No se Täydellinen reppu

Oon vaahdonnut täällä blogissa ja etenkin tosielämässä jo vaikka kuinka pitkään Täydellisestä repusta, sellaisesta jonka saan ostaa maksoi mitä maksoi kun se oikea tulee vastaan (tai no ei sentään ihan mitä tahansa, koska yhdelle 300€ maksaneelle ihanuudelle käänsin selkäni säästökuurin alkuaikoina). Oon kauan sitten havainnut, ettei oo mitään järkeä ostaa viidenkybän laukkuja, jotka sitten hajoaa muutamassa kuukaudessa päivittäisessä käytössä, joten maksan suosiolla pari satkua vuosikaudet kestävästä laadusta ja ajattomasta tyylistä.

Sitä mä vähän punnitsin, että pitäisikö Täydellisen repun niellä myös läppäri, mutta tulin tulokseen että ei kuulkaas tartte. Siitä tulisi arkireppu jokapäiväiseen käyttöön, enkä tahdo signaloida itselleni läppärivetoisella repulla, että tietokone pitää ottaa joka iltapäivä töistä himaan. Toivottavasti harvinaisina poikkeustilanteina kun työläppäri täytyy kotiin kantaa, voin hyvin napata toisenlaisen kassin mukaan.

Tän reppumission kanssa tuli vaan yksi pikku ongelma vastaan: ei ole pöörfekt reppuja, ei missään.

Kaikki on liian pieniä, liian suuria, liian kimaltelevia, liian halpoja, liian kalliita, liian tikattuja, liian ruttaisia, liian muovisia, liian härpäkkeisiä, liian tylsiä, liian outoja, liian istumattomia, liian heiveröisiä, liian tukevia, liian sporttisia tai liian fiinejä. Kun ainut reppu jonka maailma mielestäni tarvitsee on hillityn tyylikäs keskikokoinen mattamusta nahkareppu tukevilla remmeillä.

 

IMG_2279.JPG

IMG_2280.JPG

IMG_2274.JPG

IMG_2275.JPG

 

Kuten kuvista näkyy, kuukausien kurimus on viimein päättynyt ja Täydellinen reppu löytynyt! Jee! Oon ihan superinnoissani tästä. On niin kiva ostaa jotain, kun tietää tasan tarkkaan että ostos on harkittu päätös ja että se tulee täyttämään ammottavan tarpeen. Näinhän se pitäisi aina tehdä, miettiä pitkään ja hartaasti mitä niistä kaapeista oikeasti puuttuu ja sitten panostaa laatuun sen hankkiessa.

Niin ja mistä tuo mokoma sitten lopulta löytyi? & Other Storiesilta. Oon kuullut kyseisen puljun tuotteiden laadusta vähän ristiriitaisia kommentteja, joten tenttasin myyjiä varmaan rasittavan mummomaisena siitä, että kestääkö tuo nyt varmasti kovassa käytössä pitkään, mielellään useita vuosia. Nyt jää sitten nähtäväksi miten käy, toivottavasti kestää.

Koska niin nätti ja Täydellinen se meikäläisen silmiin on, etten varmaan ikinä tahdo luopua.

 

IMG_2276.JPG

IMG_2277.JPG

Tältä näyttää ihminen, joka on kolmen kuukauden epätoivon jälkeen löytänyt repun.

IMG_2278.JPG

IMG_2281.JPG

IMG_2282.JPG

Kuvauspaikkana vaihteeksi sisäpihamme. Naapurit varmaan ikkunoistaan kuikuili, että tuolla tuo oman elämänsä kolmekymppinen teini taas pakottaa miesraukkansa kuvausassariksi. En oo jotenkin vielä ihan tottunut tähän muotibloggarina oloon.

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kaapuhihhulin paluu

Täydellinen kesäkaapu

Päivän asu: Kesäpäivä Kööpenhaminassa

After 3 moths of searching I finally found the Perfect Backpack, from & Other Stories.

FOLLOW: Facebook – Bloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (4)
  1. Ihana! Mä rakastan reppuja yli kaiken ja todella harvoin enää edes käytän käsilaukkua. Olen nyt viimeistä käsilaukkua itseasiassa myymässä! Reppu on vaan niin kätevä ja vieläpä tosi mageen näköinen. 

    Ilta/pikkulaukkuja mulla on vielä kaksi, mutta nekin odottelevat käyttöä kun mikään ei vedä vertoja sille Täydelliselle repulle!

    Ihanaa, että löysit omasi!

    1. Jee, go reput! 😀 <3

  2. Reput on parhaita! Tulee kunnon schoolkid olo kun ensimmäistä kertaa vuosiin vetää repun selkään (nimim. viime vuonna repun ostut) 😀 Mahtavan yksilön olet löytänyt; rento ja tyylikäs samaan aikaan.

    1. Kiitti! <3 Ja JUST niin, ihan sellaisena pikkukoululaisena tässä hengaillut viimeiset pari päivää 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *