Makkarin rauhassa

Oon kaivannut uudelle asunnolle soppea, johon paeta hetkeksi remppapäivien aikana. Sellaista, jonne pääsisi välillä kaaosta pakoon.

Makuuhuone alkaa olla jo hyvässä kuosissa; ovet ollaan irrotettu kunnostusta varten ja ikkunan alue pitää vielä maalata, mutta muuten on valmista. Vaatekaappi koottiin aiemmin tällä viikolla ja eilen sinne saapui sänky. Nyt huone alkaa muistuttaa hinkumaani pakopaikkaa; ehkä vähän liiankin mukavaa sellaista.

 

IMG_3592.JPG

 

Me yritetään hillitä muuttobudjettia secondhand-hankinnoilla ja sänky oli yksi niistä. Ihan keneltä tahansa ei sänkyä viitsisi käytettynä ostaa, mutta tämä yksilö löytyi sisustusbloggarin muuttomyynnistä (niin herkullinen konsepti, ihme ettei syttynyt lompakko siellä tuleen!), puhtaasta ja kauniista asunnosta. Ei siis tuntunut ällöltä.

Kyseessä on Ikean runko Jenkeistä tuoduilla patjoilla. Haluttiin jotain tosi muhkeeta, pehmeetä ja luksusta monen vaatimattoman sänkyvuoden jälkeen – ja kuka osaisi supermuhkeat patjat paremmin kuin Amerikan serkut?

 

IMG_3593.JPG

 

Niin ihana tunne, kun koti alkaa vähitellen muistuttaa kotia. Enää ihan vähän aikaa, niin tää on meidän ikioma makkari.

Bed has arrived.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (2)
  1. Piia/Aurinkokujalla
    26.4.2016, 13:31

    Tosi kivalta alkaa kyllä näyttää, ei voi muuta sanoa. Olen sun blogissa eka kertaa , ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    1. Kiitos – ja kiva kun kävit piipahtamassa meikäläisen blogissa! Käyn kurkkaamassa sivujasi tässä pakkailujen lomassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *