Lomaterkut ihanalta Koh Koodilta

Okei mä lähen nyt, jos jotain tulee niin laittakaa faksi, kirjoitin ehkä aavistuksen verran sarkastisesti meidän tiimin chatryhmään perjantai-iltapäivällä. Seuraavana päivänä deletoin duunimailin kokonaan puhelimestani (hurjaa ja täysin ennenkuulumatonta meitsille) ja hyppäsin lentokoneeseen. Siitä vajaa vuorokausi ja olin täällä meidän trooppisessa piilopaikassa, Koh Koodin saarella Thaimaassa.

Nää ekat lomapäivät on kuluneet mun perinteisellä lomakaavalla: makoisia yöunia, laiskoja aamiaisia, uimista ja vedessä kahlaamista, lukemista, seafoodia ja viiniä. Ekan Instagramin selaamiseen tuhlatun biitsipäivän jälkeen me tehtiin radikaali päätös: puhelimet jää vastedes hotellihuoneen tallelokeroon päivän ajaksi, siis niiden lomalaisen toimettomien tuntien, kun kiusaus vilkuilla somea on kaikista suurin.

 

0E573A5E-FF64-4502-A0A3-320EDDB67515.JPG

14BEC624-A07E-46F7-A7DE-EFADB777B5D5.JPG

35C4A726-E7FF-4447-91C2-169F823E1B1A.JPG

 

Ja vasta siitä saakka tunsin olevani ihan oikeasti lomalla. Hurja huomata, miten orjuuttavaa puhelimen plärääminen ja ilmoitusten tsekkaaminen onkaan. Onneksi kuitenkin hiffattiin tää jo ekana kunnollisena lomapäivänä, ei tuhlattu kyseiseen moskaan enempää aikaamme.

Toinen tärkeä havainto on se, miten paljon paremmin asiat on viime Thaikku-lomaan verrattuna. Aika tasan vuosi sitten mä hengailin vastaavanlaisessa resortissa tuossa naapurisaarella, jotenkin ihan toipilaana edeltäneen vuoden stresseistä. Vaikka oonkin kokenut stressiä myös viime aikoina (ömmmm no viimeiset monta vuotta), huomaan ettei se pirulainen oo kaivautunut yhtä syvälle luihin ja ytimeen, kuin mitä se vuosi sitten oli. Vaati vaan sen duunimailin poiston ja kännykän heivaamisen, ja mä vaihdoin saman tien vapaalle. Mua ei enää jahtaa perustavanlaatuiset kysymykset loman jälkeen odottavasta elämästä ja siitä miten pirussa mä oon ajautunut nykyiseen olotilaan. On suorastaan kiva ajatus palata just siihen settiin mikä himbessä odottaa.

Mutta ei vielä sentään – huomenna suunnataan nimittäin seuraavalle saarelle, sille samalle missä stressipalloilin vuosi sitten. Syödään vielä paljon enemmän seafoodia ja mä toistan lomarutiineitani monen monta päivää.

Life’s good, kyllä kelepaa.

 

201D700D-936E-4576-AC9D-7D20BA720633.JPG

823FD5C3-BAA1-4BDE-80FD-F0165022EBDA.JPG

12ED8CB3-5243-4775-940A-8BB7A0E841AD.JPG

E68809F7-6FAB-4941-87A9-2CF158D9A9D5.JPG

 

P.S. Pakko vielä täsmentää, että mun pronssinen ihonväri näissä kuvissa on optinen harha! Tai siis kameran taikatemppu, koska vaalensin näitä vielä huimasti alkuperäisistä versioista – joissa siis näytin sellaiselta paahtuneelta oman elämänsä Bionseelta, jollaista musta ei näillä geeneillä koskaan tule. Kunpa!

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit (6)
 1. Mitä tykkäsit Koh Koodista verrattuna Koh Changaniin? Mä oon suunnittelemassa just reissua tonne ja mietin näiden väliltä 🙂 Missä hotellissa olitte Koh Koodissa?

  1. Soriiii vastausviive! Ei tullut paljoa blogia vilkuiltua reissussa 😮 

   Noiden kahden saaren välillä on helppo palloilla, eli jos esim. viikkokin käytettävissä, niin kävisin ehkä molemmissa. Muuten riippuu paljon siitä mitä lomalta kaipailee; Kood on tosi rauhallinen paikka, jossa ilta- saatika yöelämää ei oikein ole, toisaalta rannat ja meri on upeat ja muutenkin ihanan leppoisa tunnelma. Chang on paljon turrempi, vähän hektisempi, eikä mun mielestä oo niin kivat rannat. Koodilla ruokien hintataso on noin puolet Changista (toki molemmat halpoja Suomeen verrattuna, lounas 2€ vs. 4€ :D).

   Oltiin Koh Koodilla Peter Pan Resortissa, jota voin lämmöllä suositella & ehdottomasti yöpyisin samassa resortissa uudestaan – joskin aamiainen oli suorastaan koomisen huono hotellin muuhun tasoon nähden. Koh Changilta suosittelen The Chill -resorttia, jonka sijainti & ranta on kivat tai Serenity-resorttia jos kaipailee rauhaa.

   Kivaa reissua <3

   1. Kiitos vastauksista! 🙂

    Vielä pari kysymystä jos ehdti vastata: Miten sitten Koh Koodilla oli valinnanvaraa illallispaikoista (kaipaan vain paikallista ruokaa, ei siis mielellään hotelliravintoloita) ja vaikkapa marketeista eli oliko mahdollista siis ostaa esimerkiksi juomia ja herkkuja sieltä vai ollaanko siellä senkin vaan resorttien varassa? Olen lukenut että Koh Koodilla olisi taas Koh Changia kalliimpi majoitus, huomasitko sä tätä hinta-laatusuhteessa? Hassua että ruokien hinnat sitten toisinpäin!

    Ihan huippua että mun lempparibloggari meni just sinne maailmassa minne mä suunnittelen reissua! 😀

    1. Suuret pahoittelut vastausviiveestä, mulla ei oo muita tekosyitä kuin että tää lomaltapaluuviikko on ollut tooosi rankka 😀 Anteeksi!

     Teen näistä oman postauksensa, sillä kyselyä tullut sen verran paljon. Tässä kuitenkin tiiviit vastaukset 🙂

     – Koh Koodilta löytyy kyllä hyvää, edullista thaikkuruokaa – toisaalta vain murto-osa Changin ravintolavalikoimasta. Kaikki on Koh Koodilla pientä ja rauhallista 🙂

     – Pikkuisia kauppoja on, mutta ei tullut mitään kunnollista vastaan. Mä menin ruoka-ajoilla ja satunnaisilla välipalajädeillä, eli ei toisaalta tullut kaivattua/etsittyä marketteja.

     – Majoitusten hinnoissa en huomannut eroa, veikkaan että riippuu tosi paljon tasosta ja sijainnista. Laidasta laitaan siis vaihtiksia saatavilla molemmilla saarilla.

 2. Voi miten kauniita kuvia ja mahtava toi puhelinidea! Ihanaa matkaa. <3

  1. <3<3<3 Ihanaa viikonloppua sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *