Onks tää taulu ihan hirvee?

Nørrebro Summers

Meidän parisuhteeseen on saapunut suuri erimielisyys: poikkis vihaa mun hienoa kukkataulua.

Ostin sen joitakin vuosia sitten Stadista jostain ihan ihme paikasta, tyyliin Anttilan löytönurkasta kympillä, ja rakastan sitä. Tykkään sen kirkkaista, rohkeista, mutta silti rauhoittavista väreistä. Juuri oikean sävyisestä oranssista. Kultaan vivahtavasta fiiliksestä. Terälehtien puhtaasta valkoisuudesta. Kivan suurikin se olisi meidän korkeaan asuntoon.

Ja sitten toi pirun poikaystävä. Se sanoi, että taulu sopisi Frendien Phoeben kämppään. Eikä sanonut sitä mitenkään silleen hellyyttävästi.

 

 

Ollaan nyt kaksi kuukautta palloteltu asian kanssa. Taulu oli jo lähdössä vintille, mutta pelastin sen ullakkokasasta täpärästi. Laitoin sen makkariin, jonne se olisi mielestäni sopinut ihanasti. Poikkis voi pahoin. Siirsin sen autioon pikkuhuoneeseen. Siellä F ei muistanut koko taulun olemassa oloa ja antoi olla. Vähän aikaa sitten ehdotin sen sijoittamista eteiseen. Ei saanut.

Poikkis on todella harvoin mistään sisustusjutusta noin vankasti jotain mieltä. Periaatteessa haluan antaa sille periksi, koska se nyt on vaan yksi hassu taulu ja oon muuten saanut niin vapaasti sooloilla.

Mutta sitten taas katon sitä. Taulua siis.

 

 

Onks se vaan minä? Onks tää taulu ihan hirvee? Oonks mä ainut, kenen mielestä ihana? Annanko periksi vai jatkanko vääntämistä?

 

 

Ja ihan vaan vertailun vuoksi, tän taulun rakkaani haluaa nostaa seinälle, olkkariin:

 

---

We're having painting drama in our relationship.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Taulu on jollakin tapaa suloinen. Jopa rauhoittava :) Saathan sä sen laittaa johonkin "omaan nurkkaasi etc?". Ja, tuo toinen taulu on jotenkin sopiva ns lastenhuoneeseen :))! Mutta, kompromisseja takuulla löytynee ☆

marjapilami
Nørrebro Summers

Samaa mieltä! Pitänee siis omia joku huomaamaton nurkkaus ;)  ...ja vaivihkaa piilottaa toinen odottelemaan lapsia ja lastenhuonetta :D

Jenniku (Ei varmistettu)

Sä kysyit, mä vastaan; molemmat vintille ;)

marjapilami
Nørrebro Summers

Jenni, sinä senkin! :D 

Iidakoo
Linnunpönttö

Tenavat vintille, kukkaset näkyviin johonkin missä mies ei niistä liikaa pahastu! :D 

marjapilami
Nørrebro Summers

Samoilla raiteilla siis ollaan! Väsytystaisto jatkukoon :D

Delle (Ei varmistettu)

Mieheni on perinyt isältänsä vanhoja tauluja, eivät ne niin järin hienoja ole. Mutta sijoitettiin ne kaikki samalle seinälle nojatuolien takana olevalle seinälle. (Annoin periksi, koska taulut ovat hänelle tärkeitä. ) Tuoleja vastapäätä on telkkari, joten tauluja ei liiemmin tule edes katseltua.
Kukkataulusi on kivan värikäs, se voisi sopia vaikkapa eteiseen. Ressutaulun paikka vessassa, tai siinä tyhjässä huoneessa. Silloin molempien lempi taulut pääsevät seinälle.
Älä vie tauluasi varastoon, josta joku saattaa sen pölliä, tai se voi vahingoittua mahdollisesta kosteudesta.

marjapilami
Nørrebro Summers

Mua ei kyllä kauheesti haittais jos joku vorokopla kävisi poimimassa ressutaulun matkaansa ullakolta (jättäen toki kaiken muun koskematta) ;o)

Ihana idea tuo vanhojen taulujen asetelma - ja varmasti miehelle tosi tärkeä kohta kodissa <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun taulusi on ihana! ♡ Ehdottomasti taistelet sen puolesta :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Jee! Kiitos loistavasta mielipiteestäsi :D <3

OJ (Ei varmistettu)

Sun taulu on ihana. Ei tosiaan mitään Phoebe tasoa, en ymmärrä miten kukaan voi verrata noin nättiä taulua sellaiseen. Toi tenavat-taulu sopii ehkä just lastenhuoneeseen, eikä oikein sinnekään; mun mielestä siis, mutta jokaisella oma makunsa. Mut toi kukkataulu on kyllä tosi kivannäköinen ja laittaisin sen kyllä omalle seinälle.

marjapilami
Nørrebro Summers

Munkin mielestä Phoebe-kommentti oli aika raju, mutta aloin pikkuhiljaa epäillä omaa makuani... ei ois eka kerta kun vaivihkaa sokaistuu jollekin hirveälle asialle ja luulee sen olevan hieno :D (esim. mun ekan oman kodin koko sisustus...)

Kiitos kommentista! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sorry mutta se miehen taulu omg, en voi käsittää!!! Nyt johonkin taiteisiin tutustumaan se mies :D

Sun taulu on ostopaikan puolesta epäilyttävä, mikään Anttilan alekorin kama ei kelpaa seinälle ;)

marjapilami
Nørrebro Summers

Uskon, että miehen kiintymyksellä tauluunsa ei oo taiteen kanssa tekemistä - onneksi :D Miehet ja niiden sarjakuvat...

Mitä tulee mun taideteokseen, ostin sen useita vuosia sitten kun ei ollut montaakaan ylimääräistä pennosta ja mielestäni se oli kiva löytö + hieno. Tuntuu ettei sen epämääräinen ostopaikka yksinään saisi olla syynä diskaukseen nytkään, koska kivalta näyttää silmiini edelleen. Mutta tunnustan miettineeni samaa. Kukahan uudelleenbrändäisi Anttilan? :o

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä toi tenavat-taulu on tosi kiva! Olin kyllä lapsena tosi kova tenavat-fani.. En kyllä ehkä kelpuuttaisi sitä olkkariin, mutta vaikka tosiaan vessan seinälle? Sinnehän sopii vähän hauskemmatkin jutut? Tai vaikka keittiöön johonkin sivuseinälle?

Sunkin kukkataulu on tosi kiva, ehkä mies antaisi periksi sen kanssa jos sovitte että molemmat saa laittaa oman taulunsa jonnekin seinälle? :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Ihanaa, muuta meille! <3 

Kommentoi