Nuppijuttuja

Meillä on makkarin nurkassa vanha ja raihnainen lipasto, josta ei taida olla kunnon kuvaa täällä blogin puolella vielä. Mutta uskokaa kun sanon, raihnainen se on. Tarkoituksena oli pistää mokoma kierrätykseen, mutta akuutissa huonekalujen puutteessamme päätettiin pitää se ja makuuhuoneeseen tuo kivasti sopiikin. Kyseessä on siis poikaystävän vanha pienehkö, valkoinen lipasto, joka kaipaa kipeästi hiontaa ja paria tuoretta maalikerrosta.

Ja uusia vetimiä. Vanhat vetimet on

a) aika kamalat, pinttyneet, rikkinäiset ja

b) yksi neljästä nupista on kadonnut.

Huonekalu ei siis ole ihan vielä edustuskelpoinen.

 

IMG_4563.JPG

IMG_4565.JPG

IMG_4566.JPG

 

Viikonlopun turreiluretkellä Helsinki-vieraiden kanssa törmättiin Christianian vapaakaupungissa myymälään, jonka pikkuinen nuppivedinosasto kiinnitti huomioni söpöydellään ja hintalapuillaan. Valikoima oli hurmaava ja kukkaro keveni yhdestä vetimestä vain kolmisen euroa. Myyty.

Valinta oli vaikea, mutta päädyin – köhöm, päädyimme – valkoisiin kullalla sekä keltaisin ja oranssein kuvioin koristeltuihin pieniin, suloisiin nuppeihin.

 

IMG_4569.JPG

IMG_4568.JPG

IMG_4570.JPG

”Tuu äkkiä! Sun pitää ottaa kuva kun mä pidän näitä nuppeja kädessä!” Joskus F tuntuu suhtautuvan tähän uuteen, vakavaan blogiharrastukseeni huvittuneena.

IMG_4567.JPG

 

Seuraavaksi täytyy ottaa lipaston kunnostus to do -listalle. Uskon ja toivon, että siitä tulee hieno. Toisin sanoen: miten mikään voisi olla olematta hieno, jos sitä koristaa maailman söpöimmät nupit?

Cute knobs in the house!

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (2)
  1. Hei, kiitos ihanasta blogista! Törmäsin tähän jokunen ilta sitten ja luin koko blogin kerralla. 😀 Meidän sisustusmaut kohtaa aika hyvin ja teidän kämppä on aivan upea! Jään seuraamaan seuraamaan mielenkiinnolla. ^_^

    1. Ihana kommentti, kiitos! Et arvaakaan miten motivoi ja lämmittää aloittelevahkon bloggarin sydäntä <3 Puss!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *