Loppukesän tunnustus

Seuraa tunnustus. Ette sitten ilku mua, kun tammikuussa mangun jotain ihan muuta. ”Mutta se lukee sun blogissa, mustaa valkosella! Tätähän sä ite kerjäsit.” En silloin enää myönnä mitään, tilini hakkeroitiin, sen kirjoitti joku ihmeen hullu.

Tässä se tulee:

Mä oon kyllästynyt kesään. Petyin, kun kuulin lämmön ja auringon palaavan. Syksynhän piti alkaa! Haluan jo tietää, miltä meidän uusi koti tuntuu syksyllä, entäpä talvella. Millainen tunnelma täällä silloin on?

Eilen kotimme yhtäkkiä hetkeksi hämärtyi, alkoi sataa ja ukkostaa. Viikon kohokohta.

 

IMG_6287.JPG

IMG_6292.JPG

 

Nousin sairasvuoteeltani aivan liian vauhdikkaasti ihmettelemään jotain, mikä näytti ja kuulosti ihan uudelta vuodenajalta. Päässä pimeni ja jouduin ottamaan seinästä tukea. Sänky vaihtui erkkerin sohvaan ja väsynyt kohme fiilistelyyn. Voi sitä riemua.

Joko, joko, joko voin aloittaa kynttilöiden sarjapolttamisen ja julistaa syksyn alkaneeksi?

 

IMG_6288.JPG

IMG_6291.JPG

 

Onko siellä ruudun toisella puolen muita syksyfaneja? Joku muu höppänä, joka uskaltaa tunnustaa jo saaneensa kesästä tarpeeksi?

I’m so ready for autumn!

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (10)
 1. Oi kyllä! Keväällä odotin valoisia kesäiltoja ja lämpöä, nyt puolestaan fiilistelen pimeneviä iltoja ja ilmassa tuntuvaa kirpeyttä 😀 Tykkään siis kaikista vuodenajoista mutta en voi mitään sille, että syksyssä (ja nimenomaan tässä alkusyksyssä) on aina jotain vastustamatonta. Kynttilöitä olen polttanut jo parin viikon ajan iltaisin ja nauttinut myös sateista, tuulista ja laskevista lämpötiloista (toki ihan vain hiljaa mielessäni, jotta en leimautuisi maanpetturiksi ja/ tai hulluksi). 

  1. Noin se aina menee mullakin, alan sitten taas kaipaamaan kesää viimeistään tammikuussa 😀 Ihanaa, etten oo ainut maanpetturi/hullu tässä asiassa…

 2. Syksy on kyllä ihana, ei siinä mitään 🙂 Mutta kaipaisin vielä valoa, jotta jaksaa tuon koko edessä häämötttävän talven, sitä kun kestää kuukausitolkulla. Vähän vielä, pliiis!! 

  1. Huh, vaikea edes käsittää, miten pimeetä kohta taas on. Muistan eräänkin aamun viime helmikuun tienoilla, kun paistattelin omiin silmiini taskulampulla, niin paha oli valon puutos siinä vaiheessa 😀

   1. Haha 😀 Mistä tulikin mieleen, että vois hankkia jonkun kunnon kirkasvalolampun! Vaikka siis ei tossa taskulampussakaan mitään vikaa oo…

    1. Se on munkin ostoslistalla. Taskulamppukin kyllä toimi ensi hätään 😀 Näytti varmaan myös tosi järkevältä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *