Piilolaatikko, uskollinen siivousapurini

Nørrebro Summers

Miksei kukaan kerro rakkautta etsiville, paikoin yksinäisyyttäkin tunteville naisihmisille, että mahdollisen poikaystävän mukana seuraa sitten ihan hemmetisti kaikkia rumia johtoja ja elektroniikkaa? Haaveilet vuosikausia kauniista kahden imisen kodista ja ihanasta miehestä - ja sitten tosielämässä paikkoihin, jotka yrität sisustaa nätisti, ilmestyy hiirimatto, kuulokkeet, urheilukello tai mytty niitä pirun johtoja (siis mihin ne kaikki johdot oikeesti kuuluu???!). Ei tästä kukaan puhunut mulle mitään.

Leikki sikseen, oon tosi kiitollinen mun kodista ja etenkin maailman upeimmasta miehestä.

Mutta.

 

 

Mutta ne johdot ja elektroniikka. Sinkut, varautukaa.

Mainittakoon tässä välissä, että meillä naissotku on yhtä kuin teemukit, sisustuslehdet ja läppäri - eli siis suorastaan kauniita asioita. Miessotku sen sijaan... mustaa, muovista, sen mä haluaisin piilottaa.

Totta kai F:nkin pitää saada elää rentoa kotielämää, eikä siihen mun mielestä kuulu pakonomainen jälkien siivous koko ajan - varsinkin kun tietää, että niitä samoja johtoja tarvitaan jostain käsittämättömästä syystä taas seuraavana päivänä. Jotenka oon löytänyt meille sopivan ratkaisun (jota saa muuten vapaasti hyödyntää miessotkun lisäksi esimerkiksi lapsi- tai itseaiheutettuun sotkuun):

Käytössäni on ruokailuhuoneen tuolilla piileskelevä laatikko, joka maastoutuu ympäristöönsä ja jonne saa tarvittaessa kymmenessä sekunnissa sujautettua epämääräisen sälän. Kätevää, eikö?

Laatikkoa tarvitaan muun muassa silloin, kun poikkiksen mutsi tulee yllättäen kahville, päätän ottaa blogikuvia tai haluan muuten vaan fiilistellä tyhjiä pintoja ja hyvää järjestystä. Siihen saa myös ruokailun ajaksi heitettyä kaiken ylimääräisen pöydällä lojuvan sälän.

Suosittelen.

Pakko muuten lisätä, että poikkis on juuri aloittanut vaatimattomat 42 viikkoa kestävän Iron Man -treenauksen, eli johtojen ja elektroniikan määrä on vähentynyt radikaalisti sitten näiden kuvien ottamisen. Ja niin on myös poikkiksen kotona viettämä aika. Yllättäen mä kaipaan niitä johtoja vähän.

 

 

Onko teillä muita kullanarvoisia siivous- tai järjestelyvinkkejä ihmisille, jotka ei ehkä luonnostaan oo niin lahjakkaita kyseisellä osa-alueella? (Mun toinen vinkki löytyy täältä, eteisen epäjärjestys kuriin kulholla.)

Pusss! <3

---

Hidden box - a great way to hide mess when taking blog photos or a surprise guest arrives.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

punastus
Punastus

Rojulaatikot <3 Kun jokin asia on hukassa, on aika lohdullista, että on muutamakin laatikko tmv josta etsiä rojujaan :)

Tuleeko F:stä Teräsmies? :o

marjapilami
Nørrebro Summers

No niimpä! Ehkä meidän pitää malttaa vähän hillitä laatikoiden määrää, ettei tää ihan riistäydy käsistä... :D

Ja joo F:sta tulee teräsmies! Huikee tyyppi, epämääräisine johtoineen kaikkineen.

Lumos

Mullakin on tuollainen laatikko jonne tungen äkkiä kaiken, jos joku tulee odottamatta kylään. Kamat kaapaistaan laatikkoon ja laatikko tungetaan vaatekomeroon -  TADAA! Parasta on myös omistaa koira (pystyn avaamaan oven, hihkaisemaan että oota ihan sekka, pistää oven takaisin kiinni, sanoa koiralle oma paikka (vaikka se jo olisikin siellä) ja samalla pikasiivota kaiken laatikkoon). <3

marjapilami
Nørrebro Summers

Hahah <3 Tosi kätevää - ja oot siis tosi tehokas haalimaan kamat laatikkoon, jos siihen kuluva aika menee koiran komennuksen piikkiin.

Mulla on älytön hauvakuume ja kaikki perustelut poikkikselle on jo käytetty, paitsi toi. Täytynee kokeilla jos paniikkisiivousaasinsilta tepsis ;o)

Hannaaa (Ei varmistettu)

Tää on NIIN totta! Miehen perässä tulee kasa rumia johtoja (minne nää kuuluu? Miksi nää on esillä? Minne nää voi piilottaa?) ja mitä kummallisimpia teknisiä vimpaimia (mihin tätä tarvii? pitääkö olla erikseen audio-se-tämä-tuo-vahvistin-liitin-sovitin-vempain?) Ja miksi ne on kaikki niin isoja ja rumia??

marjapilami
Nørrebro Summers

No NIII-II! :D Ois kiva jos joku ois etukäteen voinu varottaa... Ja sit kanssa vielä tää: miksi niitä kaikkia johtoja ja härpäkkeitä muka tarvii joka päivä? Eikö ne vois olla 90% ajasta jossain piilossa? (Ei ilmeisesti, koska oon kyllä yrittänyt.)

Johannaamuisin
Vinkkelistä

Äh ja argh miessotku. Mua jaksaa ihmetyttää se, että kuinka moni laite näin vuonna 2016 on langallinen. Milloinkohan ne oikeasti langattomat laitteet tulee. :)

PS. Teillä on niin kaunis koti! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Haha no niinpä! Mä yritin jo ehdottaa langatonta hiirtä herralle, mutta ei kuulemma muka oo yhtä nopee kun langallinen. Eli se siitä :D

Ja voih kiitos <3

Siiri / Pilkettä-blogi (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/

Mä olen kanssa niin rakastunut "rompepurkkiin". ;)

Itsellä riittää kyllä ongelmia johtojen kanssa.... Olohuoneessa pyörii kahden läppärin laturit ja neljän sisustuslampun johdot, joille en ole vielä keksinyt siistimpää ratkaisua. :/ Yli 10-metrisen huoneen kiertävän antennikaapelin sain sentään naputeltua kiinnikkeillä nuolemaan listoja. :P

marjapilami
Nørrebro Summers

Joo siis LAMPPUJEN JOHDOT, siinä toinen murheenkryyni :D Me eletään täällä pimeydessä, kun en osaa päättää millaisen lamppuviritelmän johdot ärsyttäis vähiten...

#firstworldproblems #sisustuskriisi

Kommentoi