Makuuhuoneen lipasto

Parin viikon takaiselta Ikean reissulta tarttui mukaan paljon tavaraa, joista tärkein oli suuri, valkoinen Hemnes-lipasto. Lipasto saatiin huutavaan tarpeeseen, akuuttiin säilytystilan puutteeseen (hamstraajat tässä päivää).

 

IMG_4344.JPG

IMG_4342.JPG

Kuvat on otettu aamutuimaan. Niistä käy hyvin ilmi, miksen nuku enää kunnolla ja oon aina poikki.

IMG_4346.JPG

 

Lipasto saapui kolmessa erillisessä laatikossa, kolmen pullean ruuvipussin saattelemana. Sen kokoamisessa meni kahdelta ihmiseltä useita tunteja, mutta yllättävän helppoa se oli. Ei iskenyt edes missään vaiheessa epätoivo tai varmuus siitä, että jokin osa puuttuu tai on rikki.

Makkarin lipasto on huonekalu, jolta odotin paljon tilaa ja pientä hintaa. Ikea osaa säilytysratkaisut, joten emme lähteneet merta edemmäksi kalaan. Parinsadan euron hintalappu oli iloinen yllätys ja vapautti sisustusbudjettia toisaalle.

 

IMG_4345.JPG

IMG_4343.JPG

 

Nuppivetimet tekivät Hemnesistä erityisen houkuttelevan. Näyttävät kauniilta ja ajattomilta jo nyt, mutta tarkoitus on vaihtaa ne toisiin, jotta saadaan ihan uniikki yksilö. Juurikin tämän takia olen alkanut välttelemään muita vedintyyppejä: olen päässyt nuppivedinten muunneltavuuden makuun. Voiko helpompaa tapaa päivittää huonekalun tyyliä ja ilmettä ollakaan?

 

IMG_4347.JPG

 

Lipaston useat erikokoiset laatikot tekevät tavaroiden järjestelystä melko miellyttävää. Sen saa myös jaettua näppärästi keskeltä kahteen eri reviiriin, jotta parisuhdekriiseiltä vältytään (ja sen laatikoihin on helppo palauttaa epämääräisiä ornamentteja ja lapsuudesta peräisin olevia keräilyesineitä, joita F välillä yrittää viljellä pikin kämppää).

Liking our new Ikea Hemnes dresser a lot.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (5)
 1. piia/Aurinkokujalla
  28.5.2016, 09:35

  Tuossa on kyllä hinta kohdallaan ja on paljon tilaa.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää lauantai päivää.

 2. Mäkin vannon nuppivedinten nimeen! Ja Ikealla on plussana myös kaikki laatikon sisusteet ja tilanjakajat, kätevää kertakaikkisesti 🙂

  1. Ah – tilanjakaja, mikä kaunis sana mun korvaani tässä elämäntilanteessa ;o) Täytyypä muistaa hankkia seuraavalla Ikea-reissulla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *