Loppukesän tunnustus

Nørrebro Summers

Seuraa tunnustus. Ette sitten ilku mua, kun tammikuussa mangun jotain ihan muuta. "Mutta se lukee sun blogissa, mustaa valkosella! Tätähän sä ite kerjäsit." En silloin enää myönnä mitään, tilini hakkeroitiin, sen kirjoitti joku ihmeen hullu.

Tässä se tulee:

Mä oon kyllästynyt kesään. Petyin, kun kuulin lämmön ja auringon palaavan. Syksynhän piti alkaa! Haluan jo tietää, miltä meidän uusi koti tuntuu syksyllä, entäpä talvella. Millainen tunnelma täällä silloin on?

Eilen kotimme yhtäkkiä hetkeksi hämärtyi, alkoi sataa ja ukkostaa. Viikon kohokohta.

 

 

Nousin sairasvuoteeltani aivan liian vauhdikkaasti ihmettelemään jotain, mikä näytti ja kuulosti ihan uudelta vuodenajalta. Päässä pimeni ja jouduin ottamaan seinästä tukea. Sänky vaihtui erkkerin sohvaan ja väsynyt kohme fiilistelyyn. Voi sitä riemua.

Joko, joko, joko voin aloittaa kynttilöiden sarjapolttamisen ja julistaa syksyn alkaneeksi?

 

 

Onko siellä ruudun toisella puolen muita syksyfaneja? Joku muu höppänä, joka uskaltaa tunnustaa jo saaneensa kesästä tarpeeksi?

---

I'm so ready for autumn!

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

Oi kyllä! Keväällä odotin valoisia kesäiltoja ja lämpöä, nyt puolestaan fiilistelen pimeneviä iltoja ja ilmassa tuntuvaa kirpeyttä :D Tykkään siis kaikista vuodenajoista mutta en voi mitään sille, että syksyssä (ja nimenomaan tässä alkusyksyssä) on aina jotain vastustamatonta. Kynttilöitä olen polttanut jo parin viikon ajan iltaisin ja nauttinut myös sateista, tuulista ja laskevista lämpötiloista (toki ihan vain hiljaa mielessäni, jotta en leimautuisi maanpetturiksi ja/ tai hulluksi). 

marjapilami
Nørrebro Summers

Noin se aina menee mullakin, alan sitten taas kaipaamaan kesää viimeistään tammikuussa :D Ihanaa, etten oo ainut maanpetturi/hullu tässä asiassa...

punastus
Punastus

Syksy on kyllä ihana, ei siinä mitään :) Mutta kaipaisin vielä valoa, jotta jaksaa tuon koko edessä häämötttävän talven, sitä kun kestää kuukausitolkulla. Vähän vielä, pliiis!! 

marjapilami
Nørrebro Summers

Huh, vaikea edes käsittää, miten pimeetä kohta taas on. Muistan eräänkin aamun viime helmikuun tienoilla, kun paistattelin omiin silmiini taskulampulla, niin paha oli valon puutos siinä vaiheessa :D

punastus
Punastus

Haha :D Mistä tulikin mieleen, että vois hankkia jonkun kunnon kirkasvalolampun! Vaikka siis ei tossa taskulampussakaan mitään vikaa oo...

marjapilami
Nørrebro Summers

Se on munkin ostoslistalla. Taskulamppukin kyllä toimi ensi hätään :D Näytti varmaan myös tosi järkevältä.

Tiiaanna
cake & copper

Syksy on parasta! Eilen laitoin kynttilät palamaan ekaa kertaa uudessa kodissa ja fiilistelin sadetta. Syksyssä kaikki muu on ihanaa, paitsi sateessa ja tuulessa pyöräily...

marjapilami
Nørrebro Summers

IHANAA, kuulostaa täydelliseltä <3

Mä oon niin nössö, että taitaa jäädä pyörä pihaan pahimpien myräköiden koittaessa... (Paitsi silloin kun myräkkä täysin yllättää, joka alkaa olla jo mun tavaramerkki.)

Lumos

Täällä fanitetaan myös syksyä! Nyt fiilis on vähän keskeneräinen, koska koti on vielä aivan kesken, mutta kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu! Vesisadekin on ihanaa, kunnes tajuan, että koira pitää viedä ulos.

marjapilami
Nørrebro Summers

Jee, saat varmasti kodin pian kuosiin ja fiilistely voi alkaa :)

Mulla oli hauva 11 vuoden ajan ja muistaakseni sadelenkit ei tosiaan olleet sitä ihan parasta aikaa...

Kommentoi