ja Mortenin ihana koti Nørrebrossa

Nørrebro Summers

Muistatteko vielä, kun kyläilin viime kesänä Johannan upeassa Köpis-kodissa? Mun blogi-to-do -listalla on siitä lähtien ollut tuppautua kamerani kanssa muidenkin frendien luo, mutta sitten olikin jo sysipimeä puolen vuoden talvi ja niin edelleen. Nyt Kylässä-sarja saa kuitenkin jatkoa, sillä käväisin kylmän roseen houkuttelemana Susan ja Mortenin maailman söpöimmässä Nørrebro-kodissa heilumassa.

Kyseinen pariskunta on muutenkin maailman söpöin <3

 

 

Toivottavasti saatte kuvista irti yhtä paljon koti-inspiraatiota, kevätfiilistä ja ihastushuokauksia, kuin meikäläinen.

Pikkuisia kateuden pistoksia saattaa myös olla luvassa. Mulla ne kohdistuu ehkä eniten olkkarin kauniisiin ikkunoihin. On vaan niin epistä, että jollekin suodaan peräti kaksi suurta, leveillä ikkunalaudoilla varustettua ikkunaa yhteen huoneeseen.

Aloitetaan kierros kuitenkin keittiöstä, koska siellä on se viini.

 

 

Jäi parvekekuvat ottamatta, koska ulkona oli ihan kaamea tuuli ja sade. Partsille pääsee keittiön kautta, joka tekee - sään salliessa - grillauslogistiikasta mukavan mutkatonta.

 

 

Sitten se tuplaikkunoiden olohuone.

 

 

Tällaiset nurkkaukset on vaan ihan parhaita.

Akuutti lamppukateus muuten, myöskin.

 

 

Kateudesta puheen ollen... toi musta vitriini! Ihan pöörfekt. Huomaisikohan Susa, jos hivutan sen mukanani meille joku kerta?

 

 

Ikkunalaudan pyöreää maljakkoa oon hinkunut itselleni jo niin pitkään, että harkitsen samantyyppisen ostoa. Täällä ainakin olisi vähän vastaava.

 

 

Makuuhuoneen pehmeän kodikasta ilmettä hallitsevat, yllätys yllätys, ihana ikkuna ja leveä ikkunalauta.

 

 

Loppuun vielä muutama suosikki-yksityiskohta. Näissä on se hyvä puoli, että ovat vaikkapa ikkunoihin verrattuna aika helppo kopioda suoraan omaan himaan.

 

 

Mitäs tykkäätte? Eikö ookin vähintään TOP 5:ssa jos aletaan listaamaan koko maailman söpöimpiä asuntoja? Joo on munkin mielestä.

Kiitos, että sain tulla kylään!

---

I visited Susa & Morten's beautiful Copenhagen home.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentoi