Loppukesän tunnustus

Seuraa tunnustus. Ette sitten ilku mua, kun tammikuussa mangun jotain ihan muuta. ”Mutta se lukee sun blogissa, mustaa valkosella! Tätähän sä ite kerjäsit.” En silloin enää myönnä mitään, tilini hakkeroitiin, sen kirjoitti joku ihmeen hullu.

Tässä se tulee:

Mä oon kyllästynyt kesään. Petyin, kun kuulin lämmön ja auringon palaavan. Syksynhän piti alkaa! Haluan jo tietää, miltä meidän uusi koti tuntuu syksyllä, entäpä talvella. Millainen tunnelma täällä silloin on?

Eilen kotimme yhtäkkiä hetkeksi hämärtyi, alkoi sataa ja ukkostaa. Viikon kohokohta.

 

IMG_6287.JPG

IMG_6292.JPG

 

Nousin sairasvuoteeltani aivan liian vauhdikkaasti ihmettelemään jotain, mikä näytti ja kuulosti ihan uudelta vuodenajalta. Päässä pimeni ja jouduin ottamaan seinästä tukea. Sänky vaihtui erkkerin sohvaan ja väsynyt kohme fiilistelyyn. Voi sitä riemua.

Joko, joko, joko voin aloittaa kynttilöiden sarjapolttamisen ja julistaa syksyn alkaneeksi?

 

IMG_6288.JPG

IMG_6291.JPG

 

Onko siellä ruudun toisella puolen muita syksyfaneja? Joku muu höppänä, joka uskaltaa tunnustaa jo saaneensa kesästä tarpeeksi?

I’m so ready for autumn!

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (10)
 1. Täällä fanitetaan myös syksyä! Nyt fiilis on vähän keskeneräinen, koska koti on vielä aivan kesken, mutta kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu! Vesisadekin on ihanaa, kunnes tajuan, että koira pitää viedä ulos.

  1. Jee, saat varmasti kodin pian kuosiin ja fiilistely voi alkaa 🙂

   Mulla oli hauva 11 vuoden ajan ja muistaakseni sadelenkit ei tosiaan olleet sitä ihan parasta aikaa…

 2. Syksy on parasta! Eilen laitoin kynttilät palamaan ekaa kertaa uudessa kodissa ja fiilistelin sadetta. Syksyssä kaikki muu on ihanaa, paitsi sateessa ja tuulessa pyöräily…

  1. IHANAA, kuulostaa täydelliseltä <3

   Mä oon niin nössö, että taitaa jäädä pyörä pihaan pahimpien myräköiden koittaessa… (Paitsi silloin kun myräkkä täysin yllättää, joka alkaa olla jo mun tavaramerkki.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *