Onks tää taulu ihan hirvee?

Meidän parisuhteeseen on saapunut suuri erimielisyys: poikkis vihaa mun hienoa kukkataulua.

Ostin sen joitakin vuosia sitten Stadista jostain ihan ihme paikasta, tyyliin Anttilan löytönurkasta kympillä, ja rakastan sitä. Tykkään sen kirkkaista, rohkeista, mutta silti rauhoittavista väreistä. Juuri oikean sävyisestä oranssista. Kultaan vivahtavasta fiiliksestä. Terälehtien puhtaasta valkoisuudesta. Kivan suurikin se olisi meidän korkeaan asuntoon.

Ja sitten toi pirun poikaystävä. Se sanoi, että taulu sopisi Frendien Phoeben kämppään. Eikä sanonut sitä mitenkään silleen hellyyttävästi.

 

IMG_5261.JPG

 

Ollaan nyt kaksi kuukautta palloteltu asian kanssa. Taulu oli jo lähdössä vintille, mutta pelastin sen ullakkokasasta täpärästi. Laitoin sen makkariin, jonne se olisi mielestäni sopinut ihanasti. Poikkis voi pahoin. Siirsin sen autioon pikkuhuoneeseen. Siellä F ei muistanut koko taulun olemassa oloa ja antoi olla. Vähän aikaa sitten ehdotin sen sijoittamista eteiseen. Ei saanut.

Poikkis on todella harvoin mistään sisustusjutusta noin vankasti jotain mieltä. Periaatteessa haluan antaa sille periksi, koska se nyt on vaan yksi hassu taulu ja oon muuten saanut niin vapaasti sooloilla.

Mutta sitten taas katon sitä. Taulua siis.

 

IMG_5260.JPG

 

Onks se vaan minä? Onks tää taulu ihan hirvee? Oonks mä ainut, kenen mielestä ihana? Annanko periksi vai jatkanko vääntämistä?

 

IMG_5262.JPG

 

Ja ihan vaan vertailun vuoksi, tän taulun rakkaani haluaa nostaa seinälle, olkkariin:

 

IMG_5259.JPG

We’re having painting drama in our relationship.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (16)
 1. Mun mielestä toi tenavat-taulu on tosi kiva! Olin kyllä lapsena tosi kova tenavat-fani.. En kyllä ehkä kelpuuttaisi sitä olkkariin, mutta vaikka tosiaan vessan seinälle? Sinnehän sopii vähän hauskemmatkin jutut? Tai vaikka keittiöön johonkin sivuseinälle?

  Sunkin kukkataulu on tosi kiva, ehkä mies antaisi periksi sen kanssa jos sovitte että molemmat saa laittaa oman taulunsa jonnekin seinälle? 🙂

  1. Ihanaa, muuta meille! <3 

 2. Sorry mutta se miehen taulu omg, en voi käsittää!!! Nyt johonkin taiteisiin tutustumaan se mies 😀

  Sun taulu on ostopaikan puolesta epäilyttävä, mikään Anttilan alekorin kama ei kelpaa seinälle 😉

  1. Uskon, että miehen kiintymyksellä tauluunsa ei oo taiteen kanssa tekemistä – onneksi 😀 Miehet ja niiden sarjakuvat…

   Mitä tulee mun taideteokseen, ostin sen useita vuosia sitten kun ei ollut montaakaan ylimääräistä pennosta ja mielestäni se oli kiva löytö + hieno. Tuntuu ettei sen epämääräinen ostopaikka yksinään saisi olla syynä diskaukseen nytkään, koska kivalta näyttää silmiini edelleen. Mutta tunnustan miettineeni samaa. Kukahan uudelleenbrändäisi Anttilan? 😮

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *